![]() |
#1421 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem konkretnie chodzi o :
Moja klacz dzisiaj urodziła źrebię i chciałam zapisać grę ale strasznie dłuuuuuugo mi się wczytuje i co mogę w tej sytuacji zrobić? proszę o pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1422 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Kiedy gra zapisuje ci się już bardzo długo, to nie pozostaje ci nic innego jak wyłączyć grę przez menadżera zadań, bo nic innego z tym nie zrobisz.
![]() |
![]() |
#1423 |
|
![]()
Ok ale jak zapisać przez tego menadżera zadań? XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Supermoderator
|
![]()
No właśnie już nie zapiszesz, bo jak się długo ładuje to zapisywanie, to nawet gry nie można normalnie wyłączyć, ten ekran ładowania może być cały dzień i się nie zapisze. Menadżer zadań włącza się przez naciśnięcie CTRL + ALT + DEL i tam zaznaczasz The Sims i klikasz zakończ zadanie, stracisz wszystko to, co zrobiłaś od chwili ostatniego zapisu, ale inaczej gry nie wyłączysz. Innej rady nie ma
![]() |
![]() |
#1425 |
|
![]()
Gram teraz w simsy, lecz pojawił się irytujący błąd. Mojemu simowi cały czas dzwoni smartfon (TS3 SŻ) i nie mogę go wyłączyć. Nie ma opcji "Zignoruj telefon", resetsim nie działa, próbowałam. Mogłabym go w zasadzie wyciszyć, ale cały czas będą "latać" nad simem nutki. W tym samym dniu stał się dorosłym simem, nie wiem czy to może mieć coś wspólnego. Aa.. I ponownie uruchamiałam grę w nadziei, że to coś pomoże. Macie jakieś pomysły jak to rozwiązać lub też Wam się coś takiego zdarzyło?
Edit: Po wyciszeniu dzwonków telefon nadal dzwoni. Już nie potrzebuję pomocy. Poradziłam sobie ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Anastazja : 06.04.2013 - 21:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
|
![]()
kedziorek92 próbowałam tego 2 czy 3 razy i dalej nic spróbuję troszkę dłużej zagrać może poskutkuje jeśli nie to się odezwę ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
|
![]()
Hej mam mały problem z usuwaniem sie rodzin, ( btw .oryginalna gra)
otóz nie moge zapisac dwoch rodzin w jednym miescie np. ostanio gralam jakas rodziną w SV i mi sie znudzila wiec stworzylam nowa tez w SV, po utworzeniu nowej rodziny chcialm ja wprowadzic i okazalo sie ze nie ma mojej starej rodziny, a w miejscu gdzie mieli dom stoi pusta parcela Przy włączaniu gry w menu nie ma również wyboru starej rodziny tylko nowej, i tak za kazdym razem kiedy tworze nowa rodzinę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Supermoderator
|
![]()
Arwena, jeśli stworzyłaś grę w innym zapisie, czyli zaczynając nową grę od menu głównego to twojej starej rodziny tam nie będzie. Aby były one w jednym mieście musisz nową rodzinę stworzyć i wprowadzić w edycji miasta.
![]() |
![]() |
#1429 |
|
![]()
ojej, straszny głupol ze mnie, dzięki wielkie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |