Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.04.2004, 07:51   #121
moonlight
Guest

Domyślnie

Właśnie sobie poprzeglądałem te wasze foto story, niektóre są bardzo banalne, ale inne świetne. Dajcie coś nowego... Może coś przerażającego... Bo widze, że dominuje tu tylko miłość z dobrymi zakończeniami

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.04.2004, 19:30   #122
Mathea
Guest

Domyślnie

Pamiętnik nastolatki Odcinek 1

Cześć!! Jestem Ada i mam 14 lat.Właśnie przeprowadziłam się do tego miasta.Dziś mój pierwszy dzień w szkole...troszeczkę się boję...
Po lekcji...

Uff...niebyło aż tak źle ;] Okazało się że w mojej klasie jest pewna paczka nastolatków któży ubierają się w stylu Punk...wyglądali na całkiem miłych. A na przerwie gdy zostałam w klasie zobaczyłam Adama..siedział i czytał książkę...był naprawdę ładny..tylko niemiałam odwagi podejść i się zapoznać...

Na następnej przerwie okazało się jednak że niektóży mnie nie lubią..a ja starałam się wywrzeć dobre wrażenie..;(

Było jednak i parę osób które mnie polubiły Lecz po tej kłótni z Robertem troszkę zepsuł mi się nastrój ale coż...

Nagle przez okno dostrzegłam, że Adam znów siedzi w klasie i czyta książkę...pomyślałam więc, że lubi czytać i że kiedyś może razem będziemy siedzieć w klasie i śledzić przygody bohaterów literackich...Ale to tylko marzenia.

Zaprzyjaźniłam się z Magdą, dziewczyną z klasowej paczki.Jest bardzo sympatyczna Powiedziała że może namówić resztę do przyjęcia mnie do grupy.Byłam bardzo szczęsliwa że będę miała wielu przyjaciół Więc zgodziłam się i już następnego dnia byłam jedną "z nich".Lecz wiązało się to także z kilkoma konsekwencjami..musiałam wyglądać jak oni..heh.. i oto nowa ja !!(ta po prawej)

stare 28.04.2004, 16:42   #123
MonioXa
Guest

Domyślnie

Jest piękna

Jest uwodzicielska

Umie znaleźć się w tarapatach

pełne akcji, przygód i pościgów. Tutaj nie ma miejsca na miłość. Witajcie w świecie Emmy.

Fotostory twórców "Świat według dziewcznyn" pt.

Wkrótce na forum

stare 28.04.2004, 17:41   #124
Mathea
Guest

Domyślnie

Pamiętnik nastolatkiodcinek 2

Następnego dnia pokazali mi swoj...ekhm..naszą kwaterę. Może nie była ładna ale zawsze coś prawda?? Mieli tam matę do ćwiczeń..a nawet barek z alkoholem..ale pewnie tylko na ozdobę...

Wieczorem siedliśmy wszyscy na murku plotkowaliśmy i gadaliśmy o muzyce.Nagle Paweł wyciągnął paczkę papierosów.Podszedł do każdego po kolei i poczęstował...gdy podszedł do mnie powiedziałam że nie palę a on na to:
-Ejjj..mała, nie cykaj się...jesteś w paczce to rób to co inni...
-Taak...zobaczysz, że polubisz-powiedziała Marta
No i co miałam zrobić?? Wzięłam...Gdy pierwszy raz się zaciągnełam zaczełam się krztusić, a już drugi raz nie.Nawet mi smakowało...czułam się jedną z nich...

Następnego dnia gdy siedziałam na mursku dostrzegłam Maćka całującego się z Martą...jezu...pomyslałam..ja nie umiem się całować...co by to było jakbym się całowała np. z którymś chłopakiem z paczki?? Masakra...siara na maxa...

W szkole nie byłam już taka aktywna na lekcji jak zawsze...teraz siedziałam cicho przy końcu klasy lub gadałam z koleżanką...-Co się ze mną dzieje??

Adam zauważył mnie w towarzystwie Roberta...on nie miał dobrego zdania o paczce "punków".
Koniec odcinka

stare 28.04.2004, 19:44   #125
SWAT
Guest

Domyślnie

ostatni odcinek śmiertelnej miłości: śmierć
Adam jechał sobie spokojnie i słuchał radia

niestety zagapił sie i udeżył w tira niestety zmarł na miejscu po prostu kopnoł w kalendaż, woncha kwiatki od spodu, jast karmom dla robali.

dziwne ale jego żona ktura zdradzała go i pszez to zaczeła sie cała historia
opłakuje jego grób

w tym czasie
-och cyż bym był już dead jeśli tak to niedo to czaderskie miejsce jeśli nie to ten zakład dla psychicznie chorych jest do bani....................

