![]() |
#131 |
Guest
|
![]()
Ta blondynka z sióstr Kaliente wyszła za starego Mortimera Ćwira, ale urodziła bliźniaczki (dzieci z Donem Lotario). Drugą siostrą się nie zajmowałam. Kasandra wyszła za sprzątacza Rudolfa Czarownika i ma z nim córke Kamilę. Aleksander ożenił się z Magdaleną Nietoperz. Daniel Przyjemniak ma bliźniaki z Kasią (sprzątaczką), a Marysia, kiedy zobaczyła ich razem w łóżku wyprowadziła się z domu i niedługo po tym urodziła dziecko Daniela Przyjemniaka. Tytania Jutrzenka wyprowadziła się z domu, a Oberon ożenił się z Berna... cośtam (listonoszką), która obecnie jest w ciąży. Puk i Teodozja na studiach. Romeo chodzi z Hermią. Dziadek Julii ożenił się z Żanetą i ma z nią syna. To chyba tyle
![]() |
![]() |
|
![]() |
#132 |
Guest
|
![]()
Oj sorry nie zauwazylam
![]() ![]() ![]() Opisać wam co się tam stało ? Ok to macie . Biedak - Balbina stwierdziła , że nie zajmuje się sobą i wreście zaczeła sie zastanawiać nad swoją przyszłością . Zmieniła fryzure ![]() ![]() ![]() No to dalej ... Balbina zaszłą wciąży tak jak u wszystkich . Jeszcze nie urodziła ... Błażej został dzieckiem w wieku szkolnym . A Damian spotkał się z Andżeliką i przezył swój pierwszy pocałunek . Pare godzin pozniej wymknął się z nią z domu i złapała go policja . Ciąg dalszy nastąpi.... |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
Moje losy też się zmieniły
![]() MIŁOWO Biedak Balbina póki co jest, jaka była. Nic się nie zmieniła. Damian dorósł i ożenił się z Andżeliką Przyjemniaczek. Mieszkają teraz w jakimś małym domku. Błazej jest dzieckiem. Ma śliczny, błękitny pokoik w dobudowanej niedawno części domu. Paweł (najmniejszy syn) jest jeszcze niemowlęciem bądź małym dzieckiem i równiez ma pokój w dobudowanej części. Ćwir Mortimier kopnął w kalendarz. Miał piękną, hawajską śmierć. Kasandra rozkochała w sobie Darka Marzyciela i rzuciła Dona. Wkrótce została panią Marzycielową i przeprowadziła się z nową rodziną do swojego domu. Aleksander jest póki co dzieckiem. Lotario Don postanowił nie przejmować się Kasandrą. Miał romans z Niną, a kiedy ta zaszła w ciążę, rzucił ją i zajął się Diną ![]() Kaliente Nina mieszkała z siostrą aż do czasu narodzin jej córeczki - Klaudii. Później wyprowadziła się dwa domy dalej. Planuje adopcję. Klaudia (córka Niny) jest obecnie dzieckiem. Bardzo kocha mamusię ![]() Dina została w domu, który do niedawna dzieliła z siostrą i zajęła się córką, Sylwią. W przyszłości chce duzo malowac, grać na pianinie i rozwinąc się intelektualnie ![]() Sylwia (córka Diny) jest małym dzieckiem. Przyjemniaczek Marysia i Daniel nadal sa skłóceni. Andżelika dorosła i wyszła za Damiana Biedaka. Liliana tez dorosła, a jako, że Szczepan jeszcze nie, to siedzi sobie w skrzyni rodzin ![]() [IMG]Marzyciel[/IMG] Darek ożenił się z kasandrą i wiodą przykładne życie małżeńskie. Szczepan jest dorastającym nastolatkiem. Ojciec chce go wysłać na uniwersytet, ale chłopak planuje ożenić się z Liliana przyjemniaczek. |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
