![]() |
#1411 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja pewnie kupie tak czy siak bo nie wytrzymam. krecenie filmow sie pewnie szybko znudzi, ale wozki napewno mi sie nie znudza ani pietrowe lozka ;p
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1412 |
Guest
|
![]()
Muszę powiedzieć, że z ubrań jestem bardzo zadowolony (choć też zdarzają się jakieś niewypały). Fryzury już mniej mi odpowiadają, ale są znośne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bardzo podobają mi się nowe ubrania i obiekty, szczególnie zabawki i meble dla dzieci. Zakochałam się we włosach związanych w kitkę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
|
![]()
Nowe interakcje i funkcje
• wybryki, figle - mogą być płatane osobom obcym, sąsiadom, rodzinie. • w wyniku psot młodzieży, sąsiedzi mogą zadzwonić na policję. • rodzice mogą karać młodych ludzi, za złe zachowanie – szlaban, zakaz gier wideo, dostępu do komputera itp… • interakcja „prośba o przebaczenie” - ukarany doprasza się łaski • małe dzieci będą bardziej aktywne, szczególnie w interakcjach z dorosłymi • dzieci mogą spać w domku na drzewie wraz z przyjaciółmi • Simowie mogą opowiadać o duchach – po ciemku, przy latarce. • Simowie mogą mieć senne koszmary i budzić się w środku nocy.(efekt opowieści o duchach) • walki na poduszki • Simowie mogą powierzać sobie sekrety, ale też traktować innych „z góry” (foch?). • możliwość wysłania dziecka do szkoły z internatem • dzieci i młodzież mogą brać udział w zajęciach pozalekcyjnych (rabbithole) • Simowie mogą się umawiać – chodzić na randki, bale z których zachowują zdjęcia i wspomnienia. • Imprezy i uroczystości: ........- balanga nastolatków - z cyklu - „wolna chata”; ale…- rodzice mogą wrócić wcześniej, dom może zostać .............zdemolowany; - może przyjechać policja… ........- doroczny bal szkolny, ........- wieczór panieński/kawalerski - Simowie, przed zawarciem małżeństwa, organizują wieczory ..........kawalerskie/panieńskie, wraz ze wszelkimi atrybutami (różowe limuzyny, ..........torty z tancerzami, „striptiserzy”, mnóstwo „nektaru" do spożycia i oblewania towarzystwa („prysznic” z szampana) ........- uroczystości ślubne (gala na parceli publicznej, lub w domu) (nowe interakcje uroczystości weselnej „Weselny Łuk " i „Dzielenie tortu") Każdy typ imprezy zawiera zestaw nowych interakcji i funkcje humorystyczne. jeżeli impreza Simów jest zbyt huczna i głośna, dla „podkręcenia nastroju” pojawia się policja. • rodzice uczą dzieci prowadzić samochód • wręczanie kwiatów i elegancko zapakowanych prezentów • kryzys wieku średniego – wygórowane pragnienia, jeżeli nie zaspokojone, wywołują depresję, • „Watch the Stars” - nowa interakcja pomiędzy dwoma Simami którzy romansują. W zależności od aktualnej sytuacji zaangażowanych Simów, interakcję można przyjąć lub odrzucić. Jeśli zostanie zaakceptowana, Simowie trafią do wygodnego ustronnego miejsca, gdzie mogą patrzeć w gwiazdy, powoli zbliżać się do siebie. • Simowie usiłujący nawiązywać kontakt, z każdym napotkanym na swojej drodze Simem, mogą zyskać reputację romantyczną . Może to mieć wpływ na ich przyszłe perypetie. • bara-bara w prysznicu i w domku na drzewie (uwaga na drzazgi!) • możliwość kręcenia filmów przez Simów na własny użytek - odtwarzanych na domowym TV ( na pamiątkę , albo w celu kompromitacji innych) • możliwe będzie odtwarzanie filmów otrzymanych od innych Simów w postaci kart pamięci; • nowy tryb kamery – „świat widziany oczyma Sima” • filtr dodatków w trybie zakupu • albumy i system wspomnień – (działający dla całej gry TS3 - wszystkich rozszerzeń) automatycznie, albo na polecenie gracza.(notatka + zdjecie) ...(można je później publikować w sieci - Facebook i TheSims3.com - jednym przyciskiem) żródło: http://www.simsdistrict.pl/forum/showthread.php?t=2389 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Guest
|
![]()
fajne te łóżka piętrowe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
|
![]()
• bara-bara w prysznicu i w domku na drzewie (uwaga na drzazgi!)
Nie no tym tekstem o drzazgach to mnie zamordowali! Dobre. Może będzie negatywny nastrójnik, "mam drzazgę w czterech literach". Coraz bardziej kocham tą serię, poprzednie nie dorównują trójce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Mi się podoba strój "sima przyjaciela"... Chodzi o to, że jak tan przyjaciel się przemieni w sima, to ma fajne ciuszki
![]() |
#1419 |
|
![]()
a ja bym chciała jeszcze żeby można bylo kąpać i przewijać dzieci.:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Guest
|
![]()
Ponad dziewieciominutowy filmik z pokoleń!
Zobaczymy na nim między innymi to że niemowlaki jednak mogą jeździć w wózkach ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|