Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.10.2004, 14:41   #1
Angeo
Guest

Blush Czy moge to odwrócić?

A więc kolejne z moich pytań
Moja simka całowała się z jakimś faciem (mając męża) akurat wrócił z pracy i w biegł do pokoju zerwał z moją simka i się wyprowadził, od tak... Nie zapisałam gry ale i tak to nie pomogło. Dalej jest w kontaktach mojej simki ale nie ma go w spisie telefonu ani na czacie komputerowym. Czy znajdę go odwiedzając parcele publiczną?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.10.2005, 10:22   #2
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Angeo
Moja simka całowała się z jakimś faciem (mając męża) akurat wrócił z pracy i w biegł do pokoju zerwał z moją simka i się wyprowadził, od tak... Nie zapisałam gry ale i tak to nie pomogło. Dalej jest w kontaktach mojej simki ale nie ma go w spisie telefonu ani na czacie komputerowym. Czy znajdę go odwiedzając parcele publiczną?
jest w skrzyni simow i czeka na wprowadzenie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2005, 15:32   #3
vovilek
Guest

Domyślnie :/

Może mi coś poradzicie. Miałem rodzinke, piękna chata no i krowo-kwiat. Jak to bywa z krowo kwiatem w chwilke parcela zapelnila mi sie nagrobkami. Wszystko o k. Po jakims czasie moje simy zaczely sie ich bac. A bylo to straszie irytujace bo krzyczaly i przestraszaly sie co chwile niezaleznie co robily i czy byly w domu czy w ogrodzie. No wiec z wielkim bolem serca wykasowalem moja dume parceli (15 nagrobkow) Ale simy dalej sie baly...tyle ze podjazdu pod samochod!!!! Oszalec mozna. Wykasowalem i podjazd, ale nic nie pomoglo. Moze pomoze mi ktos co zrobic. Nie chce ich przeprowadzac bo nacharowalem sie przy robieniu chaty i nie chce budowac jej na nowo.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2005, 17:38   #4
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał vovilek
Może mi coś poradzicie. Miałem rodzinke, piękna chata no i krowo-kwiat. Jak to bywa z krowo kwiatem w chwilke parcela zapelnila mi sie nagrobkami. Wszystko o k. Po jakims czasie moje simy zaczely sie ich bac. A bylo to straszie irytujace bo krzyczaly i przestraszaly sie co chwile niezaleznie co robily i czy byly w domu czy w ogrodzie. No wiec z wielkim bolem serca wykasowalem moja dume parceli (15 nagrobkow) Ale simy dalej sie baly...tyle ze podjazdu pod samochod!!!! Oszalec mozna. Wykasowalem i podjazd, ale nic nie pomoglo. Moze pomoze mi ktos co zrobic. Nie chce ich przeprowadzac bo nacharowalem sie przy robieniu chaty i nie chce budowac jej na nowo.
Jak sie baly podjazdu???? Nigdy sie z czyms takim nie spotkalam i jestem szalenie ciekawa.
Jedyne co mi przychodzi do glowy to przeniesc rodzine do kosza rodzin a potem sprowadzic ich tam ponownie, tylko sie upewnij ze w jakims zakamarku nie zostal zaden nagrobek ani urna
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.10.2005, 15:11   #5
HAMER
Guest

Domyślnie Hmmm

A ja wczoraj zostawiłam grę i wyszłam z pokoju, wracam, najpierw słysze jakieś dziwne dżwięki, potem patrze a moja simka stoi w wannie i udaje ze płynie odpychając sie wyimaginowanym kijkiem, spiewając przy tym jakieś żeglarskie piosnki. było super komicznie, i stało się to u mnie pierwszy raz. ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2005, 15:37   #6
Wampirencja

Reputacja: 10
Domyślnie

smiesne nie smiesne, miejmy nadzieję że nie było czegoś takiego. (bez bicia się przyznaję nie przeczytałam wszystkich stron).
ja mam fajnego Mrocznego Kosiarza. Podejrzewam, że jest on śmiertelnikiem. czemu? za kazdym razem jak przyjdzie, to sim umiera, znika oczywiscie tymvczasowo tryb kupowania i budowania. spoko.
ale on zawsze potem... idzie do łazienki. rozbraja mnie to.
w końcu nie zapomniałam zrobić zdjęcia, takoż więc je tutaj daję:

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2005, 19:12   #7
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Hmm, można kopać grób?? Ani razu nie miałam takiej opcji... (często gram u Ćwirów, więc jestem w stałym kontakcie z nimi )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2005, 21:10   #8
yoolitka
Guest

Excl

Cytat:
Napisał Angeo

chodzi o to ze jak sie wyprowadzil to nie możesz do niego zadzwonic bo nie ma domu i telefonu i nie możesz go spotkać na żadnej parceli publicznej.musisz go wprowadzic w jakiś dom i tyle. :mbounce:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2005, 22:30   #9
Albee
Guest

Domyślnie

A ja mialam takie zdazenie. Moja rodzina Triver miesci gostka i babke ktozy sa tylko lokatorami. Zadna milosc ani nic. A dzisiaj sobie gram i nagle oni sie pokochali. Zareczyli sie i odrazu kazalam sie im pobrac! Ona sie nie zgodzila i miala w "znajoomościach" (tam gdzie jest co sie czuje do sima) i ona miala na
-50 :con: a we wspomnieniach on mial ze ona g zdradzila z takim faciem ktory jest strazakiem :con: CHORE xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.01.2006, 13:02   #10
Sacline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Albee
A ja mialam takie zdazenie. Moja rodzina Triver miesci gostka i babke ktozy sa tylko lokatorami. Zadna milosc ani nic. A dzisiaj sobie gram i nagle oni sie pokochali. Zareczyli sie i odrazu kazalam sie im pobrac! Ona sie nie zgodzila i miala w "znajoomościach" (tam gdzie jest co sie czuje do sima) i ona miala na
-50 :con: a we wspomnieniach on mial ze ona g zdradzila z takim faciem ktory jest strazakiem :con: CHORE xP
no ba,a ja gralam wczoraj i mi sima umarla zniknela z kontaktow ,kontroli i nagle sie pojawila przed domem
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania