|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc kolejne z moich pytań
![]() Moja simka całowała się z jakimś faciem (mając męża) akurat wrócił z pracy i w biegł do pokoju zerwał z moją simka i się wyprowadził, od tak... Nie zapisałam gry ale i tak to nie pomogło. Dalej jest w kontaktach mojej simki ale nie ma go w spisie telefonu ani na czacie komputerowym. Czy znajdę go odwiedzając parcele publiczną? |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Może mi coś poradzicie. Miałem rodzinke, piękna chata no i krowo-kwiat. Jak to bywa z krowo kwiatem w chwilke parcela zapelnila mi sie nagrobkami. Wszystko o k. Po jakims czasie moje simy zaczely sie ich bac. A bylo to straszie irytujace bo krzyczaly i przestraszaly sie co chwile niezaleznie co robily i czy byly w domu czy w ogrodzie. No wiec z wielkim bolem serca wykasowalem moja dume parceli (15 nagrobkow
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jedyne co mi przychodzi do glowy to przeniesc rodzine do kosza rodzin a potem sprowadzic ich tam ponownie, tylko sie upewnij ze w jakims zakamarku nie zostal zaden nagrobek ani urna |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A ja wczoraj zostawiłam grę i wyszłam z pokoju, wracam, najpierw słysze jakieś dziwne dżwięki, potem patrze a moja simka stoi w wannie i udaje ze płynie odpychając sie wyimaginowanym kijkiem, spiewając przy tym jakieś żeglarskie piosnki. było super komicznie, i stało się to u mnie pierwszy raz.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
smiesne nie smiesne, miejmy nadzieję że nie było czegoś takiego. (bez bicia się przyznaję nie przeczytałam wszystkich stron).
ja mam fajnego Mrocznego Kosiarza. Podejrzewam, że jest on śmiertelnikiem. czemu? za kazdym razem jak przyjdzie, to sim umiera, znika oczywiscie tymvczasowo tryb kupowania i budowania. spoko. ale on zawsze potem... idzie do łazienki. rozbraja mnie to. w końcu nie zapomniałam zrobić zdjęcia, takoż więc je tutaj daję: ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hmm, można kopać grób?? Ani razu nie miałam takiej opcji... (często gram u Ćwirów, więc jestem w stałym kontakcie z nimi
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
chodzi o to ze jak sie wyprowadzil to nie możesz do niego zadzwonic bo nie ma domu i telefonu i nie możesz go spotkać na żadnej parceli publicznej.musisz go wprowadzic w jakiś dom i tyle. :mbounce: |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A ja mialam takie zdazenie. Moja rodzina Triver miesci gostka i babke ktozy sa tylko lokatorami. Zadna milosc ani nic. A dzisiaj sobie gram i nagle oni sie pokochali. Zareczyli sie i odrazu kazalam sie im pobrac! Ona sie nie zgodzila i miala w "znajoomościach" (tam gdzie jest co sie czuje do sima) i ona miala na
-50 :con: a we wspomnieniach on mial ze ona g zdradzila z takim faciem ktory jest strazakiem :con: CHORE xP |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|