Wróæ   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum > Cztery ¯ywio³y
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: 3: Która praca spodoba³a Ci siê najbardziej?
Praca nr 1 8 14.81%
Praca nr 2 20 37.04%
Praca nr 3 20 37.04%
Praca nr 4 6 11.11%
G³osuj±cych: 54. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Zamkniêty Temat

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 30.01.2013, 15:12   #121
Meryam
Archeolog Renesansu

P³eæ: Kobieta
Reputacja: 51
Domy¶lnie Odp: Zadanie trzecie - g³osowanie

Cytat:
Napisa³ S³odki Pan Ciastek Zobacz post
Nie wiem czemu mo¿e mi wyt³umaczysz?
Bo po pierwsze, to nie jest tylko i wy³±cznie sprawa Rudej, to jest sprawa WSZYSTKICH. Ja osobi¶cie czujê siê oszukana, mimo, ¿e nawet nie bra³am udzia³u w 4¯. G³osowa³am na Wodê, bo ich praca mi siê najbardziej podoba³a, a nie dlatego, ¿e kto¶ mnie namówi³, jak twierdzi czê¶æ Powietrza.
Po drugie, prywatna wiadomo¶æ? Serio? Kenny niedawno twierdzi³, ¿e to by³o zafa³szowane, potem siê przyzna³ twierdz±c, ¿e to by³a "prywatna wiadomo¶æ", a nie publiczny post.
Wiêc ja twojego posta traktujê jako jeden wielki ¿art.

Cytat:
Napisa³ Altair Zobacz post
Hola, hola To jeszcze nie koniec, przynajmniej nie na razie.

Ma³y Screen pewnej dru¿yny.. Kilka osób dosta³o takie co¶.
http://i.imgur.com/je5Qe9g.png
Oraz wieczorkiem prawdopodobnie wpadnie jeszcze jeszcze jeden Screen, który przedstawia winê szanownego Creatora -.-
A ty we¼ siê dziecko drogie ogarnij trochê. Nie by³o napisane, która praca to praca Ziemi, w poprzedniej edycji sama pisa³am do niektórych osób takie wiadomo¶ci typu "G³osuj na Wodê, jeste¶my najlepsi!" bez podawania numeru pracy i dla ¿artu. Bez przesadyzmu.
A pro¶ba o GG by³a PO wiadomo¶ci i wcale nie znaczy, ¿e na GG by³ numer pracy, bo serio, jakby nie mo¿na by³o zapytaæ o numer gadu. Jak to napisa³ Kenny:
Cytat:
Napisa³ Kenny McCormick Zobacz post
reszte mo¿na se domówiæ
WSZYSTKO mo¿na sobie dopowiedzieæ.

Cytat:
To forum to taka ma³a szpo³eczno¶c. obowi±zkiem nas wszystkich jest sugerowanie w³adz± co maj± robiæ alby wszystkim bylo lepiej.
A to juz jest kompletna bzdura. Sugerowanie w³adzy co maj± robiæ lepiej nale¿y po pierwsze do zadañ administratora, który nie raczy ³askawie przywlec dupy na swoje forum, a po drugie jest to zadanie Regulaminu, którego maj± przestrzegaæ wszyscy, ³±cznie z administracj± forum.

Cytat:
Napisa³ rudzielec Zobacz post
No ka¿dy ucierpia³ a wszyscy i tak po mnie jedziecie. Tak jakbym ja by³a ta feee a wy najbardziej pokrzywdzeni.
BO ROBISZ Z SIEBIE OFIARÊ. Jakby¶ to ty ucierpia³a najbardziej, "ojej, przez to wszystko muszê zrezygnowaæ, ratujê swój honor, nie bêdê nikogo przepraszaæ, bo to mnie najbardziej skrzywdzono" - ja tak widzê twoje wypowiedzi. I na dodatek zamiast broniæ w³asnej dru¿yny, to oczerniasz Wodê, która ma z t± spraw± tylko wspólnego co ¶winia z gwiazdami.

I Powietrze mo¿e tak wreszcie zbierze dupê w troki i potwierdzi, ze oszukali, albo zaprzeczy PRZEDSTAWIAJ¡C DOWODY.

