![]() |
#133 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale zapłacili za jedzenie na mieście, skoro weszli do restauracji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]()
Tak, zapłacili za jedzenie na mieście, weszli do budynku "po jedzenie" i wyszli z miskami z żarciem dla psa. Usiedli przy stolikach i to zjedli....
Opisałam to w temacie "opowiadamy jak sobie gramy", nawet zrobiłam zdjęcie: http://i.imgur.com/HlNyH.jpg Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 27.10.2011 - 17:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]()
Yeti jest na lewo od plaży z molo. W lesie. Tam też jest sporo ziaren specjalnych :-) Przesuwaj mapę po woli i na pewno na niego trafisz. Jest niedaleko od drogi.
A jeśli szukacie jednorożca, dzikich koni czy innych ciekawych zwierząt, polecam wizyty w miejscu Wodospady Wzgórza Cynamonowego. Tam spotkałam wiele pięknych ptaków, jelenia. Szczególnie po zmroku. Konie przychodzą tam pić i jeść. Jednorożec był bardzo przyjazny, nawet zostałam przez niego pobłogosławiona :-) Ale łapać go nie będę. Tam także są ziarna dla ogrodników. Ostatnio edytowane przez Mrufka : 28.10.2011 - 00:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]()
Jaki Yeti?
Kilka dni temu wkoncu udalo mi sie znalesc jednorozca! ![]()
![]() |
#137 |
Reputacja: 19
|
![]()
No wiec chwilke pogralem sobie w Pets'y, i wrazenia jak najbardziej pozytywne!
![]() Zwierzaki sa slodkie, az chce sie z nimi bawic ![]() Nowa okolica srednio mi przypadla do gustu, ale nie odkrylem jeszcze wszystkich urokow tej miesciny ![]() Mysle nad wykorzystaniem tego dodatku w moim serialu... ale o tym to nie tutaj Czytalem, ze ten dodatek wnosi duzo "magicznych" przedmiotow. Moglby ktos to potwierdzic i konkretnie sprecyzowac o jakie przedmioty chodzi?
![]() |
#138 |
|
![]()
Ja nareszcie mam dwa jednorożce jeden za pomocą kodu testingcheatsenabled true a drugi dzięki za przyjaźnieniu sie z wszystkimi dzikimi końmi.
Wiedzieliście że jednorożce można krzyżować z końmi? I jeszcze jedno proszę niech ktoś powie czy jest jednorożec samica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]()
Są zarówno samce jak i samice. Ja miałam możliwość dwa razy poznać klacze jednorożca i raz ogiera.
![]() |
#140 |
|
![]()
Ja bez przerwy mam samce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|