![]() |
#121 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie długo moje pierwsze FS!!!! Ostatnio edytowane przez dj-kano : 09.12.2006 - 16:25 |
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Guest
|
![]()
Może tej Oliwce Widmo dodali to wspomnienie za pomocą SimPe?? xP
|
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]()
Kagosia, twórcy gry mieli tyle możliwości, że nie musieli używać SimPe. A czy jest jakiś sposób na wciągnięcie Kosiarza do rodzinki, ale tak, żeby nie zniknął?
|
![]() |
![]() |
#124 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]()
No właśnie:
1.Ściągasz z neta ubranie mrocznego kosiarza i akcesoria typu kosa itp. 2. Tworzysz rodzinę o nazwisku jakimś tam xD i nazywasz dorosłego którego potem przebierasz w szaty mrocznego kosiarza nazywasz mroczny kosiarz... 3. potem już normalnie, zakochujesz się itd. |
![]() |
![]() |
#126 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Jest prościej!
1. Wpisz kod "boolprop testingcheatenabled true" <- moze być inny, nie pamiętam dokładnie 2. Wejdź do trybu tworzenia rodziny 3. W miejscu wpisywania imienia wciśnij z shift'em "N" 4. Rób mroczną kosiarkę ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]()
Chodzi mi o "prawdziwego" mrocznego kosiarza...
|
![]() |
![]() |
#128 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
SIMPE
Rób wszystko jak u Belli Ćwir tylko że zamiast jej to szukaj Mrocznyego Kosiarza, ustaw go do jakiejś rodziny i za pomocą nagrobka go "wrzuć do rodziny" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
ja muszę wam cos opowiedzieć.
wczoraj odeszły moje wspaniałe simki (*).Oczywiście przybył Kosiarz.I ja patrzę a on stoi,śpiewa,gada i potem dopiero odbiera simkom życie.To potrwało około simowej godziny zanim sobie poszedł.Ale kiedy klikałam na niego to miałam tylko opcję ''POŻUO''(z pewnością rozszyfrujecie ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Reputacja: 15
|
![]()
To Moze Byc Mozliwe Chyba Widzialam Na Jakiejs Stronce Takie Zdjecie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|