| 

| 
		#1441 | 
| 

Reputacja: 21 

| 

@Restless - Ona już przetrwała, w końcu od jakiegoś czasu nie żyję  

@roia - ja też nie zapomnę ![]() Taaak, niech ten temat zostanie dla potomnych  
		 | 
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#1442 | 
| 

Reputacja: 11 

| 

Lubie, ja Ciebie wciąż kocham  

![]() Roia, Wejdę, wejdę 

Forever and ever. 
			 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#1443 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

oho widzę że gra skończona  

kurde, a sprawdzałem Morgane, ale przez nieporozumienie zmieniłem typ :/ ale Meonę udało mi się sprawdzić i trafić za pierwszym razem ![]() mogliśmy na początku wytypować i wywalić Meonę, no ale byliście tak zajęci biosoczkami, romansami i duperelami że moje posty, jakże naprowadzające ginęły. Don zaskoczył mnie tym, iż rozpoznał we mnie pradawnego. ale fabuła się przydała i myślę że po tej wstawce go trochę skołowałem. ale plus za to że podłapał moją fabułę (następnym razem nie walnę w blat, ale przewrócę cały stół   ) ogl. fabuła fajna rzecz, ale w granicach rozsądku i gry, ja np. starałem się fabułę podporządkowywać wydarzeniom i fabule innych. Jako że byłem pradawnym miała być nastawiona na naprowadzanie na członków mafii, i byłaby gdybyście mnie nie zabili! komuchy!   chwała tylko że bohaterską śmiercią! podsumowując, gra mi się podobała, fabuła wydaje mi się że była fajna, urozmaiciła grę, ale u niektórych wychodziła poza zdrowy rozsądek i ramy gry. trochę za mało współpracy. ale przy okazji następnej edycji (o ile Libby takową zorganizuje) będziemy mądrzejsi o zdobyte doświadczenia ![]() przydał by się jakiś fajny i dopracowany rpg na forum   bo po tej grze widać, że wiarze go brakuje. a fajne jest se pozmyślać fabułę i ją ciągnąć i rozwijać  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#1444 | 
| 

Administrator Emeryt 

Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009 

| 

a co do Meony - wywaliliśmy ją z prostej przyczyny - chcieliśmy zobaczyć Wasze reakcje, a przynajmniej ja  

NO HATRED Strzeż się tej krainy grzybów, 
			choć słoneczna kusi łąka - kto swe kroki tam skieruje, temu jeno płacz, rozłąka.  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#1445 | 
| 

Reputacja: 14 

| 

hehe, to mogliscie wywalić kogoś bardziej aktywnego, też byście zobaczyli reakcję  

![]() tak, rpg by się przydał dla tych, którzy wolą grę z rozbudowaną fabułą a mafia mogłaby być swoją drogą ![]() To co najbardziej zapamiętam to moją tragiczną "miłość" [  ] i przygodę z Maqryllem.
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#1446 | |
| 

| 

Cytat: 

przy meonie rowniez, jak kombinowaliscie, czemu 'mafia zabila swojego' ;p aczkolwiek pozniej troche sie balam tego, ze jak wywalimy nieaktywna, to was to naprowadzi na nas, ale jak widac, niepotrzebnie   tak samo libby w temacie z ogloszeniami tak perfidnie wam podpowiedziala w jednym poscie, ze tez myslalam ze juz po nas. ale wy w ogole z tego nie skorzystaliscie, tylko dawaliscie nam soba bez przerwy manipulowac ![]() jak juz mowilam - wiecej podejrzliwosci ludzie! analizujcie wszystko po kolei, moze zlapiecie zdrajcow w nastepnej edycji. moze... ![]() myslalam tez, ze po wywaleniu qwerty'ego reakcja bedzie ladniejsza, a tu dupa, niewiele dramatyzmu :< a to przeciez jedna z najaktywniejszych postaci! ![]() @ Libby: nie podpowiedziałam ![]() @Morgana : a ja mysle ze tak   choc moze sie myle, skoro jedyna tak uwazam chyba   ![]() @ Libby: tak, mylisz się ![]() @ morgana: no, tylko jak pozbyc sie tego(mylnego) wrazenia ze jednak nie?   
		Ostatnio edytowane przez Morgana : 09.08.2013 - 12:57  | 
|
| 
		 | 

| 

| 
		#1447 | 
| 

Reputacja: 12 

| 

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#1448 | 
| 

Reputacja: 14 

| 

przy tym aktywniejszym chodziło mi o kogoś z mafii  

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#1449 | 
| 

| 

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#1450 | ||||||
| 

Reputacja: 19 

| 

Cytat: 

a romansowac mi nie dano, bo mi rudzinke kropneli </3Cytat: 

intuicja w duzej mierze mnie nie zawiodla   Cytat: 

![]() Cytat: 

![]() Cytat: 

![]() Cytat: 

![]() Wroce sobie jeszcze do glosowanie, bo chcialem powiedziec, ze ja osobiscie mialem maly dylemat co do tego jak mam glosowac. Bo z jednej strony chcialem wczuc sie w postac i glosowac na tych, co wydawali sie najbardziej "podejrzani fabularnie". Najlepszym przykladem tu bedzie Maqryll   Ale z drugiej strony bylem pewny na sto procent, ze on nie jest w Mafii   Tak samo jak Mroczny z reszta. I tak klocilem sie sam z soba jak mam w to grac xD Podejrzewam, ze w fazie gdzie wszyscy zrezygnowali z fabuly poszlo by to wszystko na odpowiednie tory, no ale.W kazdym badz razie fajnie sie bawilem  

| 
||||||
| 
		 | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|