|
![]() |
#2 | |||
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Zgadza się
![]() ![]() Może ![]() Cytat:
![]() Panie Ciastku, nie Kayoko tylko Kyoko, a chłopiec ma na imię Kirito ![]() Cytat:
![]() Serafin ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Wam za komentarze, nie spodziewałam się takiego odzewu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ooo, wreszcie nowa część, jak fajnie
![]() ![]() Hildegarda i Elryk zadbali o młodych ![]() Naprawdę, bardzo fajny odcinek wyszedł ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
No, moi drodzy, na jakiś czas muszę zawiesić działalność. Po formacie, jaki zafundowałam komputerowi, zostałam pozbawiona simsów. Niestety, niektórych płyt na chwilę obecną nie posiadam i do wakacji ich pewnie nie odzyskam. Savy zapisane, więc spokojnie będę mogła później kontynuować tę historię, ale póki co chciałam Wam tylko napisać, że na razie nie ma co czekać na odcinek.
Dziękuję za wszystkie komentarze zarówno tym nowym, jak i stałym czytelnikom. Ci, co piszą własne historie wiedzą, ile one znaczą dla autora ![]() ![]() Do zobaczenia w tym temacie w wakacje ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Oj, wielka szkoda..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mam nadzieję, że wraz z wakacjami nabierzesz nowego oddechu i wrócisz z nowymi prześmiesznymi odcinkami.
![]() Pozdrowionka ![]() cmok
![]() |
#7 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hildegarda(chyba dobrze napisałam) rozwala system. Niby taka surowa, a tu proszę! Podgląda sąsiadów
![]() Chcę zobaczy jak mały wygląda, więc odcinek ma być szybko! I chcę zobaczyć też nowy dom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wreszcie odcinek.
Kayoko jest zaj**ista o, o Hilgerda o.O Hilgerda o.O ![]() Odcinek fajny i chcę dorosłego Krito (dobrze napisałem?) i jego rodzeństwo ![]() Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A ja chcę zobaczyć jak najszybciej rodzeństwo Kirito :p no skoro dzieciak tak sobie zażyczył na urodziny, a dziecku się nie odmawia
![]() Liczę, że godnie przywitają nowe cztery kąty, no i że coś z tego wyniknie :p A dziadkowie jak zwykle super! I nawet takiej Wielce Szanownej Matce potrafi zmięknąć serce ![]() ![]() czekam na wieści z nowej hacjendy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
nie no myslalam ze pokazesz ten domek i szkolnego Kirito
![]() Odcinek swietny jak zawsze, tak ciotka Zuzanna lubi je tylko jesienia ha ha ha to mnie rozwalilo i to zdjecie jak sie leciutko zaczerwienili smialam sie na glos Babcia jak sie bardzo opiekuje wnuczkiem, az milo popatrzec To wreszcie na jakim imieniu stanelo? Mścislaw czy Serafin? Rodzice bardzo hojni, kupili im domek ho ho ladnie z ich strony, ja tez mam nadzieje ze rodzinka sie powiekszy w tym nowym domku jak sie wyprowadza to Hilda bedzie mogla do woli podgladac sasiadow, ha ha ha ma te swoje male slabosci Jeszcze jedno pytanie maly jest jakims czarownikiem po rodzicach czy czyms takim? Czekam na next, ale daj szybko bo sie obrażę ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|