Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.04.2012, 10:23   #1361
Gazeciara
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi.

Wiem, przepraszam, mój błąd :d reinstall gry był wykonany dwukrotnie, mody mam, ale nawet po usunięciu ich problem nadal pozostaje.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.04.2012, 14:21   #1362
Remus Lupin

Reputacja: 10

Spróbuj kupować przepisy kulinarne i je przeczytać wtedy simka zacznie gotować inne potrawy musisz rozwijać gotowanie tak, żeby były inne potrawy.
Remus Lupin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.04.2012, 16:01   #1363
Gazeciara
Guest

Witajcie ponownie.

Dziękuję za wszelkiego rodzaju pomoc reinstalowałam całą grę oraz usunęłam mody, i wszystko jest ok.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2012, 11:06   #1364
Dżiglipaff

ma pytanie

wkurza mnie już to, że 3/4 otoczenia ma przynajmniej jedną gwiazdkę sławy, w tym wszyscy moi simowie. Chciałam w końcu pograc sobie zwykłą, szarą simką, ale raz sie zapomniałam i pogadałam z dwu-gwiazdkowa celebrytką i już jest znana co zrobić, żeby cofnąć gwiazdorstwo? ma tylko jedną gwiazdkę, zna jedną celebrytkę i tylko kilka razy zrobili jej zdjęcie. Ma cechę "samotnik" i całe dnie siedzi sama w domu, ma tylko jedną przyjaciółkę, we Francji.
stare 24.05.2012, 11:09   #1365
Pink Panther
Guest

Chyba nie da się cofnąć gwiazdorstwa. Wydaje mi się, że twórcy doszli do wniosku, że gwiazdorstwo to nieodłączny element tego dodatku i nie można nic z tym zrobić. A może spróbuj w innym mieście? Tam chyba nie pojawią się żadne sławy, więc nie da rady zdobyć ani jednej gwiazdki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.05.2012, 16:07   #1366
Dżiglipaff

Cytat:
Napisał Klusek Zobacz post
Chyba nie da się cofnąć gwiazdorstwa. Wydaje mi się, że twórcy doszli do wniosku, że gwiazdorstwo to nieodłączny element tego dodatku i nie można nic z tym zrobić. A może spróbuj w innym mieście? Tam chyba nie pojawią się żadne sławy, więc nie da rady zdobyć ani jednej gwiazdki.
ale musiałabym zacząć od nowa granie tą simką ;/ Sprawdzałam to już wcześniej właśnie w nowych miastach - dodawałam swoich pięciogwiazdkowych starych simów, żeby bylo jacyś celebryci i gwiazdki im zostawały

Dzięki za odpowiedz, choć probelm już nieaktualny w sumie zepsyły mi się simsy i nie chce mi się instalowac trójki na nowo, wracam do dwójki
stare 25.05.2012, 11:40   #1367
Searle

Gwiazdorstwo można wykasować modem Nraas.

A swoją droga, ciekawe czy jest jakiś mod, by te punkty gwiazdorstwa się nie nabijały. Ktoś coś o tym słyszał?
stare 25.05.2012, 13:18   #1368
Pink Panther
Guest

Ja niestety nie słyszałem. A w tym Nraasie nie da się ich wyłączyć?

Ale według mnie takie wyłączenie gwiazdorstwa powinno być od razu w dodatku. Osobiście bym z tego nie korzystał, bo dla mnie jest to jedna z najlepszych rzeczy dodanych do "Po zmroku", jednak innym graczom by się to mogło przydać.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.05.2012, 13:36   #1369
anie_1981

Jest mod NRaas Story Progression. Posiada on opcję wyłączenia gwiazdorstwa całkowicie. Ja w żadnym mieście nie mam ani jednej osoby z choćby jedną gwiazdką.

Co moda NRaas Master Controller, potrzebujecie głównego moda...
http://nraas.wikispaces.com/MasterCo...er+Phase+Seven
... oraz modułu cheatoweg.
http://nraas.wikispaces.com/MasterCo...ts+Phase+Seven

W tym modzie jest tak, że klikanie na konkretnego Sima działa tylko na niego, ale może to też działać bardziej globalnie, wtedy klikamy na Ratusz\Komputer. Można wtedy wszystkim w mieście usunąć gwiazdki. Mamy bardzo przydatne filtry, dzięki którym możemy poszukać Simów odpowiadających konkretnym parametrom, np. sami emeryci, do tego bezdzietni i single. Ja tak szukam żon\mężów dla moich młodych dorosłych. Te gwiazdki i tak będą z czasem nachodzić, no chyba, że mamy NRaas Story Prosgression to wtedy można to wyłączyć.

1. Klikamy na Sima\NRaas\Master Controller.
2. Z okienka wybieramy "Opcje Zaawansowane" (te niżej, bo mają ciągle błąd w tłumaczeniu. Powinny być Opcje Postawowe, Średnio Zaawansowane i Zaawansowane).
3. Tam będzie coś z punktami gwiazdorstwa, tyle że są dwie opcje, jedna jest od tych gwiazdek, a druga od punktów potrzebnych do zdobycia kolejnej gwiazdki, zawsze mi się te dwie opcje mylą
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2012, 12:56   #1370
Ejak

Takie pytanie.

Od czego zależy kiedy ktoś zaprosi mój klub do występów, bo założyłem dawno [zespół], a wszystkich członków mam w rodzinie ?
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania