![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
Witajcie. Mam dwa pytania.
1. Do czego służy medytacja? Ma jakieś znaczenie? 2. Czy na forum mogę znaleźć porady (triki) do gry? Chodzi mi o coś takiego, co np EA wysyła po rejestracji gry. Np ostatnio dostałam 'poradę', że jak simka zje sernik przed "postaraj sie o dziecko" to urodzi bliźniaki. Skąd brać podobne sztuczki? Przepraszam jeśli to już było ale pytam tylko dlatego,że net mi szwankuje i nie wyświetlają mi się wyniki szukania. |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
Czy mogę się pozbyć z domu(mam tam sklepik)natrętnych simów.Odzieliłam sobie ten sklep od reszty chatki,ale oni nadal tam wchodzą!
|
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
W jakim sklepie można najtaniej kupić WB?
Czy można mieć równocześnie dwa sklepy (np. salon kosmetyczny i piekarnię)? |
![]() |
![]() |
#135 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#136 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#137 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mam dwa pytania ^^
WB będę miała dziś i chciałabym się zapytać: Czy można założyć sklep z ubraniami? I czy nastolatkowie mogą prowadzić biznes? Z góry dziękuje za odpowiedź ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja tez mam pytanie: Czym się różni "Przygotuj wiele..." - Dla grup,Danie dla jednej osoby? Bo jedno i drugie ma spagetti i robi tego dużo! Po co to? |
|
![]() |
![]() |
#139 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
A ja dopiero co dostałam grę od chłopaka na dzien kobiet
![]() tak wiec mam pytania: - moj sim pojechał do salonu kosmetycznego (fryzjer etc) no i nie zmienila mu sie fryzura tylko umalowano go w dosc nieudany sposob. czy ten makijarz kiedys zniknie???? i czy na tych fotelach dryzjerkich zmienia sie wyglad (włosy) - czy roboty umieraja/niszcza sie? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|