![]() |
#131 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czeeeeeść. :3
Ponieważ moje simsy mnie nie kochają i się wyłączają czasem, rzadko gram. Ale! Dzisiaj podczas oglądania zdjęć z Rajskiej Wyspy tak mnie wzięło, że aż pograłam. Gra się wyłączyła, i w sumie nie zrobiłam wiele zdjęć, bo grałam bez myszki. Wstawię Wam to: ![]() I mam nadzieję, że chęć na grę wróci mi szybko. ![]()
![]() |
|
![]() |
#132 |
|
![]()
Ojej bardzo ci wspolczuje, ze ciagle masz problemy z gra.
Jak weszlam tutaj, to myslalam ze bedzie pelny odcinek. Szkoda. Niech trenuje, niech robi kaloryferek dla swojej panny. ![]() i tak czekam na wiecej ![]()
![]() |
#133 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Co ty masz z tą grą, to się w głowie nie mieści :/
Chyba zacznę odprawiać jakieś czary, może to pomoże ![]() Miny Coopa są bezcenne, uwielbiam go ![]() No ja też mam nadzieję, że chęć na grę ci szybko wróci, bo czekam i czekam na jakiś dłuższy odcinek ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]()
Ja nie wiem jak to się stało, że wcześniej tego nie widziałam...
Dajesz Coopa i ani be, ani me... no wiesz ;p No ale dobrze, niech chłopina trenuje ![]() ![]() czekam na coś więcej. Naprawdę, ta gra jest dziwna, ale o takim przypadku jak twój to jeszcze nie słyszałam :p Mam nadzieję, że jakoś dojdziesz do ładu z nią i wstawisz coś więcej... wakacje idą to będziesz miała trochę czasu :p Ostatnio edytowane przez Sqiera : 17.06.2013 - 20:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]()
Czeeeeeeść! Jeju, długo mnie nie było.
Kędzia wstawiła coś u siebie, to i ja się zmotywowałam do wgrania zdjęć, które miałam już jakiś czas. :3 O mojej walce z komputerem, płytą i pamięcią nie będę wspominać, powiem wam tylko, że tyle zachodu z tymi Simsami jest... -.- No, ale bez przedłużania. ![]() Na dwa dni przed dostaniem w me łapska Rajskiej Wyspy zbudowałam Lenie, Coopowi i Boryskowi nowy dom. Nie wiem, po co, skoro planowałam ich przenieść do nowego miasta, ale cóż. Więc tu przed nowym domem ![]() Coop jak to Coop najpierw dorwał się do maszyny do lodów... ![]() ![]() Lena jednak stwierdziła, że woli zjeść coś sensownego ![]() W celu zażycia sportu Coop poszedł pojeździć na przydomowym stawie. ![]() Trochę mu nie szło... ![]() ![]() ![]() ![]() A Borysek w tym czasie... spał. ![]() Moja parka miała też Kościdlę. Czy tylko u mnie Kościdle to alkoholicy? Serio, każda taka jest. -.- ![]() Pewnego ranka Lena była delikatnie mówiąc nie w humorze... Wygniła mnie z pokoju.:< ![]() ![]() Potem sobie poczarowała i już było lepiej. ![]() ![]() Ach, te budujące konwersacje z żywym szkieletem... ![]() I zabawa z Boryskiem. ![]() ![]() ![]() Była pełnia no i zombie. Kolejny elegancik... ![]() ![]() Lena się z nim rozprawiła. ![]() ![]() ![]() Zauważyła też, że ostatnio jej się przytyło, więc poćwiczyła przed telewizorem ![]() ![]() No ale dobra, dostałam Rajską Wyspę, przeniosłam młodych. ![]() Pierwsze co zobaczyłam? Niee, nie młodych na plaży. Nawet nie ratownika. Zobaczyłam staruszków spędzających aktywnie emeryturkę! To para, info potwierdzone. ![]() ![]() Lena miała mdłości ![]() ![]() ![]() Borysek za to został z Panią i.. cóż, lenił się. ![]() ![]() Hyc pod fotel! ![]() Uśmiechnięty Borysek. ![]() ![]() Następnego dnia Lena skarżyła się na bóle pleców, więc mężuś ją wymasował... ![]() No a potem czas na wielkie wieści! ![]() Jestem w ciąży! ![]() Bonusowo! Takie tam ustawienie po bb w miejscu publicznym, haha. ![]() Mrrrrrrrrrrrrrrr ![]() Yey, koniec! Uf, sporo tego wyszło, mam nadzieję, że ktoś dobrnął do końca. ![]() Miłych wakacji!
Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 06.07.2013 - 14:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]()
Hahaha, no to ja jestem ciekawa, jakie geny przekazał Coop. Na serio, to będzie pierwszy potomek mojego sima
![]() Liczę na dużą ilość zdjęć ![]() Nawet nie wiesz jak się cieszę na małe... hmmm "Coopiątka?" xDDD ![]() W każdym razie jestem strasznie ciekawa ![]() Dobrze, że chłopak spiął się i wziął do roboty ![]() Aaa... widzę, że coraz więcej powrotów. Na serio dziewczyny, motywujecie mnie tym również ![]() Muszę się zebrać i wziąć do pracy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
Stefcia! Świetnie, że wstawiłaś odcinek i będzie bejbi
![]() ![]() Najbardziej podobają mi się zdjecia kocurka, jak ty to robisz, ze wychodza takie naturalne jakby to byl prawdziwy kot, jako milosniczka kotow, zachwycam sie tymi ujeciami. Na serio jak gralam to nie moglam nigdy nadazyc za zwierzetami zeby im zrobic dobre zdjecia Czekam na nastepny odcinek ![]()
![]() |
#139 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ooooo, Coop będzie tatusiem!
![]() Ładnie popyla na tych łyżwach, byleby zębów nie stracił ![]() Nie będę oryginalna i też powiem, że czekam na fotki dzieciaka, dużo, dużo fotek. Ciekawe jaka będzie płeć, jeśli chłopiec to musi być podobny do Coopa, a jeśli dziewczynka.. to też do Coopa, żeby dzieci nie faworyzować ![]() Borys jak zwykle cudny ![]() I ten jego zaciesz po fotelem ![]() czekam na następny odcinek, byle szybko! ![]()
![]() |
![]() |
#140 |
|
![]()
I oto kolejny odcinek się pojawił, który Herba od razu przeczytała, a o wiele później go komentuje.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|