|
|
Zobacz wyniki ankiety: 3: Która praca spodoba³a Ci siê najbardziej? | |||
Praca nr 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 14.81% |
Praca nr 2 |
20 | 37.04% |
Praca nr 3 |
20 | 37.04% |
Praca nr 4 |
6 | 11.11% |
G³osuj±cych: 54. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
|
Narzêdzia w±tku | Wygl±d |
![]() |
#131 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Sk±d: Hollywood
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 12
|
![]()
Ale ukryta sonda czy g³osowanie do admina nie bior±cego udzia³u nic by nie da³o - nadal mo¿na poprosiæ kogo¶ by zag³osowa³ na dan± dru¿ynê, tak jak to mia³o miejsce w tym zadaniu.
|
![]() |
|
![]() |
#132 |
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 14
|
![]()
Ludzie... ju¿ bêdê pisa³ po raz kolejny...
Odpu¶cie sobie bo naprawdê wasze komentarze s± ¿enuj±ce, a szanowne powietrze my¶li, ¿e co¶ to zmieni, a nie zmieni... Naprawdê tyle osób zesz³o siê tu tylko i wy³±cznie z powodu tej k³ótni... a owa k³ótnia nic nie zmieni. Przez to co wy w³a¶nie robicie psujecie innym zabawê, pokazujecie jacy jeste¶cie ¿a³o¶ni i my¶licie ¿e ka¿dy zawini³ tylko nie wy. Przez to mam mieszane humory, raz siê z was ¶mieje, a raz jestem ca³kiem powa¿ny... |
![]() |
![]() |
#133 | ||
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 19
|
![]()
Po pierwsze - konkurs mia³ byæ fajn± zabaw±, o któr± wiêkszo¶æ z Was sama prosi³a.
Gingers podj±³ siê realizacji tego bardzo trudnego zadania i wed³ug mnie wywi±zuje siê dobrze ze swoich obowi±zków. Nie obserwowa³am konfliktu od pocz±tku, wiêc nie wypowiadam siê arbitralnie, ale wed³ug mnie jeden z cz³onków dru¿yny powietrza z³ama³ zasady namawiaj±c innych do okre¶lonego g³osowania. A przy okazji - wyniki g³osowania nie zostan± upublicznione, aczkolwiek da³am je do wiadomo¶ci innych modów, by ocenili, czy dosz³o do jaki¶ nadu¿yæ. Wed³ug mnie nie dosz³o. Gingers jako opiekun konkursu (tak jak zauwa¿y³a Liv - poprzednia organizatorka tak¿e by³a opiekunem jednej z dru¿yn) mia³ prawo podj±æ decyzjê, któr± podj±³, choæ ja na jego miejscu chyba da³abym bana czasowego. Oczywi¶cie mo¿na w tym miejscu polemizowaæ, ¿e nikt nikogo nie z³apa³ za rêkê i nie ma dowodów, ale wychodzê z za³o¿enia, ¿e warto mieæ choæ trochê zaufania do innych ludzi. Cytat:
![]() Z tym, ¿e nie wiem, czy jest mo¿liwo¶æ ukrycia g³osowania do czasu og³oszenia wyników. Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 30.01.2013 - 16:56 |
||
![]() |
![]() |
|
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|