![]() |
#132 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Chcesz być złośliwy ? No cóż ja nie będę się kłóciła o głupi komentarz ... A poza tym nie mówiłam , że to trudno tylko, że mi się nie chciało ... Chyba mam prawo do odrobinki leniwości ? PS. Nie lubię ludzi , którzy się czepiają o byle co - bez powodu szukają zwady , a po co ? Tego już nie wiem ... Ostatnio edytowane przez Olcia13 : 23.12.2008 - 12:00 |
|
![]() |
![]() |
#133 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]()
Nie ja ja nie umiem pisać fs będe pasował.
Olcia13 czemu w twoim nicku jest na końcu 3!Ojej czepiam się o byle co!
![]() |
#135 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ależ FS jest bardzo mądre, tylko trzeba umieć odnaleść w nim ukryte alegorie
![]() I proponuję zamknąć temat (o ile "autorka" się zgodzi ![]()
![]() |
#137 |
|
![]()
przecież autorka nie wchodzi od dawna na forum
![]() |
#138 |
|
![]()
to wszystko jest śmiechu warte, niech zamkną ten temat, bo offtop non stop jest
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
Na razie przeczytałam tylko pierwszy odcinek i szczerze mówiąc nie był on zbyt zachwycający
![]() Spodziewałam się czegoś humorystycznego, lekkiego, idealnego na poprawę nastroju, a tutaj taka niemiła niespodzianka ![]() Przede wszystkim błędy ortograficzne- obiat ?? Co to ma być ?? Albo nie ważne- powinno być nieważne. W wolnej chwili przeczytam resztę fotostory, mam nadzieję, że okaże się ona lepsza, niż wskazuje pierwszy odcinek. Szczerze mówiąc, zirytowało mnie nazwanie dobrego ucznia kujonem. To, że ktoś ma dobre stopnie, nie musi wcale oznaczać, że przez cały dzień ślęczy nad książkami Znam to z autopsji, bo niestety osoby z klasy uważają mnie za kujonkę i nie mają najmniejszego zamiaru mi uwierzyć, kiedy mówię, że wcale nie kuję. |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się ze Smilly ja też mam dobre stopnie i mówią na mnie kujon a ja się uczę na jedną piątą sprawdzianów i odpytywań - ja poprostu słucham na lekcji .
Mówienie na dobrego ucznia "kujon" to obraza ludzi mających dobre oceny. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|