Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.08.2005, 09:31   #1321
Harpsichord
Guest

Mad Smoki

SMOKI ZIELONE ISTNIEJĄ!!! Ja oprócz zielonych smoków żadnych nie miałem! Nic nie podpalały ale zjadały z tego co pamiętam chyba tylko Smakołyki od Wiki . Po prostu trzeba wiedzieć jak je mieć. Mi, obojętnie co robiłem, wychodziły zielone smoczki. A co do dorastania to fakt, nie dorastają, ale się rozmnażają, raz miałem jajo.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.09.2005, 19:00   #1322
.:WiLa:.
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Patrols
SMOKI ZIELONE ISTNIEJĄ!!!
To ja już w końcu nic nie wiem To one są czy nie? Na tym podforum trwa nieustająca walka: Czy zielone smoki istnieją czy nie? Jedni mowią, że tak inni, że nie. Inni to, inni siamto. To jak w końcu?! :wacko: Mam prośbe, jak ktoś ma zdjecie takiego smoka, to niech je w końcu tu wklei, bo zwariuję - -'

stare 01.09.2005, 19:22   #1323
oLeNia
Guest

Question Jak Go ZdobyĆ ???

Eeee... a jak te smoki można zdobyć? Co trzeba zrobić, bo ja mam tylko ściągnietę skiny zwierząt (smoki) albo jajko z którego rodzi się czerwony smok i mi wszystko pali :con: Jak go zdobyć ?????????????

stare 01.09.2005, 20:32   #1324
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał .:WiLa:.
To ja już w końcu nic nie wiem To one są czy nie? Na tym podforum trwa nieustająca walka: Czy zielone smoki istnieją czy nie? Jedni mowią, że tak inni, że nie. Inni to, inni siamto. To jak w końcu?! :wacko: Mam prośbe, jak ktoś ma zdjecie takiego smoka, to niech je w końcu tu wklei, bo zwariuję - -'
NIE !!! NIET !!! NEIN !!! NO !!!
Ile razy mam powtarzac ze NIE MA !?!?
Patrols - jesli nie chcesz, abym popelnila zabojstwo przez internet, wjlejaj mi tu antychmaist zdjecie zielonego smoka !!! albo go na ciebie nasle !!!

stare 02.09.2005, 14:05   #1325
.:WiLa:.
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ♪Suzka♪
NIE !!! NIET !!! NEIN !!! NO !!!
Ile razy mam powtarzac ze NIE MA !?!?
Patrols - jesli nie chcesz, abym popelnila zabojstwo przez internet, wjlejaj mi tu antychmaist zdjecie zielonego smoka !!! albo go na ciebie nasle !!!
Skoro nie ma zielonych smoków to jak chcesz to zrobić? A tak na serio to naprawdę: Niech ktoś w końcu wklei to zdjecie, a nie rozsiewa plotki, że są zielone smoki. Ja sama nie jestem tego pewna dlatego chciałabym je zobaczyć

stare 02.09.2005, 19:19   #1326
Harpsichord
Guest

Domyślnie Sorry,...

...postaram się ale musze je najpierw zrobić jak mi się smok wykluje .

stare 12.09.2005, 13:36   #1327
§Saphira§
Guest

Domyślnie

Tak, zielone smoki można znaleźć tylko w necie. Trochę szkoda. A, właśnie. W tym temacie było już wspominane o zmutowanych smokotach , tj. skinach kotów, które wyglądaja jak smoki. Są tylko trochę eeeem, kolorowe i nie mają skrzydeł. Smokoty do ściągnięcia . Podaję ten link, jakby ktoś był zainteresowany.
PS. Ja zawsze dużo kołyszę to jajo, a w przerwach puszczam muzyczkę, no i prawie zawsze wychodzi mi fioletowy (rzadziej żółty).

stare 12.09.2005, 21:08   #1328
Harpsichord
Guest

Domyślnie A...

...to sory, może ściągnąłem i nie pamiętałem :wacko: Faktycznie coś mi się nie wykluwa...

stare 12.09.2005, 21:29   #1329
§Saphira§
Guest

Domyślnie

W necie można ściągnąć za darmo zielonego smoka. Jutro edytuję posta i podam link. Ale on jest w trybie kupowania... .

Cozen, zielony smok z neta
Nacisnąc trzeba na ,,Objects"

Ostatnio edytowane przez §Saphira§ : 20.09.2005 - 18:39

stare 18.09.2005, 11:21   #1330
Milly
Guest

Domyślnie

Ja jak narazie miałam czerwonego i żółtego smoka...No "niby" żółty jest lepszy,ale mi cały czas kwiatki podpalał,a potem dom mi podchajczył...

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania