![]() |
#1302 |
Reputacja: 10
|
![]()
no właśnie nie moge znaleść tej opcji z emeryturką
w telefonie/praca nic w samym telefonie też nic tak samo w kompie i w miejscy pracy :E a sim na 100% jest emerytem i ma 10 poziom kariery :d
![]() |
![]() |
#1303 |
|
![]()
Hm... dziwne. Powinna być opcja (z tego co pamiętam): Przejdź na emeryturę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
|
![]()
Mnie pająka kot znalazł i się dość zdziwiłam jego wyglądem... xD
Drodzy forumowicze - gram sobie w SV, mam już zainstalowane PZ i chciałabym kilka klubów przenieść. Nie grałam w BP, więc nie wiem, które są fajne, a które fajniejsze, dlatego was się pytam, co polecacie? Dobrze by też było, jakbyście mogli mnie nakierować, gdzie się dany klub w BP znajduję, bo naprawdę nie znam tego miasta... Przy okazji chciałabym się dowiedzieć, jak połączyć kilka parcel publicznych w jedno, bo już mam co nieco ciasno w SV... Narutoman mi kiedyś napisał, że taka funkcja pojawiła się w PZ, jednak nie wiem gdzie ją znajdę i jak ją używać... Ostatnio edytowane przez ginsei : 09.11.2011 - 10:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
|
![]()
muahaha, robie dokładnie to, co Ty, z tym, że ja już grałem w BP, ale sie przenosze znów do SV, bo BP świeci pustkami :d
kluuuby mówisz według mnie fajnymi barami były Plazma 501 ofc i Wodnik reszta taka w miare a z tymi parcelami to sam bym sie chciał dowiedzieć, bo pierwsze słysze o.O
![]() |
![]() |
#1306 |
|
![]()
Nie wiem jak w BP, ale AP ma np. oznakowane jeden budynek do kilku miejsc (np. ratusz za policję i wojsko robi, oprócz samego bycia ratuszem) i to podobno można ustawić, ale gdzie, jak? Nie mam pojęcia... :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
|
![]()
Nie widziałam takiej opcji w grze, która pozwala łączyć w jednym budynku kila miejscówek. To chyba raczej cecha konkretnego miasta, w BP łączone są tez np spa z księgarnią, czy restauracja z biurowcem gdzie przyłażą do roboty dziennikarze i przedsiębiorcy..w Ap też urzędy są, na szczęscie razem. Jeżeli nie można postawić w SV tych budynków z AP czy BP z biblioteki (bo chyba ich tam nie ma..? nie pamiętam jak to wygląda
![]() Może chodziło o moda jakiegoś? Edit: wodnik był najfajniejszy, to chyba przez ten basen na dachu ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez jaja : 10.11.2011 - 22:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Te dziuple łączone są dostępne w trybie edycji miasta na parcelach publicznych, mam wszystkie dodatki i miasta (Hidden Springs też) i teraz nie pamiętam, gdzie co dochodzi, ale mniej więcej oprócz w/w są:
- szkoła + stadion - szpital + ośrodek naukowy - ratusz + wojsko + policja |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
|
![]()
a jak można ustawić "zaplecze kryształek pikczers" w SV?
chciałem mieć swoją gwiazde w SV, ale nie moge ustawić tego budynku na żadnej parceli publicznej :< o co chodzi? można w ogóle ją ustawić w SV? @edit: albo ok, już sobie poradziłem
Ostatnio edytowane przez Paka : 11.11.2011 - 17:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No to dla innych - oprócz dodania parceli 64 x 64 w SV - sposób TUTAJ, to można samemu wybudować - jest dosyć prosto. W trybie edycji miasta - na dużej parceli z menu budowania można umieścić budynek publiczny Zaplecza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|