|
|
#132 |
|
Guest
|
Hej, mam mały problem. Na początek przypominam, że grę mam oryginalną, żeby nie było halo. Więc zapoznałam się z czarownicą, jesteśmy na dobre kontakty-zaprzyjaźniłyśmy się, ale nie mogę poprosić o nauki. W gazetce o OŻ czytałam, że można się w niej zakochać i dopiero udzieli nauk. Lecz ja gram simką, więc mi nie wypada... Gram również w bloku? Czy to powód, że nie mogę zostać czarodziejką? W Jakini Pokrzyku grałam w taką rodzinkę-siostry, co miały swój dom i jakoś dało radę zostać czarodziejką, a tu nie... Co robić?
|
|
|
|
#133 |
|
Guest
|
to, czy mieszkasz w bloku nie ma nic do rzeczy.
po drugie, sprobuj z zakochaniem. a jesli nie, no to zostaje ci kod. |
|
|
|
#134 |
|
Guest
|
Musisz mieć bardzo wysoko ten dolny pasek - trwałe więzi. Spróbuj się z nią spotkać kilkakrotnie... mi po paru dniach się udało. Bez zakochiwania ;-)
|
|
|
|
#135 |
|
Guest
|
A czy ktoś wie czemu nie mam dozorcy w kontaktach (nie mogę do niego zadzwonić, zaprosić tak jak każdego innego sima)? Moja simka ma pragnienie, żeby się z nim zaręczyć ale takiej opcji też nie ma, nawet jak zostanie na noc. Czy jeśli wyprowadzę ją z mieszkania do domu to dozorca pojawi się w kontaktach?
|
|
|
|
#136 |
|
Reputacja: 10
|
Mój sim pobił się z jakimś innym simem i wyskoczył komunikat w stylu:" Jestem właścicielem sklepu meblowego od teraz za wszystko bedziesz płacił drożej" Co oznacza ten komunikat i czy gdzieś na parceli publiczmej jest sklep meblowy??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Guest
|
Eh co do wiedźm ten komunikat jest zaraz po zaprzyjaźnieniu
osobiscie dla tch co maja dodatek sims2 wakacje, polecam zaprzyjaznienie sie z wiedzma przez uzycie laleczko voodoo :> proste i zaraz potem podchodzimy i klikamy na "udzielaj czarodziejskich porad" czy coś w tym stylu i tadam jestesmy wiedzma ![]() Co do komuniktau "Jestem właścicielem sklepu meblowego od teraz za wszystko bedziesz płacił drożej" sprawdź w normalnym trybie kupowania, jesli nic Ci nie wzrosło to wsio ok ja miałam taki sam komunikat tylko dotyczacy obniżenia ceny mebli, jednakże nic to nie wnioslo do zycia mojego sima jak widać czasem obiecanki cacanki...
|
|
|
|
#138 |
|
Guest
|
Bo to nie chodzi o normalny tryb kupowania, tylko o parcelę publiczną "sklep meblowy". W dzielnicy handlowej, domyślnie jest Sklep Meble Nogi czy jakoś tak to się nazywa. Pewnie pobiłeś się z Leonem Nogą ;-)
|
|
|
|
#139 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|