![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
Dzięki za opinię, ktoś jeszcze?
|
![]() |
#133 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#134 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem skąd masz te CASy, ale mnie osobiście masakrycznie one denerwują
![]() Co do simki. Twarz jest całkiem niezła, aczkolwiek uważam, że jest za blada. Jest biała jak papier, a nie wydaje mi się, że to naturalne. Trochę dziwnie wygląda też z profilu, usta wyglądają jakoś za płasko. Ubranie mi się nie podoba. Za krótka niemodna bluzka (o zgrozo, kto się dziś tak ubiera? ![]() 7/10 |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]()
Oczy simki wyglądają na zmęczone. Poza tym zmieniłabym brwi i ubranie. Mnie osobiście podoba się biała cera, więc nie ma to dla mnie znaczenia. Podoba mi się nosek i usta. Poza tym jest naprawdę ładna
![]() ![]()
![]() |
#136 |
|
![]()
Na pierwszym zdjęciu, gdy na nią spojrzałam, pomyślałam: coś jest nie tak, tylko co. No i chyba wyszło. Trochę wygląda... hmm.. no nie jest dla mnie dziewczęca. Te włosy sprawiają dla mnie wrażenie, jakby ta simka chciała ukryć to, że ma grubą i krótką szyję. Czy to jest tylko moje wrażenie? Ubrania ujdą w tłumie, ale przez tą bluzkę wygląda na trochę grubą. Mogłabyś zrobić innego screena tylko żeby miała inne włosy? Chciałabym dokładnie się jej przyjrzeć.
Ocena : 8/10
![]() |
#137 |
Guest
|
![]()
Ok mógłbym zrobić innego screena
![]() @down wybaczam xd ![]() Ostatnio edytowane przez Spectrum : 29.11.2011 - 19:46 |
![]() |
#138 |
|
![]()
Przepraszam, uraziłam Twoją męskość, wybacz mi
![]() A tak wogóle, to dzięki :*
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
Bella - Ładna ale coś mi po prostu w niej nie pasuje dokładniej nie wiem co.Aaa już wiem coś dziwnego ma z twarzą 9/10
Lena - Ta natomiast mi się bardzo podoba 10/10 Kate - Boska ostatnie zdjęcie bardzo mi się podoba ![]() Zahara - Nie podoba mi się jest po prostu taka dziwna nie z powodu skóry tylko po prostu nie podoba mi się chociaż na zachętę ![]() Naomi Cambell - Oj coś ci ona nie za bardzo wyszła musiałam to powiedzieć i nosek ma taki dziwny ale wcale nie jest taka zła 7/10 Amy - Tak jak już ktoś to powiedział ma za wysoko ustawione oczy i wygląda to tak dziwnie.9/10 Sara - Coś mi w niej nie pasuje ale nie wiem co i fryzurę ma taką dziwną 9/10. I mów skąd masz te CASy !? A właśnie musiałam skomentować wszystkie simki wybacz ![]() |
![]() |
#140 |
|
![]()
Sara kojarzy mi się z Peggy Bundy, tylko jakąś taką młodszą jej wersją
![]() Ogólnie nie jest zła, ale oczy faktycznie jakieś takie zmęczona i trochę ma za duże usta. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|