![]() |
#121 | |
Guest
|
![]() Cytat:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=piUVbtHiyZw |
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zapowiada się wspaniale
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
|
![]()
Mi i tak już się strasznie zacina jak mam tylko SŻ , CPR ... no i kilkadziesiąt mebli z neta ...
_________ A wiadomo kiedy będzie jakaś nowa aktualizacja? Zwykle była przed nowym dodatkiem , więc powinni już ją dać do pobrania. Za chwilę rozpocznie się czat z producentami ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Ilona : 18.06.2013 - 18:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
|
![]()
Filmik genialny, choć nie podobał mi się głosik tej babki... Wiem, wiem, wymagająca jestem. Teraz poluję na nową łatę, bo "zauroczyła mnie ilość zmian". Na aktualizację modów mogę poczekać, stare zapisy poleżą trochę na dysku, bezpiecznie. Oczywiście ani słowa o tym, że konie na 10 lvl wyścigów nadal galopują okropnie i potrzebujemy fix'a do tej animacji... Mam tylko nadzieję, że przyłożą się do ostatniej łatki jaką wydadzą do trójki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a ostatnia aktualizacja wyjdzie przed ostatnim dodatkiem-o podrozach w czasie-pod koniec roku a tutaj znalazłam streszczenie czata http://sims.arhn.eu/2013/06/pytania-...iedzi-z-czatu/ |
|
![]() |
![]() |
#126 |
|
![]()
Ja ostatecznie ściągnęłam łatę stąd:
http://simsvip.com/2013/06/18/sims-3...te-1-55-61813/ Oczywiście ja pobieram tylko superpatchery. Są niesamowicie wygodne, bo zawierają w sobie wszystkie poprawki, do tego nie muszę się zastanawiać, dla jakiego regionu potrzebuję łatę. Superpatchery są super ![]() Łata istotnie zawiera kilka nowych opcji, jakie daje dodatek. Ogólnie to jestem bardzo zadowolona. Nowe fundamenty na palach... genialne! Są 3 rodzaje pali, ale chyba gra ich nie rozróżnia, znaczy nie ma znaczenia dla domu które się wybierze, bo dom i tak się nie zawali. Schodki z fundamentów na poziom gruntów są teraz bardziej mobilne, znaczy lepiej się dopasowują do podłoża. Zawsze jak coś testuję, łatę, czy dodatek, to idę do Sunset Valley, do Agnieszki Zadek. Bardzo ją lubię i to jest taka moja Lady Testów. No więc postawiłam dużą działkę na wybrzeżu, także nachodziła na wodę. Kupiłam ten grunt Agnieszce jako dodatkowy i bardzo podoba mi się to jak to działa. A teraz odnośnie pływania. Jak nakładamy parcelę na naturalny zbiornik wody, i wykopiemy jakieś jezioro, nie powiązane nawet z tym naturalnym zbiornikiem, to Simy będą się tam mogły kąpać. Inna sprawa, znacznie gorsza... Przypuśćmy, że mamy dwa poziomy piwnicy, na wyższym wstawiliśmy basen, więc niższej części możemy np. wstawić okno i podglądać Simy. Simy będą jednak nurkować, czy raczej zniżać się nienaturalnie w dół, także podglądać je można tylko z tego niższego piętra. Żeby tak nie było, trzeba "nie mieć" niższego piętra piwnicy, żeby basen sam sobie utworzył dolną kondygnację. Wtedy jednak... nie da się tego basenu połączyć z przyszłym dolnym piętrem, więc zapominamy o oknie w ścianie basenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
|
![]()
Chodzi Ci o te wyższe, czy jak? Oni coś mówili o przycisku ALT bodajże. Jeśli wybierasz te stare tarasowe i chcesz wysoki fundament to chyba z SHIFT'em, ale nie pamiętam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
|
![]()
No właśnie z altem buduje mi tylko na poziomie 1 stopnia schodów, te normalne sa na poziomie 4 stopni a ja bym chciała na poziomie 2 stopni schodów, ale nie moge dojść jak. Może sie nie da?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
|
![]() Cytat:
skąd wy znajdujecie te czaty z producentami? No i jeśli nie zdążę na dany czat, jest gdzieś archiwum do obejrzenia wszystkich czatów? @Ilona - a czy mozna gdzieś znaleśc informacje o tym dodatku "podróże w czasie"? Bo tego też nie widziałam i nie słyszałam nic o takim dodatku. Bardzo bym była wdzieczna za linki. Z góry dzieki za odp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|