![]() |
#132 |
Reputacja: 10
|
![]()
Biedne będziemy.A ich pogrzeb to dopiero będzie hicior
![]()
![]() |
#133 |
|
![]()
Bonusy genialne.
![]() Nieuleczalnie uzależniłam się od Marca i Vincenta. ![]() ![]() ![]() Jeeescze *wije się po podłodze Oo* ![]() pzdr, Smooth .
![]() |
#134 |
|
![]()
Ej wiecie co, ten ostatni bonus jest najlepszy ze wszystkich
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
|
![]()
jezu zostawiam was siostry na chwile same a tu co?!
rozpiska na temat płyt DVD! oj dzisiaj będzie lanie linijką po gołych tyłkach przez siostrę Viperę ![]() jak chcecie coś ugrać to do mnie ![]() ale od razu ostrzegam... NIE MA NIC ZA DARMO! ja wam dam za darmo! a kto mi nowe plecy kupi? tak mnie bolą od tych godzin spędzonych przed kompem, żeby napstrykać wam fajnych fotek, a wy chcecie DVD za darmoche?! ![]() Cytat:
chcesz, mogę je jeszcze bardziej zmniejszyć... także cisza! ![]() osz ty! ja ci dam Marco! już po premii! ![]() SmoothCriminale od nich nie sposób się nie uzależnić ![]() fajnie, że się podoba! ![]() Auroella poczekaj na dalszy ciąg bo to dopiero pierwsza część ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
Ujawniam się, podobne jak Smooth xp
Zarejestrowałam się tu dla tego wątku, bo jako gość przebywam tu już dobre kilka miesięcy ^^ Potem oczekiwanie na maila, który nie przyszedł (musiałam zmieniać -.-) i wreszcie możliwość napisania postu. Uno: Wczoraj, jak zobaczyłam bonus, ledwie usadowiłam się w fotelu z kanapką i butelką wody mineralnej (śmierć Cisowiance!), a już zdążyłam swoim śmiechem przywołać całą rodzinkę. Po przeczytaniu kilku waszych wypowiedzi w funclubie, + dokończeniu bonusa, mój biedny braciszek musiał zbierać mnie z podłogi xp Dos: Wielki szacun dla was, za tortury xpp Nie spodziewałam się, żeby ktoś mnie przebił (swego czasu pół innego forum się mnie bało xd) Gwoździarka wymiata ^^ Tres: Chłopaki są booscy ^^ Szczególnie Vicuś ^^ Chociaż Marco też niczego sobie ;p Podsumowując - kolejna uzależniona fanka ^^ Czekam na kolejną część ^^ |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
Vincuś jest tutaj od tego żeby nas przyprawiać o palpitacje, mdlenie na widok jego klaty, zatapianie się w jego oczach...
![]() ![]() Ej... Ale Marco też jest sexy. Lubię łobuziaków. ![]() Wgl teraz na forum wpadam tylko do działu FS... xD
![]() |
#139 |
|
![]()
a pamiętacie ossev? to tez był hicior
Mi się bardziej Marco podoba bo ma fajne tatuaże
![]() |
#140 |
|
![]()
Mi też się podobają jego tatuaże. Dodaja mu uroku.
![]() A teraz wypowiedź zapewne dzięki której was trochę zszokuje - wyobraziłam sobie wspólną sesję Vincenta i Marco w... dość nietypowej sytuacji ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|