|
|
#121 | |
|
Guest
|
Cytat:
) i cie porwa kosmici ale z mrocznym kosiarzem to rozwiązałem o tóż: trzeba zbawić kosiarza ( z kodem boolProp testingCheatsEnabled true) i kliknac pros o zycie ukochanej osoby a potem jego shiftem i nie pamietam co... chyba to zeby umarł i UMRZE mroczny kosiarz mi się udaloNie długo moje pierwsze FS!!!! Ostatnio edytowane przez dj-kano : 09.12.2006 - 17:25 |
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Guest
|
Może tej Oliwce Widmo dodali to wspomnienie za pomocą SimPe?? xP
|
|
|
|
#123 |
|
Guest
|
Kagosia, twórcy gry mieli tyle możliwości, że nie musieli używać SimPe. A czy jest jakiś sposób na wciągnięcie Kosiarza do rodzinki, ale tak, żeby nie zniknął?
|
|
|
|
#124 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#125 |
|
Guest
|
No właśnie:
1.Ściągasz z neta ubranie mrocznego kosiarza i akcesoria typu kosa itp. 2. Tworzysz rodzinę o nazwisku jakimś tam xD i nazywasz dorosłego którego potem przebierasz w szaty mrocznego kosiarza nazywasz mroczny kosiarz... 3. potem już normalnie, zakochujesz się itd. |
|
|
|
#126 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Jest prościej!
1. Wpisz kod "boolprop testingcheatenabled true" <- moze być inny, nie pamiętam dokładnie 2. Wejdź do trybu tworzenia rodziny 3. W miejscu wpisywania imienia wciśnij z shift'em "N" 4. Rób mroczną kosiarkę ^^ |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Guest
|
Chodzi mi o "prawdziwego" mrocznego kosiarza...
|
|
|
|
#128 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
SIMPE
Rób wszystko jak u Belli Ćwir tylko że zamiast jej to szukaj Mrocznyego Kosiarza, ustaw go do jakiejś rodziny i za pomocą nagrobka go "wrzuć do rodziny"
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Guest
|
ja muszę wam cos opowiedzieć.
wczoraj odeszły moje wspaniałe simki (*).Oczywiście przybył Kosiarz.I ja patrzę a on stoi,śpiewa,gada i potem dopiero odbiera simkom życie.To potrwało około simowej godziny zanim sobie poszedł.Ale kiedy klikałam na niego to miałam tylko opcję ''POŻUO''(z pewnością rozszyfrujecie Kosiarz kiedy miał odejść to tak smutno westchnął i pokiwał mi do okna...Ach,jakie to było sweet xD
|
|
|
|
#130 |
|
Reputacja: 15
|
To Moze Byc Mozliwe Chyba Widzialam Na Jakiejs Stronce Takie Zdjecie...
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|