![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
Powinnaś zrobić jej grubsze policzki, a brodę wziąźć "do góry"
Ładna fryzura. Ubranie mi się nie podoba. 8,5/10 |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
rain, a może spróbuj coś takiego:
wklejasz screen do painta, zapisujesz, otwierasz w Photoshopie. Po prawej stronie okna jest okienko z Warstwami. Naciśnij 2x szybko Warstwę o nazwie "Tło" i pokaże ci się okienko, wciskasz OK. Wciskasz Ctrl + T i łapiesz myszką za górną linię, która się pojawiła i ciągniesz w dół. W ten sposób "spłaszczasz" obrazek. Następnie bierzesz w menu narzędzi, narzędzie kadrowania, łapiesz za któryś róg obrazka, i przeciągasz do przeciwległego i naciskasz Enter. I już. Teraz ten twój (użyłam go jako przykładu, mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe) Wyglądałby tak: http://img406.imageshack.us/img406/6...c05b8c4ts7.png Jeśli chcesz wytłumaczę ci to dokładniej na PW. |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
Hm, mam nie brać pod uwagę wydłużonej twarzy?
![]() Dobrze. Cry jest raczej skromną, delikatną dziewczyną o łagodnym spojrzeniu. Ładne oczy i usta i wielki + za piegi <uwielbiam> |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
Dzięki : )
Chanel, ok, spróbuję tak zrobić. Mogę wkleić tu twoją wresję screenu ? <prosi> |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
Simka bardzo mi sie podoba, chociaż moim zdaniem ma troche nienaturalnie duże usta
![]() 10/10 |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
Powiększane operacyjnie xDD
Dzięki ;] |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
Jasne
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
Super, wielkie dzięki =)
|
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
Nie musiałaś popisywać
![]() A co do simki: ładny kształt twarzy, tylko wygląda jakby miała za małe ślepia;p 9,5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|