![]() |
#131 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gdybym miała określić jednym słowem całą prezentację, napisałabym : "subtelność".
![]() Simka wkomponowana jest w piękny i czarujący klimat, który jest obecny na każdym zdjęciu. Gama kolorystyczna znakomicie podkreśla nastrój. Podoba mi się ta wszechobecna biel i jej wymowne zestawienie z czerwienią na 3 zdjęciu. Jednak najbardziej przypadło mi do gustu zdjęcie 1 i 2. Pięknie wygląda simka w tym zamyśleniu, koronkowej sukience, rękawiczkach i białych włosach... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#132 |
|
![]()
Właśnie biel była moją inspiracją tutaj, dziękuję aniołku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
Ladna, tylko cien na powiekach nie pasuje.
|
![]() |
#134 |
|
![]()
Simka piękna, ale nie podoba mi się ten cień na powiekach (ostatnie zdj)
1o |
![]() |
![]() |
#135 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
ALE JA MAM ZALEGŁOŚCI!!!
A Ty podła Inviś nic nie pisnęłaś na ten temat! Bedę okrutnie szczera - są simy, które mi się podobają bardzo, ale są i też takie, które mi się bardzo nie podobają ![]() Natomiast fenomenalne są Twoje prezentacje! Napad, palenie czarownic a jakoś szczególnie mnie zachwyciła "Pani Architekt" - tak ją sobie nazwałam (bo przyznaję, że oglądałam tylko zdjęcia) ![]() WIELKIE BRAWA za pomysłowość i dobre wykonanie. |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]()
Ła, Bjork, wybacz, jakoś nie umiem narzucać swojej...hm...nazwijmy to 'twórczości';p
ostatnio chyba tworzenie prezentacji stwarza mi więcej radości niż samo tworzenie simek, dzisiaj może pomyślę nad następną, bo święta się zbliżają i śnieg u mnie spadł, więc może i jakaś wena wróci;p co do cienia, umieściłam go tam z premedytacją, on oczywiście nie pasuje, ale nie mogłam postąpić inaczej xd Dziękuję Wam ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]()
Idealna < 3
Nic dodać, nic ująć ;d |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
Dziś w świątecznym klimacie- pomyślałam, że skoro pobrałam sporo dodatków na potrzeby MTU (a co tam, zrobię sobie w tej chwili perfidną reklamę – zawsze to lepsze niż wstawianie obrazków do sygnatur czy innych tego typu chwytów- ja przynajmniej to robię na swoim gruncie;p) to je jakoś spożytkuję ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
2 i 4 zdjecie jest poprostu cudowne! az sie napatrzec nie moge.
na drugim, ahhhh te kolory. ale w czwartym dopatrzylam sie rozmazan na gwiazdce, ale to po glebszym przyjrzeniu sie. co do simki. to nie podoba mi sie jej szminka(ja po prostu takich nie lubie) ale za to oczy i nos sa super. ma troche za wysoko podniesione kaciki ust. no i wlosy. wlosy idealnie do niej pasuje, chociaz wybralabym ciut jasniejsza karnacje. gadaj! skad masz te wlosy?! |
![]() |
#140 |
|
![]()
Tak, prezentacja jest cudowna. Zastanawiam się skąd czerpiesz inspiracje do tworzenia takich prezentacji i cierpliwość do ustawiania tych wszystkich dekoracji (tam jest tyle detali :o ). Czwarte zdjęcie jest świetne!
Simka bardzo ładna. Kąciki ust są faktycznie zbyt wysoko uniesione. Ma cudowne oczy i ładny, zgrabny nosek ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|