|
|
#131 |
|
Reputacja: 10
|
To jest *****i****! Naprawdę! Lepiej być nie może ( może jestem głupia, ale taka jest prawda xD)
Daj jutro ten 12 odcinek! Ocena: 10\10 Pozdrawiam!
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
|
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
|
W pewnym momencie powtarzałaś przez pół tekstu słowo "dopiero"
.Innych błędów nie pamiętam. Fajnie się Ola wytłumaczyła. To pewnie ze strachu sobie gadkę ułożyła, aby trochę jeszcze pożyć .W chwili, kiedy rodzice powiedzieli Karoli, iż się nie rozwodzą, powinnaś trochę to rozwinąć, ponieważ myślę, że było to bardziej zaskakując niż ukazałaś. Poza tym podoba mi się .
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Guest
|
do Vanilli
no jak to jakiemu? tym że jednak się nie rozwodzą, a jak dowiedziała się od swojej kumpeli o tym że jej matka chodzi z jej ojcem to przecież powinno ją to trochę bardziej zainteresować, a nie od razu idą sobie na zakupy nic sobie z tego nie robiąc, albo to właśnie na samym końcu prawie, wchodzi do domu i tylko kiwa głową jak dowiaduje się o tym, że jej rodzice jednak będą razem. co do mojego posta (wcześniejszego) - to przecież napisałam zrozumiale, ale jak nie rozumiesz to trudno. |
|
|
|
#134 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Ty to potrafisz wszystko odkręcić, naprawdę XD
Aż odetchnęłam, gdy przeczytałam, że Ashley nie jest w ciąży (w innym wypadku ocena poleciałaby mocno w dół). Fajnie, że miedzy Olą i Karolą (ale rym ;D) znowu jest OK. Tylko czy Karoli nie wywala ze szkoły za te czerwone włosy? (Lepiej wyglądała z brązowymi, szczerze powiedziawszy) Eh, co tam... 10/10 |
|
|
|
|
|
#135 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
No czytałam... Trochę szybkie... A propos tych uczuć to rzeczywiście mogłaś trochę opisać, że Karola się wypłakała przyjaciółce w rękaw itd. a na końcu stwierdziły, że rodzice to rodzice i nie mają wpływu na ich związek...
No i trochę szybkie przejście do porządku dziennego nad rozwodem - miał być a nie ma i jest OK. Mogły się w sumie rzucić sobie z mamą na szyję ![]() Ciekawa jestem tej niespodzianki ![]() Daj znać jak umieścisz kolejny odcinek ![]() Pozdrafka |
|
|
|
|
|
#137 |
|
|
Jest mężczyzną?! WIEDZIAŁAM xDD
Dobra, nie... ![]() No to czekam.^^
|
|
|
#138 |
|
Guest
|
Podoba mi się
. Tylko mam według mnie za szybki zwrot akcji z tym rozwodem.
|
|
|
|
#139 |
|
Guest
|
super odcinek jak zawsze 100/10
kilka błędów ale pech daj dzisiaj ten odcinek plis
|
|
|
|
#140 |
|
Guest
|
Było kilka błędów (szczególnie zraził mnie "jest idiotom"), ale wybaczam ;D
Co do rozwodu... Karolina trochę się nie przejęła tą akcją ze zmianą decyzji. Ale to tylko little usterka ;] Hm... co do niespodzianki matki... to może... yy... MAM! Karolina ma siostrę bliźniaczkę oddaną do domu dziecka? ;DCzekam na kolejny odcinek. P.S. Jak skończysz pisać to FS to nie pisz nastepnego, tylko oddaj mi trochę talentu xD <j0ke> ... ;] |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|