![]() |
#121 |
Reputacja: 10
|
![]()
No słodziaki. Teraz jeszcze chcesz ich na studia wysłać
![]() Ciekawe co Coop będzie studiował :> ;p No i cieszę się, że gra ci ruszyła! Oby cały czas tak było ^^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
|
![]()
asdfghjkl; to jest powód, dla którego żałuję że opuściłam forum na jakiś czas.
Właśnie przeczytałam WSZYSTKO, i mam kilka rzeczy do powiedzenia... Borysek, Lena, Coop... ♥ Ostatnie zdjęcie rozwaliło mnie na łopatki. ;D
![]() |
![]() |
#123 |
|
![]()
No witam! W weekend mi się pograło, więc się dzielę. :3
Właściwie dzisiaj będą same zdjęcia całowania się, etc.. no, więc dzieci niech nie patrzą! ![]() Coop często odwiedzał Lenę. W sumie, to mieszkała całkiem blisko, więc... A tak kończyły się ich spotkania. ![]() ![]() Zakochany Coop! ![]() A tu już na tripie w Parku. Ach, Lena i jej oczka... ![]() Coop nie zaniedbuje swojej Pani! ![]() ![]() Oczywiście nasza parka ma w sobie duuużo z dziecka. Bójki na śnieżki, szaleństwo na snowboardzie czy łyżwach, robienie aniołków.. To norma. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tiaa, przepraszam, że nie było tu Leny zdjęć. ![]() A gdy Lenka uciekła do pracy, Coop kupił sobie czekoladę i strzelał przesłodkie miny. ![]() O jaki, lovelas... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedy indziej spotkali się nad stawem. Chcieli pojeździć na łyżwach, ale lód był zbyt cienki. ![]() Coop miał pomimo to inne plany.. ![]() Co oczywiste, Lena się zgodziła. Wybaczcie ucięte łby. </3 ![]() Of korst to nie koniec planu Coopa. Się chłopak rozpędził i.... ![]() Która by tak chciała? ![]() ![]() I spam! ![]() ![]() ![]() ![]() Takie marionetkowe, co? ![]() ![]() Taaaaki hug! ![]() ![]() Przypieczętowanie związku w igloo.. ![]() ![]() A później ponowne, w domu Coopa (znaczy ich wspólnym już. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posiłeczek... ![]() Koniec, yeey. ![]() Mam bardzo dobry humor dzisiaj, więc... http://www.youtube.com/watch?v=O2fn3IORPyA Haha, dobranoc. ![]() Skubańce mnie na rozmnażanie moich skarbów namawiają... Jak teraz nie postudiują, to później będą za starzy! W sensie, ja nie lubię grać ludźmi, jak już ich rozmnożę, więc zapomnę i w ogóle... ;>
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 19.03.2013 - 22:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
|
![]()
@up. o nie... my nie damy ci zapomnieć! Nie pozwolimy, żebyś zapomniała o nich!
A przynajmniej ja na to nie pozwolę :p Siedzę siedzę i nie wierzę... moja szczęka chyba opadła do ziemi, czekaj czekaj, muszę ją pozbierać.... Cooop, Coop ![]() ![]() A Lena jaka dżaga w tej spódniczce :p Kocham tą parę ![]() No i w ogóle... jakie słoooooodziaki! ![]() kiedy będą potomkowie?? Liczę na liczbę mnogą żeby się nie rozdrabniać ![]() ![]() @down, no przepraszam bardzo, ale aż tak się nie będę przyglądać. Patrzę: krótkie, kuse i od razu pomyślałam o spódniczce :p W każdym razie na Coopa podziałało :p A i olej studia! Dzieci to przyszłość narodu ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Sqiera : 27.03.2013 - 00:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
|
![]()
To szorty są pysiu, a nie spódniczka.
![]() Ja wiem no, słodziaki! Najpierw ich na studia, potem potomkowie. Już ja się o liczbę mnogą postaram, haha. ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Jejku, oni tworzą taką uroczą parę
![]() Uwielbiam ich ![]() Te ich miny też mnie rozbrajają, szczególnie Coopa. Facet staje się powoli moim ulubionym simem (już jest w moim top 10) ![]() Widzę, że poszedł za ciosem.. To teraz czekam na ślub i mam nadzieję, że z tej zabawy w igloo wyniknie coś więcej niż tylko wspomnienia i przeziębienie ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
|
![]()
To ja tez sie wlacze
![]() ![]() Nie wysylaj ich na studia tylko od razu dawaj slub i dzieciaczki ![]() Potem moga sobie studiowac do konca zycia, tym bardziej, ze gra daje taka mozliwosc ![]() Czekam na wiecej ![]()
![]() |
#128 |
|
![]()
Łohohohoh, Coop się chyba tak zakochał w Lenie, że takie szybkie oświadczyny i w ogóle !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, i masz mały surprise od Herby, tak na wenę do grania w simsy, hehehhe. ;3 ![]()
![]() |
#129 |
Reputacja: 14
|
![]()
Już chcę małego Coopa lub małą Lenę. Może Lenoopa lub Coopenę xD? Ach ta moja idiotyczna wyobraźnia
![]() Czemu nie było Boryska? No jak ja mam się w takiej sytuacji czuć. W tamtym odcinku był taki słodki i nie zdążyłem skomentować ![]() Czekam na dzieciaczki to znaczy na next ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
|
![]()
Coop & Lena...
Kocham ich;♥ Czekam na dalszą część. ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|