Dina (blondynka) mieszka u Dona na kocią łapę i mają córkę Klare, która skończyła aktorstwo i jest gwiazdą show-biznesu, ma ponad 20 kochanków (charakterek po tatusiu ![]() Mortimer mieszka z Marysią Przyjemniak, będąc blisko śmierci (ze starości) Aleksander będąc na studiach został Mamuśką ![]() ![]() ![]() Kasandra została żoną Dariusza, olewając Dona, mają dziecko (Walentin - ładne imię ![]() Przyjemniakowie, jak napisałem wcześniej (o mortimerze i marysi) rozpadli się, Daniel wprowadził do siebie Kasie-sprzątaczkę. Siostry wyszły za mąż. Liliana za Damiana Biedaczka, z którym są szczęśliwi, a Andżelika za jakiegoś NPC ![]() Albo na odwrót,(mogłem pomylić imiona ![]() Biedakowie wyszli na prostą, Balbina wyszła za Joe Samochodzika, który jest burmistrzem i zarabia kupe kasy... Błażej jest nastolatkiem, dążącym do "kaski"... Jej następne dziecko, które otzymało imię po prawdziwym tatusku (Sławuś) ma normalny domuś ![]() Pruchniakowie są na łożu śmierci, z platynową aspirają, a Hakowie kupili sobie domek i spaliła im się córka-Lucynka, rozpaczają cały czas, więc nimi nie gram ![]() Dziwnowo: Jak u większości Janek zamieszkał u Ofelii, zmarła staruszka Oliwka. Mają małe zielone coś, co nazywają dzieckiem ( Jest tak brzydkie, że otrzymało szczytne imię Pechuś ![]() Dziwakowie mają dwójkę kosmicznych dzieci, wprowadziła się do nich taka babka, ale nie pamiętam jak ma na imię, kocha ją ten trzeci (chyba brunet) Rodzice Janka zmarli (nie mogłem na nich patrzeć ![]() ![]() ![]() W weronie gra moja siostra, biedne simsy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
Opiszę tutaj krótką historię rodziny Lotario
![]() ![]() ![]() ![]() I to by było na tyle ![]() PS. Planuję przynajmniej dzieciątkę dzieci ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
Heh, długa historia...
Kasandra zerwała z tą łajzą- Donem i wyszła za <podstawionego przede mnie> Manfreda Kwak'a, mają teraz 3 dzieci-> najstarszą Delicję (buhehehhh) i bliźniczki (huh) Aurelię i Judytę. Mortimer ożenił się z pokojówką Kasią, i urodziły im się bliźniaki (u mnie się bliźniaki na porządku dziennym rodzą...) Kordelia i Kordel x_x Niestety na przyjęciu urodzinowym dzieci pojawił się niezapowiedziany gość- Kostucha i zabrała Mortka do siebie- ubaw po pachy, normalnie impra się tak rozkręciła że hej... No i Kaśka z Aleksandrem (nowy etap życia rozpoczął na szczęście bez problemów) Ale w tym czasie... Dariusz Marzyciel poznał ogrodniczkę Emilkę no i krótko po tym był ślubik^^ Dzieci nie, bo ZNOWU BYŁYBY BLIŹNIAKI (mieli inny color sqry) no i Daro został Szalonym naukowcem teraz jest na emeryturce. Szczepan się wyprowadził z miasta i poznał Ofelię Zmrok która wyprowadziła się z Dziwnowa, bo Oliwka umarła i ją (a może mnie?) to miejsce przygnębiało. mają córcię Marikę i drugie w drodze. Więc... Liliana Przyjemniaczek została bez mena^_- Ale nie na długo bo dziwnym zbiegiem okoliczności... Poznała Aleksandra Ćwira^^ No i wiadomo. No może nie do końca- zaczęła dostawać lepsze oceny, nosić subtelniejszy makijaż, zdobywać punkty charyzmy i kondycji... Andżela w dół (nie lubię jej) jeszcze nie wiem co z nią zrobię, ale