![]() |
#1442 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Guest
|
![]()
Pati, kiedy im się zachce
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale to pilnee xD
![]() |
#1445 |
|
![]()
Ktoś gdzieś pisał, że jeśli z kodem testingcheatsenabled true klikniesz na budynek publiczny to można wywołać właśnie misję, nie próbowałem, ale spróbuj kliknąć na instytucie, może się uda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Guest
|
![]()
1.Jak zbudować restauracje,Sklep?
2.Jak zbudać dom dla simów bez wporowadzania rodziny? |
![]() |
![]() |
#1447 |
|
![]()
1. Nie można budować restauracji i sklepów. Co najwyżej możesz zrobić park, cmentarz, albo jakąś nową siłownię.
2. Wychodzisz do edycji miasta, klikasz na pustą parcelę lub dom i potem klikasz "buduj/kupuj". Finito ![]() A propos budowania, wiecie co ja ostatnio zrobiłem. Skoro simy tak często i gęsto giną tragicznie, no przynajmniej u mnie, to z tego powodu usunąłem jeden basen publiczny żeby zmniejszyć liczbę utopień w mieście hahaha ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Levkoni : 25.06.2009 - 21:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
|
![]()
A ja mam pytanie - po mieście są porozstawiane puste parcele na których mogę budować/wstawiać domy. Jest jakakolwiek opcja aby takie parcele wstawiać na mapę miasta? marzy mi się domek w jednym miejscu ale, pechowo, nie ma tam gotowej parceli
![]() Cheaty tez mile widziane, jeżeli gra nie działa w ten sposób!
![]() |
#1449 |
Guest
|
![]()
Nie da się, ktoś mówił o tym kilka stron wczesniej.
Edit: Theground napisał: Do Jose: Nie można stawiać własnych parcel gdzie się chce. Jest to spowodowane zapewne tym, że ulice nie są proste jak w TS2 tylko kręte (bardziej realistyczne), a to by niosło pewne trudności w ustawianiu parcel. Ale są parcele zarówno puste, jak i z domami i jest ich na prawdę dużo, na pewno nigdy nie zrobisz tyle rodzin, żeby je wszystkie zapełnić Niektóre są naprawdę fajnie położone np. jest wzgórze, gdzie są najdroższe 3 parcele, mieszkają tam dwie bogate rodziny i jest jedna pusta, albo są parcele nad morzem lub na "klifach". Ostatnio edytowane przez claudia_o : 25.06.2009 - 22:37 |
![]() |
![]() |
#1450 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2 - jak zwykłe przyjęcie, po prostu dwóch simów musi byc po oświadczynych wtedy w telefonie masz przyjecie weselne i wsio, nie ma łuku, w czasie wesela klikasz simami na siebie i tam jest weź slub i oni biorą, reszta przychodzi i bije brawa 3 - składniki to: owoc życia i ryba śmierci * rybe smierci zlowisz na cmentarzu jak masz 10 wędkarstwa, łowi się ją na ustniczka, musi to byc po północy (00 - 4.00 około) * owoc życia musisz znaleźć, w sensie nasiono gdzieś musi być, szukaj przy cmentarzu i przy ośrodku naukowym, tam tego dużo |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|