![]() |
#131 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52936 ^^
A teraz moje pytanie. Jak włączę grę to leci filmik i wszystko jest normalnie.Dopiero jak się skończy to mi się gra wyłącza i wraca do pulpitu.A kupiłam ją dopiero wczoraj i dotąd w nią w ogóle nie pograłam ;( To coś przez aktualizację? Edit.Pytanie już nieaktualne Ostatnio edytowane przez Chantelle : 29.11.2009 - 12:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
rocktechnika - najprawdopodobniej brak interakcji jest wywołany przez jakiegoś hacka/moda
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
Podczas pobytu we Francji nie mogę kupić nic w kawiarni (jest komunikat, że kawiarnia jest zamknięta). Czy ktoś wie, o co chodzi? Dodam, że Sim czekał dwa dni na kogoś, kto go obsłuży i niestety się nikt nie zjawił
![]() Ktoś wcześniej pisał o ciasteczkach z wróżbami, gdzie można je dostać? |
![]() |
![]() |
#134 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kyerme a masz jakieś hacki, mody lub dodatki?
Swoją drogą stoisko z jedzeniem w Egipcie też u mnie wiecznie zamknięte mimo że dodatków z neta brak Ciasteczka z wróżbą można upiec w Chinach a nawet kupić maszynę i piec sobie w domu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]()
Shorty & theground & agnieszka130187
Ok. Przejrzałam całe 20 stron z modami z MTS, weszłam w każdy z nich, skorzystałam z podanych tam nazw plików, przeszukałam cały folder Package i usunęłam 54 pliki. Sądzę, że usunęłam wszystkie hacki i mody - teraz czas na kontrolę jakości ![]() <modli_się> Oby działało, oby działało, oby działało... ![]() EDIT: Działa! ![]() ![]()
Nauka latania w trakcie spadania... Ostatnio edytowane przez rocktechnika : 30.11.2009 - 01:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
Bindi, nic nie mam, gra jest czyściutka. Właśnie wczoraj podczas gry to samo stało się w
Chinach. Sim obsługujący sklep z jedzeniem po prostu wyszedł i już nie wrócił od kilku dni. Mam nadzieje, że naprawią to patchem, bo to trochę denerwujące... Co do ciasteczek z wróżbami - wiedziałam, że w Chinach, tylko nie wiedziałam dokładnie, gdzie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Reputacja: 11
|
![]()
Coś się stało z grą bo nagle po kolejnym przyjeździe nie można w grobowach wchodzić w interakcje z przedmiotami, mam zadanie do wykonania zabrać figurkę, skrzynia oznaczona jest a nic nie mogę zrobić, nawet przechodzić przez drzwi, tylko na zewnętrznym wyjściu jest dostępna opcja
![]() Co robić?? Dodatków nie posiadam, tylko store. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
bede miała na dniach tą gre, zastanawiam się czy jest opcja kąpania w morzu i opalania?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]()
Niestety nie. W morzu można jedynie łowić ryby
![]() |
![]() |
![]() |