![]() |
#132 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trochę nie widać nicków ; <
ale poza tym, to piękny ![]()
![]() |
#133 |
|
![]()
Było widać, tylko jakość sie pogorszyła.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]()
ej ja jestem za przyznaniem mi zdjęcia, na którym nie mam krzywych nóg
![]()
![]() |
#135 |
|
![]()
Takie Veripma dodała. Takie zrobiłam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]()
wieeem ;(
<idzie płakać> wszyscy mają normalne zdjęcia! <krzyczy z oddali>
![]() |
#137 |
|
![]()
Kiedz nast.?
![]() PS kto dodał Wałka do tagów, to ja go miałam dodać??? ![]()
![]() |
#138 |
|
![]() POCZĄTEK SERII DRUGIEJ Odcinek pt. Wieczór Er(z)otyczny Minęły 3 miesiące od kiedy niepokorna stała się członkinią nieumarłych. Były łzy i radość. Były kolejne dzieci i ich zgony. Aż w końcu, pewnego mroźnego, zimowego wieczoru Bjork zorganizowała Wieczór Ezoteryczny. * Podekscytowane kochanki, żony, przyjaciółki i nawet sam Sev pojawili się u niej w chatce ze słomy nawet cztery godziny wcześniej, by pomóc jej w przygotowaniach. O tej porze, najczęściej znajdowali się w klubie GoGo, obserwując wyginającą się, gnijącą Hermionę, jednak tym razem Kocurzasta przejęła inicjatywę i zjawiła się tam najwcześniej. Latała z zapałkami po całym ‘salonie’ (to jest małej izbie, gdzie znajdowała się wersalka i plazmowe TV) zapalając świeczki. Zgasiła światło i podeszła do drzwi, żeby je otworzyć. Pierwsza wepchnęła się zelkam. [img]http://i39.************/fnr0uo.jpg[/img] - No, to gdzie ten Erotyczny Wieczór? Gdzie tancerki?- zapytała, rozglądając się po pokoju. - Ezoteryczny! A nie Erotyczny! - pouczyła ją oburzona Bjork, nie zwracając uwagi na jęki Severusa. - Zero taktowności. Tylko o jednym! - A jest jakaś różnica? – kontynuowała Veripma. - Gdzie Luthiee? A wałek? Przegapią Erotyczny Wieczór! - Ezoteryczny! - krzyknęli wszyscy chórem. * Wszyscy zgodnie zasiedli na małej wersalce w domku Bjork. Wszystko było w porządku, dopóki nie okazało się, że spod okapu wyłonił się karaluch. Dziewczyny podskoczyły do góry, spadając jedna na drugą prosto na słomę. [img]http://i40.************/2ug2bzd.jpg[/img] Zaskoczona zelkam, która akurat na chwilę poszła do wychodka i wróciła z ogromną misą popcornu, popatrzyła na nich przez chwilę, wzruszyła ramionami i zasiadła na głowie niepokorna. * [img]http://i40.************/6fz9k6.jpg[/img] Bjork chwyciła za pilota i ciągiem wciskał jakieś numerki. Na ekranie wielkiej plazmy pojawiła się kobieta ze szklaną kulą z EzoTv. Nie obyło się bez złośliwych komentarzy, które gospodyni o czarnych odrostach zignorowała. - Wodniki ... niestety nie doczekacie się żadnych propozycji, żadnych kontraktów pracy ... - Mówiła wróżka Aurelia. Plastikowa Skarpeta, zodiakalna pani wodnik, zakrztusiła się popcornem i załkała. - Bzdury! Mój agent mówił, że ostatnio wypadłam doskonale! - krzyczała bez przekonania w głosie. Wróżka mówiła dalej : - Możliwe, że będą też oszustwa, które sprawią, że uwierzysz w siebie, lecz tak naprawdę nikt nie będzie z ciebie zadowolony ... Chociaż czy kiedykolwiek był? Oprócz przyszłości, widzę przeszłość. Najlepsza praca dla wodników to bezrobocie. - Dość! Bjork wyłącz to, albo zdemoluje ci to kino ! - włączył się do protestu pisaqeczka, drugi wodnik. - Wróżka Aurelia ... Cudowna kobieta ... - ignorowała ją zelkam, przyciskając jej nogę do ziemi. - Przymknijcie się! Teraz Skorpiony! - fuknęła Veripma. Chociaż nigdy nie lubiła horoskopów, Aurelia miała specyficzny urok. - Drogie Skorpiony .. Stawy i kości dadzą wam się we znaki. Nie powinniście teraz wykonywać żadnych sportów. A może czas pomyśleć o emeryturze ? Skorpiony, szczególnie ci, którzy mają już swoje lata, nie powinny się przemęczać. Żadnych biegów i ćwiczeń. Niewinny skok lub upadek, może zakończyć się tragicznie. Nie igrajcie też z niebezpiecznymi przyrządami! Verr zesztywniała. Zaczęła zginać łokcie i kolana badając stawy. Przestraszona wybałuszyła oczy i spojrzał na swoją piłę łańcuchową, która grzecznie leżała w kącie. Kocurzasta i Luthiee również były pechowymi Skorpionem… A Wałek? Cóż, biedny wałek… Wyluzowana dotąd niepokorna przyglądała się z rozbawieniem koleżankom, które były wyraźnie przestraszone i podłamane. Gdy przyszedł czas na Wagi, starała się ukryć zainteresowanie. - Kolej na zodiakalne Wagi. W tym miesiącu możliwe burze w związku. Lepiej rzuć ty, niż ktoś rzuci ciebie. Pomyślny czas dla rozwodów i rozstań. Upewnij się, czy partnerka jest wierna. Możliwe, że dowiesz się, że kobieta twojego życia ma romans z twoim przyjacielem. Ze zdrowiem możliwe problemy. Szczególnie z układem pokarmowym. Zainwestuj w jedzenie z błonnikiem. - Aurelia rozkręciła się na dobre. niepokorna nerwowo się rozejrzała. [img]http://i41.************/vq1eut.jpg[/img] Spojrzała ukradkiem na Veripmę, który również była żoną Severusa. - Czas na Byki... Wszyscy przenieśli wzrok na Bjork. - Uważaj na tych, kogo darzysz zaufaniem. Szczególnie kolegów z najbliższego otoczenia. Mogą nieźle namieszać w twoim życiu osobistym i zawodowym. Sprzątniecie ci z przed nosa ciekawej propozycji zawodowej lub mienia to tylko łagodny początek.... [img]http://i39.************/rs93wg.jpg[/img] Kocurzasta leżała na brzuchu z szeroko otwartymi ustami. Nieruchomo wpatrywała się w wielki ekran. Leżący obok Bjork posłała jej nieufne spojrzenie. - Zamknij buźkę, bo ci mucha wleci ! - krzyknęła nagle, aż Kocurek zmieniła pozycję z leżącej na klęczącą. Po chwili opamiętania wrócił do dawnej pozy. - Teraz kilka słów o Koziorożcach. Severus, który żuł gumę głośno mlaskając, znudzone oczy skierował mimowolnie na ekran. - Kochane Koziorożce mogą liczyć na to, że ich sprawy sercowe nagle zawalą się w ciągu jednego dnia. Przyjaciele mogą zmienić się we wrogów, współmałżonek zostawić dla kogoś innego, a kochanki wykorzystać… Mistrz Eliksirów nerwowo wsadził sobie kosmyk włosów do ust i zaczął przygryzać zniszczone już końcówki, zapominając o gumie do żucia, która przykleiła się na dobre do fryzury. * [img]http://i42.************/2dufo1t.jpg[/img] Nagle w Ezoterycznym Salonie zrobiło się zamieszanie. - Żony mnie zdradzają! - darł się Severus. - Nie chcę być bezrobotna! – płakała Plastikowa Skarpeta. - Bolą mnie kolana! – Stękała Luthiee, która nagle pojawiła się w pomieszczeniu. - A ja jestem stara! Stara jak but! Mam reumatyzm! Więcej nie tknę piły! - chwyciła się za głowę Veripma. - Co ja powiem? Przez te twoje cholerne stawy będziemy ograniczeni w łóżku! Odbijesz mi Seva! – krzyczała niepokorna, rzucając Verri wściekłe spojrzenie. - UKRADNIESZ MI MÓJ PLAZMOWY TV! – Bjork tłukła Kocurzastą po głowie swoją blond peruką. - Nigdy więcej nie zagram w Twistera… - jęczała Kocurzasta, zanosząc się płaczem. - Czuje się tak, jakbym przedawkowała czytanie Pudelka – mruczała Luthiee. - Kozaczka! – pisnął Wałek. - ZABIJĘ CIĘ! ZGWAŁCĘ! ZAWIOZĘ DO LASU I ZAKOPIĘ! ODKOPIĘ! ZGWAŁCĘ! ZAKOPIĘ! ODKOPIE! WRZUCĘ DO RZEKI I ODJADĘ! – wrzeszczała Bjork, która zaczynała gonić Kocura po całym pomieszczeniu. Jedna wróżba się spełniła. Zelkam, dumna pani Skorpion, chcąc podkraść Veripmie piłę łańcuchową potknęła się i wpadła prosto na nią. Ach, te horoskopy – zawsze powiedzą ci prawdę.
![]() |
#139 |
|
![]()
ahahah, kurde to jest genialne! Wieczorek Ezoteryczny! ^^
a ja, ja mina! ![]() ![]()
![]() |
#140 |
|
![]()
Ahaha.
Fajoskie wieczorek erotyczny. jeaaa. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|