![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
ja ma pytanie odbiegające troszkę od innych... czy u was w sklepach gdzie można zakupić dodatek podróże również wysztko wyprzedane ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Reputacja: 12
|
![]()
W sobotę byłam w empiku i było parę egzemplarzy jeszcze. Ale ja mieszkam w Gdańsku.
Poczekaj troszkę, albo się zapytaj sprzedawców kiedy będzie dostawa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
Na pewno bedą, możliwe, że już wszystkie wykupiono xD
A najlepiej jedź do media lub empiku - tam będą na 100%. Przynajmniej u mnie, tam zawsze mają wszystkie części z serii TS |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
co jest lepsze????????? podróże czy nocne życie????????? szybko
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Reputacja: 10
|
![]()
podróże
...
![]() |
#137 |
Reputacja: 11
|
![]()
1. Ile Sim musi mieć simoleonów, żeby móc pojechać na wakacje?
2. Czy wszystkie wakacje są w tej samej cenie? Pytania mogą wydawać sie bezcelowe, ale tak nie jest. Nie mam jeszcze Podróży i zastanawiam się właśnie nad kupnem. Sprawa wygląda tak, że gram bez kodów, tak więc jeśli wakacje okażą się za drogie, np 30 000 to mój Sim nie będzie mógł sobie pozwolić na nie zbyt często, dlatego od Waszych odpowiedzi zależy, czy w ogóle kupię ten dodatek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
Zależy ilu członków pojedzie, na ile chcesz dni pojechać i jaki hotel.
Najdrożej chyba 7 tyś. Nie pamiętam dokładnie, już dawno nie gram w The Sims 2. |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
No, ale jeśli jeszcze doliczyć pobyt, jedzenie, pokój i atrakcje... to się trochę tego nazbiera... x.D No ale mi sie często udaje skarby znajdować lub mapy, kiedy je sprzedam to i tak potem wykopuje kolejne a kasa zostaje.!
|
![]() |
![]() |
#140 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dzięki, w takim razie nie pozostaje nic innego jak wreszcie kupić Podróże. Kurczę, dlaczego ja ich jeszcze nie mam? To chyba nie jest normalne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|