![]() |
#121 |
Guest
|
![]()
Motyko, my sobie tylko tak gdybamy... Przecież dobrze wiemy, że jeszcze decyzja nie zapadła, ale JEŚLIBY PBF powstało, przynajmniej wszystko byłoby gotowe.
Zresztą nie rozumiem, dlaczego Ekipa ustala wszystko w tajemnicy przed nami... |
|
![]() |
#122 |
Guest
|
![]()
Nie napalamy się. Po prostu lepiej przygląda się i decyduje o pomyśle, który jest przemyślany, niż o takim, który nadal jest tylko w zalążku.
Zwykła dyskusja na temat "jak mogłoby to wyglądać", ewentualnie drobne sugestie/pomysły/propozycje dla Administracji, jeśli kiedykolwiek zdecydowano by się na wprowadzenie pomysłu na forum. Nikt tu niczego nie ustala, po prostu głośno gdybamy, bez nerwów. (: |
![]() |
#123 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Klusek - jeżeli chcesz prowadzić forum z jakąś grą w stylu RPG nikt Ci nie zabrania. Zrób swoje forum i prowadź. To jest forum o simsach i nie ma na to przestrzeni, czasu ani miejsca.
|
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
Nie rozumiem. Chodzi o to, że działy zajmą za dużo strony, czy o to, że serwer tego nie wytrzyma? Bo kilka działów chyba naprawdę nie robi różnicy.
Kto nie ma czasu? Wy, czy my? Bjork, spójrz, ile osób zgłosiło chęć pomocy przy tym. No błagam. A stworzeniu paru działów i nadanie praw moderatora w nich odpowiednim osobom nie jest chyba zbyt czasochłonne. I żebyście mnie nie zrozumieli źle, motyko, Bjork i reszto Ekipy. Ja nie chcę się z nikim pokłócić. Po prostu bronię swojego zdania. ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 05.08.2012 - 18:51 |
![]() |
#125 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ale Klusek, przecież pisałam, że możesz to zrobić
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]()
Tylko, że nie chcę na innym forum, bo i tak zaraz upadnie. Ale tutaj... Zaufaj mi - wyjdzie to
![]() |
![]() |
#127 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Ja jeszcze sobie pozwolę tak do dyskusji o avach: może z simsocial?
![]() |
#128 |
Guest
|
![]()
O ile mi wiadomo, to doszliśmy do wniosku, że najlepiej byłoby z Models.com
![]() Bjork, Kenny ma rację - działy zawsze można usunąć, a w Internecie zostaje wszystko - po co tworzyć kolejne forum, jeśli nie ma pewności, że PBF wyjdzie (chociaż ja uważam, że wypali)? Daj nam szansę, zaufaj mi. Jeśli się uda - przeniesiemy się gdzieś. Ale póki co spróbujmy tu ![]() Forum na tym na pewno nie straci, a może zyskać. Zyskać więcej użytkowników, postów, osób online, jeszcze lepszą atmosferę... ![]() Zresztą Bjork - nigdy nie próbowaliśmy, więc skąd możesz wiedzieć, że nie ma sensu tworzyć PBF? Tak samo jak my nie wiemy, czy wypali, tak i Ty tego nie wiesz. Więc jeszcze raz proszę - zaufaj nam i daj wolną rękę co do PBF, ale na TYM forum. P&P ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 05.08.2012 - 21:15 |
![]() |
#129 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Zawsze można dać to na próbę dajmy na to na tydzień, i jak się nie powiedzie, można usunąć dział (jak słusznie stwierdził Kenny.)
#130 |
Guest
|
![]()
Poprawka - działy
![]() I o to właśnie też mi chodziło. Że forum nic nie straci, a może zyskać. Przecież założenie paru działów to kwestia 5 minut. My zajmiemy się resztą (regulaminy, nominacja SGM itd.), jeśli Administracja, jak powiedziała Bjork, nie ma czasu. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|