napewno nic dobrego... Wróćmy do Liliany- dostała 3 stypendia i właśnie wczoraj razem z Aleksandrem wyjechali na studia... aż się łezka w oku kręci...Tylko że to nie koniec.... Bo Dina kaliente poznała nowego Michała (podstawionego przezemnie) a jak poznała to zaręczyny ślubik i dzieciak^^ Szymon. Ona pracuje a Michaś zajmuje się domem. W najbliższej przyszłości Szymek pozna Delicję, no a jak pozna no to wiadomo^^ KONIEC. Nudne, nie? Wogłóle mi si wydaje że większość z was to zrozumiała. Nieważne. Pzdr- Nacia |
![]() |
![]() |
#137 |
Reputacja: 10
|
![]()
Heh wygrzebaliscie ten temat gdzes z hadesu
![]() Kaliente: Dina owinela sobie w okol palca pewnego seniora z dosc pokazna fortunka (Cwir sie chowa). Juz miala sie z nim chajtnac i zamieszac ze swoim synem, Martinem, w rezydencji na wybrzezu Milowa, kiedy to nagle zona Antionia (w ktorym Dina byla kiedys tak zakochana) zmarla na straszna chorobe jaka jest katar.Natychmiast zmienila(m) plany i "rok" potem Dina i Antonio biora slub i mieszkaja w duzym domu Antonia (chlop jest dzainy, marzenia Diny pokrylo sie z miloscia "poslubic bogatego sima") wraz z najmlodszym synem Antonia , Terrym, i synem Diny (nastolatkowie). Chlopcy traktuja sie jak bracia, reszta rodziny (tj. starszy syn, ktory ma swoje mieszkanie i corka- studentka) zaakceptowali macoche jako, iz znali ja od zawsze, bowiem byla przyjacielem rodziny. Niedlugo Dina i Antonio stana sie staruszkami. Takze sielanka ![]() Nina nadal mieszka w starym domu Diny, w dodatku sama, bo corka, Felicia, wyjechala sie ksztalcic. Nie ma faceta, jest brzydka, ma znow rude wlosy, nie dba o siebie, nie robi sobie makijazu i nosi ciuchy jak stara baba, ktora z resza jest. Przyjemniak: Daniel i Marysia wzieli rozwod, bo Kasia zaszla w ciaze. Daniel mieszka z Kasia bez slubu w tym malym, brzydkim domku visa vi Biedakow. Maja nimowlaka - Diane. Liliana nienawidzi ojca i nie widuje sie z nim, Angelika czasem go odwiedza. Blizniaczki nadal mieszkaja z Marysia, ktora mocno podupadla na zdrowku, chyba niedlugo umrze, jak tylko wlacze rodzine hehe. Obie sieostry sa przeze mnie tak zeszpecone ze bardziej sie chyba nie da. Ani jedna , ani druga nie ma faceta. Biedak: Nie gram. Wszystkich tylko postarzalam. Damian jako dorosly dalje robi na lewo i wyglada kropka w kropke jak tatus Slawomir (?), Blazej (nastolatek) dobrze sie uczy, a dziecko w wieku szkolnym Kamil....tez sie uczy hheeh. Cwir: Bella z amnezja nie pamietala nawet, ze ma syna. Pamieta tylko mala Kasandre i jest zaskoczona ze Kasandra jest od niej starsza (Bella przeszla hibernacje w kosmosie, jest nadal piekna i mloda). Po kilku miesicach Bella doszla do siebie, poznala sasiadow i odbyl sie najhuczniejszy slub w Milowie. Na kilka tygodni po slubie Mortimer zmarl na zawal serca, kiedy zobaczyl jak mala Zuzia (adoptowana corka Kasandry) roztrzaskala w drobny mak domek dla lelek zrobiony przez jego matke Kornelie. Bella dlugo nie rozpaczala, poznala na nowo Dona, zakochali sie w sobie i zamieszkali razem u Dona. Wypiela sie na wszystkich , bo jest niezmiernie z Donem