|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Lekki OffTop. unforgiven literówka (chyba)
A co do edycji notek. To one nie działają. |
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
nawet juz jedna zedytowalam =) |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja próbowałem i kicha.
|
|
|
#5 | |
|
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
Cytat:
On ma moda?! Jak to? Ja też chcę! Inni też chcą! Nie, wcale nie jestem zazdrosny. Wrzućcie na luz, tak naprawdę ani uno, ani sam Camerio nie musi Wam się tłumaczyć, kto i dlaczego jest modem. W tych sprawach akurat nie ma demokratycznych wyborów
|
|
|
#6 |
|
Admin Emeryt
Reputacja: 11
|
Odpowiedź na Wasze pytania została udzielona już tysiące razy - tutaj wszyscy mają moda po znajomości. I ja naprawdę nie widzę w tym nic dziwnego. Otaczam się ludźmi do których mam zaufanie, którzy znają to forum. Mod nie jest nagrodą. To tak jakbym powiedział: w nagrodę że zrobiłeś dobrą kolację, pozwolę ci jeszcze zmyć naczynia. Z mojej strony wszystko na temat.
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
proponuje przykleić regulamin tak żeby nikt nie mógł go przeoczyć(np tam gdzie był wcześniej)
i proponuję aby po założeniu tematu pojawiała się informacja że forum jest moderowane i nie ma co zakładać drugiego tematu, ten pierwszy niedługo się pojawi
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
eee, lol? no mniejsza, chyba zobacze czy jest moje stare konto =d zeby nie bylo ze bylam na dwch na raz- prosilam o skasowania ale chyba nikt sie nie przejal =) |
|
|
|
#10 |
|
|
Naomi, o ile sobie nie robisz jaj to tak z deka przesadziłaś.
nie działa mi info o nowej prywatnej wiadomości ani przypomnienie na maila, ani taka ramka która powinna wyskoczyć jak wchodzę na forum ani w ogóle nic. Edit: pokasowaliście takie ciekawe posty ;(. i Darlene nie wie przez was że ją kocham
Ostatnio edytowane przez RocketQueen : 29.09.2007 - 20:17 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|