![]() |
#131 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Świetny odcinek! Piękne zdjęcia.
Wiedziałam, że ten cały Roger to dupek... Dobrze, że był. Już się bałam, że go tu nie dasz ![]() ![]() Teraz na pewno nie doczekam się kolejnego odcinka! ![]()
|
![]() |
#132 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z ciekawości zajrzałam na to fotostory i muszę przyznać, że mnie wciągnęło ^^. Moim zdaniem jest ono jedno z najlepszych na tym forum. Lubię właśnie tego typu historie - trochę miłości, akcji i fantazji.
Jak dla mnie ta opowieść jest genialna! Baardzo przypadła mi do gustu i już nie mogę doczekać się następnego odcinka xD. Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
To jest BOSKIE!
I mi mowę odjęło po prostu... CUDNE! Chcę więcej!!!! Szybko!!! |
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]()
Dziękuję bardzo wszystkim
![]() Szczerze mówiąc myślałam, że ten odcinek nie będzie się zbytnio podobał...według mnie jest taki jakiś... smętny i ciągnący się. Miło jest poczytać takie ładne komentarze ![]() Załamie się... z każdym odcinkiem więcej błędów.
Ostatnio edytowane przez Vipera : 29.12.2008 - 21:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
Jeszcze ja się nie wepchałam z komentarzem co niniejszym właśnie czynię.
Teraz Sarah zrozumiała naprawdę, że nic ją nie łączy z Rogerem a wiele z Sethem. Szkoda tylko że odbyło się to w takich okolicznościach. Seth zachował się przy okazji jak przwdziwy facet, czego o Rogerze niestety powiedzieć nie można. Nawiązując do jednego z Twoich poprzednich komentarzy - dołek na pewno by mu nie zaszkodził ![]() Bardzo podobał mi się opis uczuć Sarah przy jedzeniu ![]() Znalazłam trochę błędów: Cały obiad wystygnął - wystygł spoglądając przez przednia szybę - przednią Wagary z kolegom - kolegą Nie było też - Też nie było bóg we co innego - Bóg wie Ostatnio edytowane przez Callineck : 30.12.2008 - 00:28 |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]()
no co, fajne są Twoje zdjęcia ^^ podobają mi się.
Seth to taki.... tajemniczy, mam nieodparte wrażenie. Sarah jest śliczna, ale o tym już chyba mówiłam... fajny odcinek, a ten Roger to burak niemyty. No pierdla z nim ^^ Mi się podoba. 10 ![]()
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
wow super odcinek
od początku nie lubiłam Rogera ale nie myślałam że okaże się być aż takim dupkiem ;/ zdjęcia jak zawsze super, kilka błędów fakt wypisała je znakomicie Callineck więc ja odpuszczam, nie mogę doczekać się new odcinka ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
jak zwykle odcinek świetny
i podobnie jak poprzednicy nie myślałam ze Roger okaże się takim dupkiem ;/ /dyplomatycznie się wypowiadając xd/ ciekawi mnie do jakiego stopnia rozwinie się znajomość Sarah z Sethem /wybacz jeżeli źle napisałam xd/ Pisz pisz, bo już się niecierpliwie ;p pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
Wciągnęło mnie, naprawdę. Śliczne zdjęcia, pasują do sytuacji i przedstawiają co ważne. Niestety nie jestem w tej chwili w stanie napisać żadnego sensownego komentarza. Potrzebuję zatęsknić i wyczekiwać. A więc na pewno będę to śledzić.
|
![]() |
![]() |
#140 |
|
![]()
Kolejny odcinek dwa w jednym, z tego względu, że następy rozdział jest krótki. Możliwe, że w czwartek dodam, bo jutro raczej nie będę miała czasu na grę
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|