![]() |
#1371 |
Reputacja: 10
|
![]()
kliknij na sima testingiem i shiftem i zrob "usuń to". chociaz wtedy moze sie usunac tak na zawsze :{
|
![]() |
#1372 |
Reputacja: 16
|
![]()
No właśnie tak zrobiłem. XDD
Myślałem, że jest jakiś normalny sposób. Matko co się dzieje. Włączyłem grę jeszcze raz. Uruchomiła mi się w Egipcie, ale simki oczywiście nie ma. Dałem powróć do gry (bo był włączony tryb Edytuj Miasto) i wywaliło mnie z powrotem do Sunset. Tutaj nie ma mojej simki, ani nawet jej rodziny, która została w domu. Gdy nacisnę edycje Egiptu to się ładuje, ale ostatecznie wraca do widoku Sunset. Gdzie się podział rodzina. ![]() Ostatnio edytowane przez kalafjor : 06.01.2013 - 17:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
|
![]()
Sory, że tak spamuję wszędzie, ale gra mnie ciągle wywala. Teraz jest jeszcze gorzej, do tego dochodzi błąd 12, to już w ogóle.
Ktoś mi w tym temacie poradził, żebym wyczyściła komputer, jeszcze tego nie zrobiłam (boję się czegoś uszkodzić ![]()
![]() |
#1374 |
|
![]()
wyczyscila tzn. posprzatala w sensie rejestru, czy odinstalowania zbednych programow/dodatkow? no to raczej nie powinno zaszkodzic, a usprawnic dzialanie, czy pomoc wlasnie
![]()
![]() |
#1375 |
|
![]()
Mój komputer spełnia wymagania w 100%, bo wcześniej problemu nie było.
A jak mam wyczyścić rejestr? :< Jestem kompletnie zielona w sprawach technicznych. Pliki packages przejrzałam, nie mam żadnych wadliwych. edit: wyczyściłam wszystkie dyski, usunęłam błędne pliki (okazało się, że jeszcze jakieś się znalazły) i nadal nic. Co prawda gra chodzi zdecydowanie szybciej, ale kiedy zapisuję, to się zawiesza. Zawsze jest tak, że zapiszę raz, a za drugim razem się robi czarny ekran i mnie wywala...
Ostatnio edytowane przez suomii : 07.01.2013 - 12:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
|
![]()
Mam problem
Moja simka poznała sima przez randki online i dodałam go za pomocą kodu testingcheatsenabled true do rodziny i zmieniłam mu wygląd cechy i karnację skóry i mój problem polega na tym że jak dodałam sima miał wszystkie potrzeby na max no oprócz rozrywki którą miał do połowy i oglądał długo telewizję nadal nic użyłam kodu który napisałam wyżej i najeżdżałam na jego potrzeby nie wypełniają się a u simki tak.Jeśli zrozumieliście co napisałam to pomóżcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
|
![]()
Sprobuj resetsim imieinazwiskosima . Ew. zresetuj go za pomoca nraasa.
![]() |
![]() |
#1378 |
|
![]()
nie mam nraassa sprubóję resetsim jak to nic nie da to się coś wykombinuje ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
|
![]()
Hej pytam ponownie, proszę was o pomoc. Jest jakiś mod sprawiający ze na wakacjach czas nadal plynie, a simowie sie starzeją? Czy zapowiedziano już kolejny dodatek?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|