![]() |
#132 |
Reputacja: 20
|
![]()
Przecież to nie zależy od portalu, tylko od waszego łącza internetowego.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
szkoda, a mialam nadzieje, ze to wina yt =/
no ale dzieki, wyprowadziles mnie z niewiedzy xD |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
W ostatnim czasie używałam podczas kręcenia filmów kod "showheadlines on". Wczoraj, kiedy chciałam kontynuować-owszem niby zadziałał, ale chmurki się nie wyłączyły.. Jakie mogą być temu przyczyny?
Edit: Moja pomyłka, miało być off... Ostatnio edytowane przez Milou : 11.05.2009 - 18:45 |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie pytanko. Skąd można "wziąć" lektorów do simowego filmu? Szukałam na forum podobnych pytań, ale nie znalazłam. Pilne!! Help!!
|
![]() |
![]() |
#136 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ściągnij sobie Ivonę. Wpisz w googlach ivona download czy cóś i Ci wyskoczy parę stron z różnymi wersjami programu.
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
dzięki spróbuję
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie pytanie rze simka boksuje ten worek ale ona jest w ubrani sportowym co zrobici żeby była w codziennym??????????????????????????????????????///
|
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
Od tego są hacki, psia_fanko, a jeszcze można się pobawić warsztatem:
wybrać jakieś ubranie codzienne i kliknąć później na ikonkę sportowego - proste. |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie odnośnie jakości filmu
Jak zrobić żeby jakość była bardzo dobra ale nagrywanie nie zajmowało za dużo czasu Bo jak nagrywa się w wysokiej jakości z dużym obrazem jedna sekunda simowa mija jak 5 sekund naszych Czy prędkość nagrywania zależy też od wielkości obrazu? I co to nagrywanie wysoką jakością bez kompresji Ostatnio edytowane przez demoranger : 17.07.2009 - 22:48 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|