![]() |
#132 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tylko 6 komentów? Co tak słabo? Było lepiej...
Czyżby coraz gorzej, ze 'oglądalnosc' mi spadła? W takim razie kolejny odcinek jak 'ogladalnosc' wzrośnie. Dziękuję za uwagę.
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
Żartujesz?!?! Że ktoś nie komentuje nie znaczy, że nie czyta. Ja jak najbardziej czekam na kolejny odcinek.
|
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]()
Bardzo podoba mi się FS, chciałabym, abyś dalej pisała.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]()
Złośliwośc rzeczy martwych nie zna granic.
Wydaje mi się, że raczej więcej zdjęć nie będzie, bo płyta z simami nie chce mi ruszyć w napędzie. Inne płyty ruszają, ale simowa nie chce ![]() Chyba się zarysowała.
![]() |
#136 |
|
![]()
Właściwie to nie zależy mi (i moze innym) na zdjęciach.. Jednakże bardzo mi się podoba FS, prosiłabym o dalsze pisanie. :3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
Toż to tragedyja! Kocham twoich pięknych chłopców!
|
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
Niestety musiałam odinstalować osiedlowe życie, przez co nie mam już simów. Poprzedni dodatek jako tako działa, więc mogę zrobić nowych (prócz Davide, bo jego mam zapisanego na dysku). Wątpię jednak, aby Matteo udał mi się taki sam
![]()
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
mowie ci, prawdziwi fani tego fs nie potrzebuja zdjec!
![]() zdjecia precz, tekst wjo! chetnie sobie poczytamy, na serio :3 |
![]() |
![]() |
#140 |
|
![]()
Bardzo dawno mnie nie było w tym temacie. Zdmuchuję kurz, odgarniam pajęczyny i komentuję cztery odcinki na raz:
![]() Odc. z 03.12.2010 Tak przypuszczałam, że siostrze Davide duch się nie przyśnił i że był on prawdziwy. No chyba że cała rodzina jest stuknięta i ma omamy ![]() No i ciekawi mnie co mogą znaczyć te sny? Wyciągnął z pasa srebrzystą broń - zza Odc. z 19.12.2010 Davide wyrasta nam na miejscowego bohatera ![]() Odc. z 22.01.2011 Bardzo dużo wyjaśniło się w tym odcinku. A zatem Davide jest reinkarnacją mordercy. Całkiem niezły pomysł z tym odpokutowaniem swych grzechów. Zauważyłam, ze już od 3 odcinków w nawyku Davidea jest ciągłe picie wody z butelki. Pije ją zawsze po tym jak ma koszmar. No i to nieustanne przeczesywanie włosów. Brunet mógł przysiąc, że zza lego pleców zauważył duże, ciemne pióra. - jego będziesz mógł liczyć na specjalne względy na w moim królestwie - to 'na' niepotrzebne Odc. z 27.02.2011 Też wiedziałam kim będzie dziewczyna Matteo. Ciekawe dlaczego mała widziała szatana? Fajnie wymyśliłaś, że klient i tak umrze. Nie może być wszystko takie proste ![]() Okropne jest to zdjęcie, gdzie skrzydła diabła zatapiają się w blacie baru. - Christi, pójdziesz ze mną na miasto? – Cristi Przerażająca postać, którą strach było spotkać nawet w śniąc. - bez 'w' aż ten wypluł to, co no blokowało mu przełyk. - bez 'no' – Fuj, jako możesz to pić? Takie to bez smaku - jak Mam nadzieję, że udało Ci się odtworzyć bohaterów i niedługo wstawisz odcinek. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|