Czujê siê, jakbym rozmawia³a za band± 8-latków. Po pierwsze, ta k³ótnia nie wniesie nic, poza sztywn± atmosfer± na forum. Po drugie, mo¿e zamiast siê k³óciæ, przedstawicie jakie¶ dowody? Po trzecie, obwinianie Gingersa i tak wam nic nie da, bo koniec koñców, zaczê³o siê od Powietrza. Odwracanie kota ogonem nigdy nikomu nie wysz³o na dobre.
I na koniec, mo¿e by¶cie tak w koñcu do cholery zamknêli ten temat?

Nie cytujemy z obrazkami

Ostatnio edytowane przez Meryam : 30.01.2013 - 15:20
Meryam jest offline  

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 30.01.2013, 15:15   #122
Kicaj

Sk±d: Nibylandia
Reputacja: 10

Cytat:
To forum to taka ma³a szpo³eczno¶c. obowi±zkiem nas wszystkich jest sugerowanie w³adz± co maj± robiæ alby wszystkim bylo lepiej.
Jako politolog stwierdzam, i¿ Twój argument jest inwalid±
stare 30.01.2013, 15:15   #123
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Sk±d: Hollywood
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 12

Altair:

Cytat:
1. Ka¿dy u¿ytkownik, który nie bêdzie siê stosowa³ do regulaminu i zaleceñ administratorów/moderatorów poniesie odpowiednie konsekwencje, dalej zwane kar±. Stopieñ kary bêdzie zale¿ny od administratora/moderatora, który podejmie siê jej na³o¿enia. Przeczytaj punkt pi±ty w zasadach ogólnych.
Dziekuje za uwage. Wlasciwie to juz powinienes miec bana za obrazenie wczoraj mnie i calej wody. A tak w ogole to twoj warn nie jest tematem tej dyskusji.
Niby s±? Nie b±d¼ ¶mieszny.

Ostatnio edytowane przez Vanitas : 30.01.2013 - 15:17
Vanitas jest offline  
stare 30.01.2013, 15:21   #124
Myrtek

Sk±d: Kotlina rozpusty
Reputacja: 15

Ja czekam na odpowied¼ Kenny'ego, chyba, ¿e sprytni jej uniknie, jak przeczuwam.
Czemu z Bjork?
Ona i Gin pe³ni± tê sama fukncjê, zreszt± ona bywa rzadko na forum.
stare 30.01.2013, 15:27   #125
rudzielec

Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.

Jezu ludzie... a id¼cie wy w cholere bo robicie siê ¶mieszni
Nie do¶æ, ¿e nie umiecie czytaæ ze zrozumieniem, to jeszcze wypisujecie jakie¶ pierdo³y.
Leje ju¿ na to wszystko, bo mam serdecznie do¶æ, róbcie sobie co chcecie, piszcie co chcecie, pozabijajcie siê nawet I DONT CARE.
stare 30.01.2013, 15:29   #126
Stephenowa

Sk±d: Castle Rock

Cytat:
Napisa³ Altair Zobacz post
Myrtku... Kochany myrtku. NIE WSZYSTKO MUSISZ WIEDZIEÆ, ju¿? Wa¿ne, ¿e Bjork wie..
Daruj sobie taki protekcjonalny ton, bo na prawdê nie wiem, czy p³akaæ czy siê ¶miaæ.
stare 30.01.2013, 15:33   #127
Myrtek

Sk±d: Kotlina rozpusty

Hahaha... Altair, oszczêd¼ sobie, bo przez to nikt nie zacznie Ciê traktowaæ powa¿nie.

Nie wszystko muszê wiedzieæ? Gdyby to nie by³oby nic z³ego, to my¶lê, ¿e nie mieliby¶cie nic przeciwko ujawnieniu. Ale ups...
To samo mog³aqbym powiedzieæ, ¿e nie wsyzstko musicie wiedzieæ, tj. ujawnienie g³osów. W sumie wysz³oby na to samo.
stare 30.01.2013, 15:43   #128
Libby
Administrator

Sk±d: z kabiny F-14 Tomcat

Nie bêdê komentowaæ ca³ej tej sytuacji. Widzê jednak, ¿e muszê powtórzyæ co¶ kolejny ju¿ raz... :/

To powy¿ej to s± KARTONY. Te, które zabi³y Hankê M. Je¶li kto¶ nie potrafi czytaæ ze zrozumieniem, to radzê wróciæ do podstawówki.
stare 30.01.2013, 15:43   #129
Kêdziorek
Supermoderator

Sk±d: Mój pokój.
Reputacja: 27

Tak mnie tylko zastanawia, co wam to wszystko da? Powietrze, nie przepraszajcie, nie obwiniajcie, tylko udowodnijcie, ¿e to nie wy.. Chocia¿ szczerze mówi±c wiem, ¿e o wiele ³atwiej udowodniæ czyj±¶ winê ni¿ niewinno¶æ. A bez dowodów nie ma co rzucaæ oskar¿eñ na innych..

