![]() |
#131 |
Guest
|
![]()
Alisha nic nie instalowałem, jedyny problem jaki mam w kompie to padnięta bateria BIOSowa , która czasem przestawia date i czas , aczkolwiek nie wydaje mi się aby to miało jakiś wpływ na grę
|
![]() |
|
![]() |
#132 |
Reputacja: 10
|
![]()
Baterię sobie kup. Lepiej żeby była, może akurat to jest powodem? Mało prawdopodobne, ale może.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Reputacja: 14
|
![]()
Hej! Ściągnąłem kilka fryzur oraz ubrań ze strony MTS, i po włączeniu gry, ona mi się strasznie zacina i długo ładuje. Dziwne bo mam dużo dodatków z innych stron które nie mają wpływu na działanie gry. Czy istnieje jakiś sposób aby poprawić wydajność simsów? Może jest jakiś program albo inne cudo które pomoże mi w tym? Czy muszę jednak usunąć te dodatki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
Jeśli masz duuuużo dodatków w folderze packages to gra się długo ładuje i zacina - norma.
A jeśli nie maż zbyt dużo, to może jakiś dodatek jest uszkodzony? http://www.modthesims.info/download.php?t=387006 <- program do wykrywania wadliwych dodatków. ; ) |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]()
Dziękuje ten program bardzo mi pomógł. Dziękuje również użytkownikowi Watchman
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
dzięki, pomogliście mi
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]()
Witam wszystkich. Mam problem i proszę o pomoc. Mam rodzinkę dość dobrze wyuczoną. Nagle gdy Simka ćwiczy na bieżni-znika i pojawia się na niższym piętrze. Pokazuje, że obecnie gra na laptopie, po czym w ogóle jej nie widać. Nakazałam jej ugotować coś, to owszem lodówka i kuchenka sama się otwiera, ale nie widać ani jej, ani tego rombu nad głową. W tym samym czasie pozostali Simowie zamierają w bezruchu lub też stają się niewidzialni. Przeprowadziłam rodzinkę do innego domu, ale nie pomogło. Teraz (po kilku dniach grania) zrobiło mi się coś takiego z inną rodzinką. Co mam zrobić? Proszę o pomoc. Dodam, że mam tylko rzeczy ściągnięte ze store. Kodów raczej nie używam, tylko te na kasę i move objects. Komputer mocny, windows XP, gra i dodatki oryginalne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
Pewnie to skutki aktualizacji gry. Spróbuj odinstalować grę, wyczyścić wpisy rejestru i zainstalować ponownie. Bez żadnych aktualizacji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]()
Dzięki za odpowiedź, ale powiedz mi jeszcze proszę, jak wyczyścić wpisy rejestru (niestety komputer to nie jest moja mocna strona).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wpisy rejestru można wyczyścić automatycznie programem np. CClean albo ręcznie wpisując "regedit" w pasek "uruchom", który znajdziesz w menu start i w rejestrze wyszukując wszystko, co zawiera wyrażenie sims.
Tylko trzeba się uważnie wczytywać co kasujesz, bo można skutecznie unieruchomić komputer (np. system się nie wczyta). |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|