![]() |
#1321 |
Guest
|
![]()
SMOKI ZIELONE ISTNIEJĄ!!! Ja oprócz zielonych smoków żadnych nie miałem! Nic nie podpalały ale zjadały z tego co pamiętam chyba tylko Smakołyki od Wiki
![]() |
|
![]() |
#1322 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#1323 |
Guest
|
![]()
Eeee... a jak te smoki można zdobyć? Co trzeba zrobić, bo ja mam tylko ściągnietę skiny zwierząt (smoki) albo jajko z którego rodzi się czerwony smok i mi wszystko pali :con: Jak go zdobyć ?????????????
![]() |
![]() |
#1324 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ile razy mam powtarzac ze NIE MA !?!? Patrols - jesli nie chcesz, abym popelnila zabojstwo przez internet, wjlejaj mi tu antychmaist zdjecie zielonego smoka !!! albo go na ciebie nasle !!! |
|
![]() |
#1325 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#1326 |
Guest
|
![]()
...postaram się ale musze je najpierw zrobić jak mi się smok wykluje
![]() |
![]() |
#1327 |
Guest
|
![]()
Tak, zielone smoki można znaleźć tylko w necie. Trochę szkoda. A, właśnie. W tym temacie było już wspominane o zmutowanych smokotach
![]() PS. Ja zawsze dużo kołyszę to jajo, a w przerwach puszczam muzyczkę, no i prawie zawsze wychodzi mi fioletowy (rzadziej żółty). |
![]() |
#1328 |
Guest
|
![]()
...to sory, może ściągnąłem i nie pamiętałem :wacko: Faktycznie coś mi się nie wykluwa...
|
![]() |
#1329 |
Guest
|
![]()
W necie można ściągnąć za darmo zielonego smoka. Jutro edytuję posta i podam link. Ale on jest w trybie kupowania... .
Cozen, zielony smok z neta Nacisnąc trzeba na ,,Objects" Ostatnio edytowane przez §Saphira§ : 20.09.2005 - 18:39 |
![]() |
#1330 |
Guest
|
![]()
Ja jak narazie miałam czerwonego i żółtego smoka...No "niby" żółty jest lepszy,ale mi cały czas kwiatki podpalał,a potem dom mi podchajczył...
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|