![]() |
#1362 |
Reputacja: 10
|
![]()
Spróbuj kupować przepisy kulinarne i je przeczytać wtedy simka zacznie gotować inne potrawy musisz rozwijać gotowanie tak, żeby były inne potrawy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Guest
|
![]()
Witajcie ponownie.
Dziękuję za wszelkiego rodzaju pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
|
![]()
ma pytanie
wkurza mnie już to, że 3/4 otoczenia ma przynajmniej jedną gwiazdkę sławy, w tym wszyscy moi simowie. Chciałam w końcu pograc sobie zwykłą, szarą simką, ale raz sie zapomniałam i pogadałam z dwu-gwiazdkowa celebrytką i już jest znana ![]()
![]() |
#1365 |
Guest
|
![]()
Chyba nie da się cofnąć gwiazdorstwa. Wydaje mi się, że twórcy doszli do wniosku, że gwiazdorstwo to nieodłączny element tego dodatku i nie można nic z tym zrobić. A może spróbuj w innym mieście? Tam chyba nie pojawią się żadne sławy, więc nie da rady zdobyć ani jednej gwiazdki.
|
![]() |
![]() |
#1366 | |
|
![]() Cytat:
Dzięki za odpowiedz, choć probelm już nieaktualny w sumie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1367 |
|
![]()
Gwiazdorstwo można wykasować modem Nraas.
A swoją droga, ciekawe czy jest jakiś mod, by te punkty gwiazdorstwa się nie nabijały. Ktoś coś o tym słyszał? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Guest
|
![]()
Ja niestety nie słyszałem. A w tym Nraasie nie da się ich wyłączyć?
Ale według mnie takie wyłączenie gwiazdorstwa powinno być od razu w dodatku. Osobiście bym z tego nie korzystał, bo dla mnie jest to jedna z najlepszych rzeczy dodanych do "Po zmroku", jednak innym graczom by się to mogło przydać. |
![]() |
![]() |
#1369 |
|
![]()
Jest mod NRaas Story Progression. Posiada on opcję wyłączenia gwiazdorstwa całkowicie. Ja w żadnym mieście nie mam ani jednej osoby z choćby jedną gwiazdką.
Co moda NRaas Master Controller, potrzebujecie głównego moda... http://nraas.wikispaces.com/MasterCo...er+Phase+Seven ... oraz modułu cheatoweg. http://nraas.wikispaces.com/MasterCo...ts+Phase+Seven W tym modzie jest tak, że klikanie na konkretnego Sima działa tylko na niego, ale może to też działać bardziej globalnie, wtedy klikamy na Ratusz\Komputer. Można wtedy wszystkim w mieście usunąć gwiazdki. Mamy bardzo przydatne filtry, dzięki którym możemy poszukać Simów odpowiadających konkretnym parametrom, np. sami emeryci, do tego bezdzietni i single. Ja tak szukam żon\mężów dla moich młodych dorosłych. Te gwiazdki i tak będą z czasem nachodzić, no chyba, że mamy NRaas Story Prosgression to wtedy można to wyłączyć. 1. Klikamy na Sima\NRaas\Master Controller. 2. Z okienka wybieramy "Opcje Zaawansowane" (te niżej, bo mają ciągle błąd w tłumaczeniu. Powinny być Opcje Postawowe, Średnio Zaawansowane i Zaawansowane). 3. Tam będzie coś z punktami gwiazdorstwa, tyle że są dwie opcje, jedna jest od tych gwiazdek, a druga od punktów potrzebnych do zdobycia kolejnej gwiazdki, zawsze mi się te dwie opcje mylą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
|
![]()
Takie pytanie.
Od czego zależy kiedy ktoś zaprosi mój klub do występów, bo założyłem dawno [zespół], a wszystkich członków mam w rodzinie ?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|