![]() |
#132 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeszcze jedno:
Kiedyś wybudowałam cały, duży dom. I niechcący kliknął mi się ten przycisk płaskiego dachu(tego z podłogi) i nie umiałam go usunąć więc usunęłam cały dom i budowałam go od początku. W 3 klasie wybudowałam zamek i zrobiłam rodzinke, co wyglądali jak rodzina królewska. Wprowadziłam ich do zamku i zrobiłam królestwo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
|
![]()
Gdy w domu mojej simki <Kamili Kosmopoliańczyk> wybuchł pożar nie zapisałam gry i wyszłam do otoczenia ; Następnie weszłam z powrotem do gry i od razu kazałam jej iść do kuchni i przyrządzić coś... więc tak zrobiła.tedy weszłam w tryb budowy i usunęłam drzwi. Gdy przyjechali strażacy nie mieli jak dojść do ognia i biegali wokoło domu... Cała kuchnia sie swajczyła <razem z Kamilą>
Nie wiem czemu ale lubiłam tą simke a jednak gdy wyłączałam simsy zapisałam gre :wacko: __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
byłam chora.
i zrobiłam sobie dość nietypową rodzinę , naszło mnie coś.. faceta zrobiłam grubego z zderofomowaną do granic możliwości twarzą..taki był brzydki , że aż się z niego śmiałam.. facetka była okropnie chuda na twarzy też. Mieli 2 dzieci - dzieci wyglądały podobnie. no i wprowadziłam ich do ślicznego domku.. znudziło mi się granie nimi tak dobrze , więc wpadłam na pomysł , że zamknę w klitce matkę , i 2 - dzieci . zamknęłam. umarły. a ich ślicznego ojca chciałam ożenić z taką śliczną laską i byłam przekonana , że jak ich ożenie i będą mieć dzieci to urodzą się takie zdeformowane na twarzy. wiem . sadystka ze mnie ! XD |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]()
Kiedyś cały czas robiłam nowych wampirów i całkowicie umyślnie klikałam, by wychodzili na słońce xD Ale to było dawno i minęło
![]()
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
Gdy moja simka gdy się wprowadziła, to jak zawsze przyszli goście. No i przyszło dwóch facetów i jeszcze ktoś. Jeden stał przy basenie, a drugi po drugiej stronie domu. I tak latała od jednego do drugiego na pogawędki. Latała tak ze 3 godziny. xD
|
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]()
Kiedyś zrobiłam w Dziwnowie mnóstwo dorosłych simów (6 albo 8) i wprowadziłam do domku a później zabijałam każdego po kolei (każdy miał umrzeć w innych okolicznościach) zabiłam kilku simów a później musiałam usunąć grę bo coś się zrobiło z grafiką.
Ostatnio za pomocą simintenatora(nie wiem jak to się pisze) zrobiłam z jednebo sima wapmira, wilkołaka, simorośl, zombie,i czarownika (neutralnego) naraz. Miałam więcej głupich pomysłów ale ich nie pamiętam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
nadal mam sima, ktory jest jednoczesnie simorosla, wampirem i zombiakiem :D nie potrafie sie go pozbyc, za bardzo go lubie XD
kiedy dostalam gre, to dom budowalam od podlog, potem sciany itp. robilam simow z okladek gry i zwiastunow.
![]() |
#139 |
Reputacja: 16
|
![]()
Łał!
Simorośla-wampir to chyba najtrudniejsza hybryda do utrzymania. ![]() Simoroślinki potrzebują słońca, a wampirki go nienawidzą. ostro |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Reputacja: 26
|
![]()
@up - e tam, jedyne co, to że wampirorośl trochę narzeka, jak jest na słońcu. Ale, o ile takiemu "zwykłemu" wampirowi na słońcu spadają wszystkie potrzeby, co może go doprowadzić do śmierci, to wampirorośli nie spadają. Ech, powtarzam się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|