szczesliwa. Kasandra i Aleksander zerwali wszelkie kontakty z matka. Aleks mieszka w akademiku ten caly czas (nie chce mi sie nim grac), a Kasndra z corka strzeze majatku Cwirow. Zaprzysiegla nigdy nie sprzedac ani nie unowoczesniac rodzinnego domu. Nie sadzi, ze jeszcze znajdzie meza ale ma cicha nadzieje (moze sie w NZ jakis przechodzen napatoczy, to ich skumam ![]() Rodzinek Hak i Pruchno nawet nie ruszylam, dalje siedza biedni w skrzynce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
Mortimer mi sie ułożył
![]() ![]() Kasandre porzucił Don.Teraz żyje z Dariuszem w "strzeżonej dzielnicy" miłowa.Ma dwóch synów:czarnego i śniadego. Donny jak wcześniej napisałam,rzucił Kass.Najpierw chajtł sie z Mollis Apriaco(moją simką) ma z nią dziecko,ale rzucił ją dla Cathy(mojej kolejnej simki ![]() Daniel P. porzucił żonę i ma nową rodzine.Maryśka jest wdową i 2 dzieci jej zdechło(chajtła sie z paskudnym listonoszem ,zrobiła barabara-to żech ich udusił ]:-> )Jej obecny ufo-syn jest gejem. Biedakami zwykle nie gram,ale zawsze Balbi ucieka od dzieci,bo są paskudne ,co za matka ![]() Urocze,nie?? ::uwaga:: Dina wbrew pozorom nie jest blondynką!!Jest ruda!!I dzieci mają chude gęby!!:: Ostatnio edytowane przez Darkviolet : 27.08.2005 - 20:57 |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
![]()
-U mnie z rodziny Przyjemniaków przeżyła tylko ta(cudem) która kręciła z tym Biedakiem(jeny ja mam słabą pamięć do imion.) mieli razem córkę(dorosłą)
Nataszę. Natasza wyszła za mąż za Dariuszem Marzycielem(różnica pokoleń? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Stary Ćwir ożenił się z tą (chyba) Dianą Kalientę :* :* :* . Ale niestety Kasandra nakryła Dona całującego się z żoną jej ojca. Strzeliła Donowi z liścia i zerwała zaręczyny. Każdy wie że plotki szybko się rozchodzą doszły i do Mortimera który zarządał rozwodu. Diana została sama z ich córką którą potem zostawiła w domu i małą(Olunię) zabrała opieka społeczna ;( ;( ;( . Kasandra wyszła za mąż za Franklina(jakie to śliczne imię) Biedaka(trzeciego syna Balbiny). Ale niestety nie mogła zajść w ciąże. Postanowili zaadoptować dziecko. Okazało się że jest to Olunia. |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]()
MIŁOWO:
-Rodzina Ćwir: Kasandra ożeniła się z Donem, jednak on ją zdradził -rozeszli się. Kasandra została sama z jej córką Soledatte, ale ich samotność nie trwała długo, ponieważ Bella wróciła. Potem Kasandra ożeniłą się z Piotrem Jakimśtam (niepamiętam), a Bella niestety... no wiecie (można powiedzieć że wróciła w kosmos -Rodzina Przyjemniaczek: Marysia i Daniel rrozwiedli się, po czym Daniel zamieszkał z Kasią Langerak, a Marysia z Lilianą i Andżelą. Andżelika zaszła w ciąże z Damianem, po czym on uciekł z miasta (powiedzmy że jego kariera przestępcza zaszła za daleko), a Lili poszła na psychologię, a po powrocie wyszła za Szczepana, i mieli małego Filipa -Rodzina Kaliente- Dina wyszła za Mortimera, urodziła Henryka i senior Ćwir zmarł, a Nina zamieszkała z Rudolfem Czarownikiem (pokojowego) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|