K³ócicie siê od wczoraj, a jedyne co zyskali¶cie to pod³y nastrój. Wiem, ¿e ka¿da grupa nie¼le siê namêczy³a nad tymi pracami i jestem pod wielkim wra¿eniem, naprawdê, ale wzajemne oskar¿anie raczej do niczego nie doprowadzi.. Najgorzej, ¿e wci±gacie w to innych u¿ytkowników. Wielu z nich g³osowa³o jak im siê podoba³o, a wy teraz chcecie wszystko upubliczniæ i zaraz mo¿e bêd± wysy³ane pytania w stylu „Czemu na nich g³osowa³e¶? Namawiali ciê do tego?” Wybaczcie, ale to jest chore.. Mój g³os doprowadzi³ raz do wyrównania wyników i co? To znaczy, ¿e jestem w jakiej¶ wyimaginowanej zmowie?

Najlepiej by by³o gdyby wyniki ka¿dej konkurencji by³y ukryte do czasu zakoñczenia sondy (tu siê zgadzam z Viper±), wtedy nie by³oby szans, ¿eby kto¶ specjalnie przebija³ g³osy i oby³oby siê bez takich sytuacji.
Niepotrzebnie podgrzewacie atmosferê, mówiê to do wszystkich, no, do wiêkszo¶ci w ka¿dym razie.. Zamiast zakoñczyæ sprawê z godno¶ci±, wa³kujecie to, jak gdyby to co¶ da³o.
Zgadzam siê z enobari±, ¿e dobrze by by³o zamkn±æ ten temat, bo niczego nie wnosi, a teraz jest tylko miejscem k³ótni, która, powiedzmy sobie szczerze, kompletnie nic nie znaczy.
stare 30.01.2013, 15:51   #130
Lexi

Sk±d: Wyspa Demonów

Tak czytam o co posz³o i powiem wam, ¿e jedyne co mogê zrobiæ to wzi±æ tego jetpack'a odlecieæ z tabliczk± "Nothing to do here". Dowody s±, ja adminom radze siê z tym nie pie*****æ i postawiæ sprawê krótko bo z niektórymi tak trzeba bo zaraz maj± do dodania swoje 5 groszy. Nie wiem jak to by³o i nie moja w tym g³owa. Nikogo tutaj nie bêdê oczernia³a tylko proszê o jedno. Nie piszcie nic wiêcej tutaj, bo takie naje¿d¿anie na siebie nie ma sensu. Przyznam siê, ¿e ja na nikogo nie g³osowa³am przez 3 zadania, bo uzna³am, ¿e nie chce mi siê. Sprawdziæ mo¿na. Z tego co wiem woda nie oszukiwa³a, a wrêcz powiem, ¿e mieli¶my burzliw± dyskusjê, która praca ma i¶c na konkurs. Moja czy Gina. Ogólnie jako moderator powiem, ¿e powinny siê posypaæ warny za to, ¿e wszyscy offtopuj± bo ten temat dotyczy g³osowania, a nie naje¿d¿ania na siebie wiêc radzê uwa¿aæ, to tyle ode mnie.

PEACE!

@Edit: Popieram kêdziorka, ludzie przeczytajcie to co napisa³a, bo to jedna z nielicznych m±drych wypowiedzi w tym temacie. Co do glosowania to powinna byæ ukryta sonda to co wcze¶niej by³o powiedziane, lub g³osowanie przez pw do admina, który nie organizuje 4¯ i nie jest w to zaanga¿owany.

One hell of a butler

Ostatnio edytowane przez Lexi : 30.01.2013 - 15:54
Lexi jest offline  
Zamkniêty Temat

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:03.