![]() |
#1302 |
Reputacja: 10
|
![]()
Proszę, nie mówcie na mnie Everplastik
![]() Everlasting słyszał o plotkach, pogłoskach. Słyszał rozmowy ludzi na ulicy i wiedział, że tej nocy on zginie. Siedział na parapecie i patrzył na coraz bardziej puste miasto. Jak to jest, kiedy się umiera? Jego puste oczy błądziły po ulicach, oknach domów. Czy podzieli los Meryam, tragiczną śmierć? Mimo, że jej zgon był niespodziewany, jego będzie pewna, ustalona przez innych. Ignorując wrogie spojrzenia innych, wyszedł na ulicę i udał się do domu Meryam. Położył się na jej łóżku i zasnął, czekając, aż śmierć nadejdzie.
#1303 |
Reputacja: 11
|
![]()
Everlasting?
Też go ostatnio podejrzewam.... Tylko kto jeszcze mógłby być w mafii? Luflee, Morgana, Apocalypsa? Muszę zacząć szukać jakiegoś tropu, bo póki co, brakuje mi dowodów...
![]() |
#1304 |
|
![]()
juz jestem... zastanawiam sie caly czas, czy to everlasting, bo troche mam jakas jednak nutke watpliwosci. no ale, pewnie byla by przy kazdym innym.
|
![]() |
![]() |
#1305 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Pełna mobilizacja: http://www.youtube.com/watch?v=zJdi9JYprOw
Kto nie obejrzy filmiku, dostanie w dziób! Niebezpieczeństwo nadchodziło nieuchronnie… Lokalizatory wskazywały cztery zbliżające się statki – roje. Atlantyda była w pełnej gotowości. Osłona była włączona, tryb niewidzialności również. - Musimy to przetrwać! – krzyknęła Libby. – Apocalypsa, ty zajmujesz fotel… - wskazała na dziewczynę. - i w razie walki ostrzeliwujesz Wraith dronami. Lubie i Motyka, wy zostajecie w Pomieszczeniu Wrót. Charionette i Nostradamus do skoczków! – Rozporządziła. – Reszta do centrum dowodzenia w głównej wieży. Statek Asgardu jeszcze nie doleciał… - westchnęła. - Bądźcie w gotowości! Czeka nas walka na śmierć i życie i musimy ją wygrać! – wrzasnęła, uderzając pięścią w poręcz antresoli, na której stała. Wszyscy pokiwali głowami i z duchem walki, który w nich rozgorzał, udali się w wyznaczone miejsca. Statki – roje zawisły nad Atlantydą, ale dzięki włączonemu trybowi niewidzialności nie mogły jej dostrzec. - Znalazłam ciało Everlastinga… - odezwał się głos w komunikatorze Libby a kontrolki na konsoli zasygnalizowały uszkodzenie niewidzialności. Jedno było pewne. Bez walki się nie obędzie… Ledwie zapaliły się kontrolki, a rozpoczął się ostrzał. - Apo, teraz! – wrzasnęła Libby do mikrofonu. Po chwili fotel Pradawnych rozbłysnął na niebiesko a dziewczyna skupiła się na kontrataku Wraith… CDN... Dziś ginie Everlasting. Gratuluję... kropnęliście swego *. Udupiliście >.< * Jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości: był niewinny. Wyniki głosowania: 1. Morgana – Evelasting. 2. Roia – Everlasting. 3. Nostradamus – Everlasting. 4. Charionette – Everlasting. 5. Fallen – Everlasting. 6. motyka – Everlasting. 7. Apocalypsa – Everlasting. 8. Diana - Luflee 9. Luflee – Everlasting. 10. Lubie – Everlasting. 11. Restless – Everlasting. Everlasting. – Everlasting. Myślcie dalej, inaczej jutro dalsza część Armageddonu... I jeszcze jedno: żadnej fabuły! Myśleć!
#1306 |
|
![]()
Aha, nigdy nie możemy być pewni. Libby już pisze historię śmierci Everlastinga (nie Everplastika). No chyba, że ktoś w ostatniej chwili zmienił głos.....
EDIT : Wodospad niecenxuralnych słów popłynął z moich ust. Nie dość, że udupiliśmy niewinnego w tak okrutny sposób. To jeszcze może pomyślicie, że jestem z mafii i chciałem was przekonać to głosowania na Everlastinga, by go się pozbyć....... Ostatnio edytowane przez redmoon : 07.08.2013 - 19:08 |
![]() |
![]() |
#1308 |
Reputacja: 11
|
![]()
ŻE CO? Everlasting był niewinny?
Zaczynamy się powoli wykruszać. Tylko dlaczego, ohh dlaczego źle typujemy? Może to rzeczywiście Luflee? Niby taka cicha... W każdym bądź razie, sytuacja coraz gorzej wygląda, a ja nie mam pomysłu co dalej zrobić. Co jeżeli znów zabijemy niewinną osobę? Ludzie giną, a my nie możemy tego zatrzymać. Tak, zaczynam panikować, lecz zupełnie nie wiem co dalej...
Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 07.08.2013 - 19:09 |
![]() |
![]() |
#1309 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jak to niewinny? Jak mogliśmy się tak pomylić? To kto jest Wraith?
|
![]() |
![]() |
#1310 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]()
pięknie, cudownie... teraz jeszcze w nocy zginie ktoś z nas... mafia wygrała, za dużo ich jest!
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|