-nie adam to nie niebo ani wariatkowo to 6 wymiar
-6 co
-6 wymiar
-a ty kim jesteś? generał Klark?
-nie jestem gorgn strażnik 7 wymiaru czyli czyśca
-o co tu chodzi

wejdź do teleportatora za to bom a sie do wiesz

-za swe niecne czyny czyli na pszykłat: morderstwa pobicia i oczywiście śmiecenie
zostaniesz wtroncony do 1 wymiaru
-nnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie eeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koniec

stare 29.04.2004, 12:09   #126
Ania_13
Guest

Domyślnie

Prace nad horrorem "Tylu nastolatków i coś w krzakach :ph34r: ..." wstrzymane Najpewniej w sobotę ukażę się odcinek I lub chociaż zapowiedz...

stare 29.04.2004, 16:18   #127
Mathea
Guest

Domyślnie

"Pamiętnik nastolatki" Ostatni odcinek

Adam złapał mnie po lekcji i powiedział że chce porozmawiać
-Dlaczego ty się z nimi zadajesz??
-A czemu nie?? To moja sprawa z kim sie koleguje!
-Ale oni nie są tacy jak myślisz!!
Wplątałaś się w złe towarzystwo...
-A skąd o tym wiesz?? Znałeś ich wcześniej?? A może poprostu mi zazdrościsz??
-Nie nie znałem ich ani ci nie zazdroszcze..wręcz ci wspułczuje..
I odszedł.

Długo myślałam o tym co powiedział Adam..a może miał racje??Może oni nie są tacy spoko..
wkońcu palą i piją alkochol..a może i biorą prochy...i chcą mnie w to wciagnąc.Tego to ja niewiem..

Gdy wieczorem spotkaliśmy sie przy murku wynikła bardzo przykra sytuacja...Adam przyszedł pod kwatere i
zaczął gadać w co oni mnie wciągają..i żeby się ode mnie odczepili..
-Adam mnie broni...-pomyslałam..nagle przypomniałam sobie , że się w nim kochałam...
I nagle doszlo do rekoczynu...Waldek uderzył Adama w twarz..a Adam jego..
Nagle wszyscy rzucili sie na Adama.A ja postanowiłam go bronić.
-CO WY ROBICIE?? ZOSTAWCIE GO !!ZOSTAWCIE!! JAK MOŻECIE ROBIĆ COŚ TAKIEGO??
MYŚLAŁAM ŻE JESTEŚCIE FAJNI LECZ SIĘ MYLIŁAM..ODCHODZĘ Z GRUPY!!
I wzięłam Adama za ramię i odeszłam.

Okazało się żę bardzo łatwo znalazłam wspólny język z Adamem..Było to bardzo łatwe bo
mieliśmy podobne zainteresowania.
Postanowiłam także zmienić swój wygląd na dawny.To znaczy normalny.Normalne ciuchy,włosy..
Z Adamem dość długo się przyjaźniliśmy i zaczęliśmy ze sobą chodzić.I okazało się, że całowanie nie jest takie trudne
Spełniło się także moje marzenie...w klasie podczas przerwy razem czytaliśmy książkę...

Koniec

stare 29.04.2004, 17:52   #128
MonioXa
Guest

Domyślnie

OK więc co do mojego fotostory szkam nadal tego stroju złodzieja i broni i dlatego nie mogę robić fotosotry.
Pozdr.

stare 29.04.2004, 17:52   #129
.:GGA:.
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Baki@Apr 29 2004, 06:04 PM
atak przy okazji jak wstawić swoje screeny na interneżeby zrobic fotostory..???
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=6067 --> w tym temacie masz wszystko krok po kroku wyjaśnione

stare 29.04.2004, 17:59   #130
Midway
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Mathea@Apr 29 2004, 06:19 PM
Hej...mam do was pytanko...czy pomozecie mi znalesc temat na fotostory?? Bo juz calkiem niewiem o czym napisac..;(
Hmm... może jesli masz abre możesz zrobic cos jak hogwart oczywiscie z jakąś akcją np. duchy z innej szkoły napadły itp.
Jesli masz gwiazde możesz zrobic kryminał opowiadający o zabójstwie gwiazdy i jej przyjaciółka/przyjaciel będzie tropił morderców. Po jakims czasie mordercy będą usiłowac zabic przyjaciółkę/przyjaciela gwiazdy
O kobiecie która niesłusznie trafi na oddział psychiatryczny z którego ucieknie. Pojawią się morderstwa o które będzie oskarżana
Fantasy... sama mozesz wymyslec fabułe

Monia broń możesz ściągnąć ze strony http://shaklin.page.cx

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania