![]() |
#1291 |
Reputacja: 10
|
![]()
za bardzo to zagmatwane. i tak odpadły już z rak mafii osoby, na ktorych mi zalezalo, bo wiem, ze w dalszej rozgrywce dobrze by mi sie z nimi dyskutowalo i typowalo. oczywiscie bez obrazy, nie chce tu nikogo uraznic. tak tylko mowie.
no zobaczymy, kogo dzisiaj sobie wybiora. ja nadal sie trzymam swoich dwóch teorii: x x
![]() |
#1292 |
|
![]()
Też nie piszę kogo dokładnie typuje ale dwie wymienione albo trzy przeze mnie osoby na pewno będą brane pod uwagę.
![]() |
#1293 |
|
![]()
Ja chyba nie napiszę. Chociaż teraz są sugestie, że jak X typuje Y, oddaje głos na niego (Y nie odpada), a potem mafia zabija Y, to na pewno X jest mafiosem... :/
|
![]() |
![]() |
#1294 |
|
![]()
Możemy spróbować bez gadania, ale oby nie wychodziły żadne remisy itp.
#1295 |
|
![]()
ogólnie to w głosowaniu miastowych było tak, ze jak ktos zarzucil "na pewno xyz jest w mafii, chyba zaglosuje na nia/niego", to reszta ludu leciala slepo za ta osoba. niestety tez popełniłam ten blad i trzeci raz nie mam go zamiaru powtorzyc. poza tym chce sobie zaobserwować, na kogo zaglosuje yuki. ktos napisal, ze osoby, na ktore oddala glos, zginely pozniej z rak mafii. zreszta kto wie, moze ja w ogole nie oddam dzisiaj glosu (raz mozna ominac glosowanie).
#1296 |
|
![]()
A myślicie, że kto jest Cattani? Mi się wydaje, że to ktoś, kto wczoraj nie głosował za Cherrie. Albo i głosował, bo i tak wiedział, że jego/jej pojedynczy głos nic nie da. :/
#1297 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No z jednej strony może Yuki chciała uśmiercić tą osobę, którą oskarżała o bycie w mafii, by później jako mafia zabić kogoś innego i pozbyć się w ten sposób więcej miastowych...
To ma sens, ale czy warto się tak narażać. Ja sama się boję, że jak raz popełniłam błąd, bo mi się coś wydawało, to teraz będziecie się na mnie mścić. |
![]() |
![]() |
#1298 |
|
![]()
Ale jeśli się nie dogadamy, to wtedy wyjdzie jakieś 50/50 i nic z tego nie będzie. Ale racja, nie pójdę 3 raz za B. :>
|
![]() |
![]() |
#1299 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ale Catani też mógł nie sprawdzać Charionette. Myślę, że się ujawni, ja w mafii nie pozostanie wiele osób.
|
![]() |
![]() |
#1300 |
|
![]()
Na Yuki pewnie nie będę głosować, bo się boję. XD
![]() Bjork - a zapewne trochę to potrwa, bo zapewne wymordujemy 3/4 mieszczuchów zanim dojdziemy do 1 mafioza. ![]()
|
|