Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.06.2013, 13:31   #121
Ilona
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - przedpremierowe dyskusje

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Trzeciego, tego z obecnej strony nie mogę obejrzeć, bo się nie wyświetla, a w "cytuj" nie ma normalnego linka.
bezposredni link
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=piUVbtHiyZw
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.06.2013, 14:37   #122
Chameleon001

Reputacja: 10

Zapowiada się wspaniale Mam tylko nadzieję, że nie będzie cięło bardziej.. Chociaż w sumie, dla takiego dodatku warto trochę pocierpieć.
Chameleon001 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.06.2013, 14:41   #123
Poskacper

Domyślnie

Mi i tak już się strasznie zacina jak mam tylko SŻ , CPR ... no i kilkadziesiąt mebli z neta ...
_________
A wiadomo kiedy będzie jakaś nowa aktualizacja? Zwykle była przed nowym dodatkiem , więc powinni już ją dać do pobrania.

Za chwilę rozpocznie się czat z producentami

Ostatnio edytowane przez Ilona : 18.06.2013 - 18:49
Poskacper jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.06.2013, 21:23   #124
anie_1981

Filmik genialny, choć nie podobał mi się głosik tej babki... Wiem, wiem, wymagająca jestem. Teraz poluję na nową łatę, bo "zauroczyła mnie ilość zmian". Na aktualizację modów mogę poczekać, stare zapisy poleżą trochę na dysku, bezpiecznie. Oczywiście ani słowa o tym, że konie na 10 lvl wyścigów nadal galopują okropnie i potrzebujemy fix'a do tej animacji... Mam tylko nadzieję, że przyłożą się do ostatniej łatki jaką wydadzą do trójki...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.06.2013, 21:41   #125
Ilona
Guest

Cytat:
Teraz poluję na nową łatę, bo "zauroczyła mnie ilość zmian". Mam tylko nadzieję, że przyłożą się do ostatniej łatki jaką wydadzą do trójki...
aktualizacje mozesz pobrac np. stad http://anulaa89.blogspot.de/2013/06/...-155.html#more
a ostatnia aktualizacja wyjdzie przed ostatnim dodatkiem-o podrozach w czasie-pod koniec roku

a tutaj znalazłam streszczenie czata http://sims.arhn.eu/2013/06/pytania-...iedzi-z-czatu/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.06.2013, 11:54   #126
anie_1981

Ja ostatecznie ściągnęłam łatę stąd:

http://simsvip.com/2013/06/18/sims-3...te-1-55-61813/

Oczywiście ja pobieram tylko superpatchery. Są niesamowicie wygodne, bo zawierają w sobie wszystkie poprawki, do tego nie muszę się zastanawiać, dla jakiego regionu potrzebuję łatę. Superpatchery są super

Łata istotnie zawiera kilka nowych opcji, jakie daje dodatek. Ogólnie to jestem bardzo zadowolona. Nowe fundamenty na palach... genialne! Są 3 rodzaje pali, ale chyba gra ich nie rozróżnia, znaczy nie ma znaczenia dla domu które się wybierze, bo dom i tak się nie zawali. Schodki z fundamentów na poziom gruntów są teraz bardziej mobilne, znaczy lepiej się dopasowują do podłoża. Zawsze jak coś testuję, łatę, czy dodatek, to idę do Sunset Valley, do Agnieszki Zadek. Bardzo ją lubię i to jest taka moja Lady Testów. No więc postawiłam dużą działkę na wybrzeżu, także nachodziła na wodę. Kupiłam ten grunt Agnieszce jako dodatkowy i bardzo podoba mi się to jak to działa. A teraz odnośnie pływania. Jak nakładamy parcelę na naturalny zbiornik wody, i wykopiemy jakieś jezioro, nie powiązane nawet z tym naturalnym zbiornikiem, to Simy będą się tam mogły kąpać. Inna sprawa, znacznie gorsza... Przypuśćmy, że mamy dwa poziomy piwnicy, na wyższym wstawiliśmy basen, więc niższej części możemy np. wstawić okno i podglądać Simy. Simy będą jednak nurkować, czy raczej zniżać się nienaturalnie w dół, także podglądać je można tylko z tego niższego piętra. Żeby tak nie było, trzeba "nie mieć" niższego piętra piwnicy, żeby basen sam sobie utworzył dolną kondygnację. Wtedy jednak... nie da się tego basenu połączyć z przyszłym dolnym piętrem, więc zapominamy o oknie w ścianie basenu
stare 19.06.2013, 12:07   #127
Mamełe

Cytat:
Filmik genialny, choć nie podobał mi się głosik tej babki... Wiem, wiem, wymagająca jestem.
Też na to zwróciłam uwagę

Ktoś wie jak zrobić fundamenty na poziomie 2?
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.06.2013, 12:19   #128
anie_1981

Chodzi Ci o te wyższe, czy jak? Oni coś mówili o przycisku ALT bodajże. Jeśli wybierasz te stare tarasowe i chcesz wysoki fundament to chyba z SHIFT'em, ale nie pamiętam.
stare 19.06.2013, 13:02   #129
Mamełe

Cytat:
Chodzi Ci o te wyższe, czy jak? Oni coś mówili o przycisku ALT bodajże. Jeśli wybierasz te stare tarasowe i chcesz wysoki fundament to chyba z SHIFT'em, ale nie pamiętam.
No właśnie z altem buduje mi tylko na poziomie 1 stopnia schodów, te normalne sa na poziomie 4 stopni a ja bym chciała na poziomie 2 stopni schodów, ale nie moge dojść jak. Może sie nie da?
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.06.2013, 15:12   #130
Twinbrook

Cytat:
Napisał Poskacper Zobacz post
Mi i tak już się strasznie zacina jak mam tylko SŻ , CPR ... no i kilkadziesiąt mebli z neta ...
_________
A wiadomo kiedy będzie jakaś nowa aktualizacja? Zwykle była przed nowym dodatkiem , więc powinni już ją dać do pobrania.

Za chwilę rozpocznie się czat z producentami

skąd wy znajdujecie te czaty z producentami? No i jeśli nie zdążę na dany czat, jest gdzieś archiwum do obejrzenia wszystkich czatów?

@Ilona - a czy mozna gdzieś znaleśc informacje o tym dodatku "podróże w czasie"? Bo tego też nie widziałam i nie słyszałam nic o takim dodatku. Bardzo bym była wdzieczna za linki.
Z góry dzieki za odp.
Twinbrook jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania