Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.03.2009, 17:11   #131
zelkam

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: 00Sev

Troszkę mi sie nudziło, plakacik:
zelkam jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.03.2009, 17:13   #132
Pani_Snejp

Trochę nie widać nicków ; <
ale poza tym, to piękny
stare 03.03.2009, 17:14   #133
zelkam

Było widać, tylko jakość sie pogorszyła.
stare 03.03.2009, 17:25   #134
niepokorna

ej ja jestem za przyznaniem mi zdjęcia, na którym nie mam krzywych nóg
niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!!
mod edit: ok, już nie będę ;]

niepokorna jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.03.2009, 17:34   #135
zelkam

Takie Veripma dodała. Takie zrobiłam.
stare 03.03.2009, 17:40   #136
niepokorna

wieeem ;(
<idzie płakać>
wszyscy mają normalne zdjęcia! <krzyczy z oddali>

stare 10.03.2009, 13:18   #137
Luthiee

Kiedz nast.?
PS kto dodał Wałka do tagów, to ja go miałam dodać???
stare 15.03.2009, 14:16   #138
Pani_Snejp

POCZĄTEK SERII DRUGIEJ
Odcinek pt. Wieczór Er(z)otyczny

Minęły 3 miesiące od kiedy niepokorna stała się członkinią nieumarłych. Były łzy i radość. Były kolejne dzieci i ich zgony. Aż w końcu, pewnego mroźnego, zimowego wieczoru Bjork zorganizowała Wieczór Ezoteryczny.

*

Podekscytowane kochanki, żony, przyjaciółki i nawet sam Sev pojawili się u niej w chatce ze słomy nawet cztery godziny wcześniej, by pomóc jej w przygotowaniach.
O tej porze, najczęściej znajdowali się w klubie GoGo, obserwując wyginającą się, gnijącą Hermionę, jednak tym razem Kocurzasta przejęła inicjatywę i zjawiła się tam najwcześniej.
Latała z zapałkami po całym ‘salonie’ (to jest małej izbie, gdzie znajdowała się wersalka i plazmowe TV) zapalając świeczki. Zgasiła światło i podeszła do drzwi, żeby je otworzyć. Pierwsza wepchnęła się zelkam.

[img]http://i39.************/fnr0uo.jpg[/img]

- No, to gdzie ten Erotyczny Wieczór? Gdzie tancerki?- zapytała, rozglądając się po pokoju.
- Ezoteryczny! A nie Erotyczny! - pouczyła ją oburzona Bjork, nie zwracając uwagi na jęki Severusa. - Zero taktowności. Tylko o jednym!
- A jest jakaś różnica? – kontynuowała Veripma. - Gdzie Luthiee? A wałek? Przegapią Erotyczny Wieczór!
- Ezoteryczny! - krzyknęli wszyscy chórem.

*

Wszyscy zgodnie zasiedli na małej wersalce w domku Bjork. Wszystko było w porządku, dopóki nie okazało się, że spod okapu wyłonił się karaluch. Dziewczyny podskoczyły do góry, spadając jedna na drugą prosto na słomę.

[img]http://i40.************/2ug2bzd.jpg[/img]

Zaskoczona zelkam, która akurat na chwilę poszła do wychodka i wróciła z ogromną misą popcornu, popatrzyła na nich przez chwilę, wzruszyła ramionami i zasiadła na głowie niepokorna.

*

[img]http://i40.************/6fz9k6.jpg[/img]

Bjork chwyciła za pilota i ciągiem wciskał jakieś numerki. Na ekranie wielkiej plazmy pojawiła się kobieta ze szklaną kulą z EzoTv. Nie obyło się bez złośliwych komentarzy, które gospodyni o czarnych odrostach zignorowała.
- Wodniki ... niestety nie doczekacie się żadnych propozycji, żadnych kontraktów pracy ... - Mówiła wróżka Aurelia.
Plastikowa Skarpeta, zodiakalna pani wodnik, zakrztusiła się popcornem i załkała.
- Bzdury! Mój agent mówił, że ostatnio wypadłam doskonale! - krzyczała bez przekonania w głosie.
Wróżka mówiła dalej :
- Możliwe, że będą też oszustwa, które sprawią, że uwierzysz w siebie, lecz tak naprawdę nikt nie będzie z ciebie zadowolony ... Chociaż czy kiedykolwiek był? Oprócz przyszłości, widzę przeszłość. Najlepsza praca dla wodników to bezrobocie.
- Dość! Bjork wyłącz to, albo zdemoluje ci to kino ! - włączył się do protestu pisaqeczka, drugi wodnik.
- Wróżka Aurelia ... Cudowna kobieta ... - ignorowała ją zelkam, przyciskając jej nogę do ziemi.
- Przymknijcie się! Teraz Skorpiony! - fuknęła Veripma.
Chociaż nigdy nie lubiła horoskopów, Aurelia miała specyficzny urok.
- Drogie Skorpiony .. Stawy i kości dadzą wam się we znaki. Nie powinniście teraz wykonywać żadnych sportów. A może czas pomyśleć o emeryturze ? Skorpiony, szczególnie ci, którzy mają już swoje lata, nie powinny się przemęczać. Żadnych biegów i ćwiczeń. Niewinny skok lub upadek, może zakończyć się tragicznie. Nie igrajcie też z niebezpiecznymi przyrządami!
Verr zesztywniała. Zaczęła zginać łokcie i kolana badając stawy. Przestraszona wybałuszyła oczy i spojrzał na swoją piłę łańcuchową, która grzecznie leżała w kącie.
Kocurzasta i Luthiee również były pechowymi Skorpionem… A Wałek? Cóż, biedny wałek…
Wyluzowana dotąd niepokorna przyglądała się z rozbawieniem koleżankom, które były wyraźnie przestraszone i podłamane. Gdy przyszedł czas na Wagi, starała się ukryć zainteresowanie.
- Kolej na zodiakalne Wagi. W tym miesiącu możliwe burze w związku. Lepiej rzuć ty, niż ktoś rzuci ciebie. Pomyślny czas dla rozwodów i rozstań. Upewnij się, czy partnerka jest wierna. Możliwe, że dowiesz się, że kobieta twojego życia ma romans z twoim przyjacielem. Ze zdrowiem możliwe problemy. Szczególnie z układem pokarmowym. Zainwestuj w jedzenie z błonnikiem. - Aurelia rozkręciła się na dobre. niepokorna nerwowo się rozejrzała.

[img]http://i41.************/vq1eut.jpg[/img]

Spojrzała ukradkiem na Veripmę, który również była żoną Severusa.
- Czas na Byki...
Wszyscy przenieśli wzrok na Bjork.
- Uważaj na tych, kogo darzysz zaufaniem. Szczególnie kolegów z najbliższego otoczenia. Mogą nieźle namieszać w twoim życiu osobistym i zawodowym. Sprzątniecie ci z przed nosa ciekawej propozycji zawodowej lub mienia to tylko łagodny początek....

[img]http://i39.************/rs93wg.jpg[/img]

Kocurzasta leżała na brzuchu z szeroko otwartymi ustami. Nieruchomo wpatrywała się w wielki ekran. Leżący obok Bjork posłała jej nieufne spojrzenie.
- Zamknij buźkę, bo ci mucha wleci ! - krzyknęła nagle, aż Kocurek zmieniła pozycję z leżącej na klęczącą. Po chwili opamiętania wrócił do dawnej pozy.
- Teraz kilka słów o Koziorożcach.
Severus, który żuł gumę głośno mlaskając, znudzone oczy skierował mimowolnie na ekran.
- Kochane Koziorożce mogą liczyć na to, że ich sprawy sercowe nagle zawalą się w ciągu jednego dnia. Przyjaciele mogą zmienić się we wrogów, współmałżonek zostawić dla kogoś innego, a kochanki wykorzystać…
Mistrz Eliksirów nerwowo wsadził sobie kosmyk włosów do ust i zaczął przygryzać zniszczone już końcówki, zapominając o gumie do żucia, która przykleiła się na dobre do fryzury.

*

[img]http://i42.************/2dufo1t.jpg[/img]

Nagle w Ezoterycznym Salonie zrobiło się zamieszanie.
- Żony mnie zdradzają! - darł się Severus.
- Nie chcę być bezrobotna! – płakała Plastikowa Skarpeta.
- Bolą mnie kolana! – Stękała Luthiee, która nagle pojawiła się w pomieszczeniu.
- A ja jestem stara! Stara jak but! Mam reumatyzm! Więcej nie tknę piły! - chwyciła się za głowę Veripma.
- Co ja powiem? Przez te twoje cholerne stawy będziemy ograniczeni w łóżku! Odbijesz mi Seva! – krzyczała niepokorna, rzucając Verri wściekłe spojrzenie.
- UKRADNIESZ MI MÓJ PLAZMOWY TV! – Bjork tłukła Kocurzastą po głowie swoją blond peruką.
- Nigdy więcej nie zagram w Twistera… - jęczała Kocurzasta, zanosząc się płaczem.
- Czuje się tak, jakbym przedawkowała czytanie Pudelka – mruczała Luthiee.
- Kozaczka! – pisnął Wałek.
- ZABIJĘ CIĘ! ZGWAŁCĘ! ZAWIOZĘ DO LASU I ZAKOPIĘ! ODKOPIĘ! ZGWAŁCĘ! ZAKOPIĘ! ODKOPIE! WRZUCĘ DO RZEKI I ODJADĘ! – wrzeszczała Bjork, która zaczynała gonić Kocura po całym pomieszczeniu.
Jedna wróżba się spełniła.
Zelkam, dumna pani Skorpion, chcąc podkraść Veripmie piłę łańcuchową potknęła się i wpadła prosto na nią.
Ach, te horoskopy – zawsze powiedzą ci prawdę.
stare 15.03.2009, 14:40   #139
niepokorna

ahahah, kurde to jest genialne! Wieczorek Ezoteryczny! ^^

a ja, ja mina!

stare 15.03.2009, 14:59   #140
shiyo

Ahaha.
Fajoskie wieczorek erotyczny.
jeaaa.

Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai
Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru

Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de
Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru
shiyo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania