|  | 
|  18.08.2010, 10:38 | #1 | 
| Zarejestrowany: 08.10.2009 Skąd: nvm :D Płeć: MężczyznaPostów: 898 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims: Średniowiecze (Medieval) 

Było by lepiej żeby link do gry online działał <daje dobry> http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=15445 . Pierw poczytam Co inni o tym mówią, potem może kupie. Nie zapowiada się ciekawie, tylko większe wymagania i większa cena... Jak tak dalej będzie to wyjdzie jeszcze The Sims: Moda Na SimSukces, The Sims Jak oni Śpiewają... Najnowsze dodatki nie zachwycają mnie, ze zwględu na brak opcji... Każdy dodatek do The Sims 2 był ułozony dokładnie, dochodziły nie tylko nowe meble ale i interakcje, a co mi po takim osobym czymś do TS3? The Sims Historie to było coś, EA wrozuje się na tym? Zobaczymy, może tym razem bedzie to takie "bum" z którego każdy będzie zadowolony. Ostatnio edytowane przez Starlight : 18.08.2010 - 10:41 | 
|   |   | 
|  | 
|  21.08.2010, 04:04 | #2 | 
| Zarejestrowany: 04.01.2008 Płeć: MężczyznaPostów: 313 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims: Średniowiecze (Medieval) 

Dość wysoka cena. Tak jak ty zobaczę co inni napiszą. Nie grałem w historię, ale myślę że nie będzie to na bazie historii.  Czekam na opinie innych. 
				__________________ W BUDOWIE | 
|   |   | 
|  21.08.2010, 14:31 | #3 | 
| Zarejestrowany: 21.05.2009 Skąd: Warszawa Płeć: MężczyznaPostów: 1,023 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims: Średniowiecze (Medieval) 

Ja się ucieszyłem kiedy EA zapowiedziało Sims Średniowiecze, już dawno marzyłem o takiej wariacji. Myślę, że to może być na prawdę ciekawe. Podejrzewam, że nie będzie to skupione tak dokładnie na życiu poszczególnego sima, ale raczej na całej jakiejś osadzie, ale nie wiem zobaczymy, zapowiada się bardzo ciekawie, ale preordera nie zamówię. Poczekam aż gra ujrzy światło dzienne, poczytam recenzje i opinie, a potem pomyślę. Mam nadzieję, że będzie fajne    | 
|   |   | 
|  21.08.2010, 15:25 | #4 | 
| Zarejestrowany: 22.10.2007 Płeć: KobietaPostów: 728 Reputacja: 11 |  Odp: The Sims: Średniowiecze (Medieval) 

Ta gra zapowiada się... Jak nie simsy. Jakoś tak nie przekonuje mnie ta odsłona niby simsów. Raczej nie kupię, ale pożyjemy, zobaczymy...
		 | 
|   |   | 
|  21.08.2010, 20:09 | #5 | 
| Zarejestrowany: 24.02.2010 Skąd: ... Płeć: MężczyznaPostów: 341 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3-nowosci 

No cóż. Powiem, że podoba mi się ten pomysł. Na pewno będzie to coś innego i raczej ciekawego. Muszę przyznać The Sims: Średniowiecze ciekawi mnie bardziej niż te nowe dodatki! Ogólnie bardzo ciekawy pomysł   | 
|   |   | 
|  24.08.2010, 13:11 | #6 | 
| Zarejestrowany: 08.10.2009 Skąd: nvm :D Płeć: MężczyznaPostów: 898 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3-nowosci 

Sims 3 Średniowiecze - Można zamówić przed premierą  http://www.3kropki.pl/p/8/3/0/the_si...owiecze_pl.php Szkoda ze 31-03-2011 | 
|   |   | 
|  24.08.2010, 13:36 | #7 | 
| Zarejestrowany: 11.08.2009 Skąd: Dziwnowo Płeć: MężczyznaPostów: 313 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3-nowosci 

Średniowiecze ? Nie kupił bym wcale. Nie lubię gier, ani filmów średniowiecznych.  Może to jakaś plotka ? | 
|   |   | 
|  24.08.2010, 16:09 | #8 | 
| Zarejestrowany: 17.09.2008 Skąd: Piła Płeć: MężczyznaPostów: 561 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3-nowosci 

Ojeeej , plotka ;d? Na oficjalnej stronie już od dłuższego czasu o tym trąbią Nawet zwiastun jest więc to raczej nie plotka Tu masz zwiastun na dowód, że prace nad tym dodatkiem wrą http://www.youtube.com/watch?v=lajsky_3l4s | 
|   |   | 
|  02.09.2010, 19:13 | #9 | 
| Zarejestrowany: 09.04.2009 Wiek: 44 Płeć: KobietaPostów: 4,282 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3-nowosci 

Ja akurat lubię tematykę średniowieczną, ale nie wiem, czy na tyle by to kupić. Dla mnie Simsy.... to Simsy! A oni kreują tą serię na nie wiadomo co... Sim rycerz...? No nie wiem. Na pewno będę chciała w to zagrać i na całe szczęście niektóre moje znajome się na to napalają i pewnie któraś kupi. Pożyczę, obejrzę i podejmę decyzję. Jednak jedyny powód, dla którego bym poważnie myślała o kupnie to to, czy będą konie. Jakoś nie wyobrażam sobie rycerza bez konia. Uwielbiam konie, więc ewentualnie gdyby były, to bym grę kupiła dla nich. Gram w kilka gier o tematyce konnej i byłoby fantastycznie się nimi pobawić.
		 Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 02.09.2010 - 19:16 | 
|   |   | 
|  07.09.2010, 11:17 | #10 | 
| Guest 

|  Odp: The Sims 3-nowosci 

pojawiła się nowa  Aktualizacja gry 1.15/2.10/3.6/4.3 Niniejsza aktualizacja gry zawiera: Nowe cechy * Simy często prowadzące pojazd mogą wytworzyć z nim emocjonalną więź. Po wytworzeniu takiej więzi pojazd może zostać nazwany. * Dostępna jest nowa cecha „Miłośnik motoryzacji”. Simy z tą cechą mogą od razu nazywać swoje pojazdy i szybciej wytwarzają z nimi więzi emocjonalne. Aktualizacje gry podstawowej * Naprawiliśmy błąd powodujący blokowanie w pewnych sytuacjach duchów w pojazdach. Duchy będą teraz prawidłowo wychodziły z pojazdów po dotarciu do celu. * Obiekty, które można nazwać, udostępniają opcję nadania im nazwy tylko jeśli są własnością aktywnej rodziny. Aktualizacja dodatku „Wymarzone Podróże” * Tytuły zawodowe Simów odwiedzających Egipt, Francję i Chiny będą się teraz wyświetlać w podpowiedziach do panelu związków. The Sims™ 3 Stwórz świat * Użytkownicy narzędzia „Stwórz świat” muszą zainstalować jego nową wersję. Aby przejść na stronę narzędzia, wybierz „Stwórz Świat” z listy „Gry” w nagłówku serwisu. więcej tutaj http://pl.thesims3.com/community/news | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |