![]() |
#1321 |
Reputacja: 10
|
![]()
@John_Doe , już dawno to zrobiłam, ale nadal mnie wywala, a z każdym dniem jest coraz gorzej.
|
![]() |
#1322 |
|
![]()
A próbowałaś reinstalki gry? Masz najnowszą aktualizację?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
|
![]()
Hej :-)
Mam problem z grą. Mianowicie od kiedy zainstalowałam The Sims 3 Pokolenia moi simowie nie mogą się normalnie pobrać. Wszystkie dodatki mam oryginalne i nic nie instalowałam, jeśli chodzi o mody czy inne takie. generalnie chodzi oto, że jest sobie normalny ślub. Obojętnie czy to prywatny, czy przyjęcie weselne. Klikam facetem na babkę (którą steruje jeszcze komputer) i wybieram "weź ślub". Normalnie wymieniają się obrączkami, goście klaszczą i się cieszą. W drzewie genealogicznym jest, że są mężem i żoną ale: - małżonce nie zmienia się nazwisko - dalej mieszkają osobno - nie pojawia się żadna chmurka, że wzięli ślub - małżonka nic nie wnosi do "rodziny" - dalej małżonką steruje komputer Wygląda to tak, że po wymienia obrączkami na ułamek sekundy zacina się obraz i małżonkowie pojawiają się w dwóch różnych miejscach (kilka metrów od siebie). Wiecie o co chodzi? ![]() Dodam, że to nie jest błąd rodziny, bo we wszystkich tak się dzieje. PS. Przepraszam, że tu piszę, ale nie mogę założyć nowego tematu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
|
![]()
Mam aktualizację, reinstalki próbowałam. Ostatnio zastanawiałam się, czy może to być wina nieczyszczonego komputera, ale raczej wątpię. Tak czy siak zamierzam go dać do czyszczenia.
Macie jeszcze jakieś pomysły, co to może być?
![]() |
#1325 |
|
![]()
Suomii - Może być. Mi na przykład komp sam się wyłączał, bo był cały zasyfiony w kurzu i te sprawy, więc może i to być przyczyną, kto tam wie. W końcu to sprzęt. Może sama przeczyść, po co wydawać pieniądze.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
|
![]()
To przeczyszczę. A póki co, to jakie mogą być jeszcze przyczyny?
![]() |
#1327 |
|
![]()
A nie masz przypadkiem jakiegoś wirusa?
Można też spróbować ściągnąć nowe sterowniki do karty graficznej. Wymagania gra spełnia bez problemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
|
![]()
Spełnia, wcześniej nie miałam problemów. Wirusa raczej nie mam. Dla pewności zrobię jeszcze defragmentację dysku, bo ostatnio komputer mi bardzo się ścina i dawno nie wyrzucałam z niego śmieci, może jakieś wirusy znajdę. A ze sterownikami muszę poprosić kogoś kto się na tym zna, bo jestem zielona jeśli chodzi o komputery. Pokombinuję coś jeszcze, może mi się uda.
![]() |
#1329 |
|
![]()
@Esmila: dzieje sie to w tej jednej okolicy w ktorej grasz czy we wszystkich? Jesli w tej jednej - moze pomoze nraas i restart calego miasta, jesli we wszystkich - proponuje bez zbednych zabaw reinstalacje gry, ew. jeszcze jakas nowsza aktualizacje.
@suomii a to nie zaczelo sie dziac po wrzuceniu do gry nraasa czy ogolnie modow?
![]() |
![]() |
#1330 |
|
![]()
@Kosia, nie, to już było wcześniej, tylko nie tak często.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|