|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też tego za off-top nie uważam. Bez sensu jest zakładać nowy wątek w stylu: "Gdzie Pokolenia są najtaniej". Ludzie chcą się wygadać o dodatku, łącznie z tym gdzie kupią.
Fajnie, że zamieszczono tłumaczenie do niemieckiego filmiku. Angielski to jeszcze kumam, ale niemieckiego ni w ząb. Jednak jakoś tak niczego nowego się nie dowiedziałam. Co najwyżej obejrzałam nowe obiekty, a do tego tłumaczenie nie potrzebne ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Zgadzam się z wami, a kilka moich postów zostało usuniętych, bo pisałam o saturnie w wawie :/
Fajne, że będą zajęcia pozalekcyjne dla uczniów i podoba mi się, że można ustawić jak długo ma trwac dany okres życia Sima ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Mi się strasznie podobają te 2kitki... W jakimś tam filmiku są pokazane...
Ale według mnie, pokolenia przyniesie fajne ciuszki i fryzurki... Prawie wszystkie przypadły mi do gustu, poza małymi wyjątkami... ;] Ale nie wszystkie muszą mi się podobać... ;]
![]() |
#4 |
|
![]()
U mnie z ubraniami i fryzurami to jest tak, że te od EA średnio mi się podobają. Jedynie te z PZ i IwP są jeszcze znośne, ale tak to bazuję na ubraniach i fryzurach z neta. Z tego co widzę na screenach i filmikach z Pokoleń to nie ma takiego ubrania czy fryzury, które by mi się jakoś rzuciły szczególnie w oczy. Za to zupełnie inaczej jest z obiektami. Bardzo mi się podobają niektóre obiekty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
już za tydzień premiera
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
mi sie tylko jedna fryzura nie podoba a tak, to reszta jest nawet ok, co do ubrań to są nie najgorsze , a obiekty są super
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Już tylko tydzień i będę grała w Pokolenia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wpiszcie sobie na YouTube The Sims 3 generations gemplay!!! Włączcie pierwsze z które się wyświetli(chyba jakby coś poszukajcie sobie bo jest tam też dużo innych fajnych xD)Tam zobaczycie jak wygląda na "żywo" gra w The Sims Pokolenia.
Ps fajny jest też filmik The Sims 3 Generations Rare Pictures .Widać na filmiku dużo nowych przedmiotów.Już nie mogę doczekać się tego dodatku ;D |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A ja nie będę tworzyła rodziny z dziećmi, tylko pojedynczego Sima, który założy rodzinę - a jeszcze bardziej prawdopodobne jest, że jak zwykle wykorzystam któregoś z gotowych, ostatnio coraz rzadziej tworzę własnych Simów, wolę gotowe rodzinki, przynajmniej mają już domy i znajomych, tak jest wygodniej. Mam nadzieję, że nowy dodatek zmobilizuje mnie do stworzenia wreszcie jakiegoś solidnego drzewa genealogicznego, bo jak czytam o Waszych wielkich rodzinach, to aż mi żal - wiecie, że jeszcze nigdy żaden ze stworzonych przeze mnie Simów nie został dziadkiem, bo wszystkie rodziny nudziły mi się najpóźniej, gdy dziecko było nastolatkiem?
![]() Ostatnio edytowane przez nmin : 24.05.2011 - 16:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6wM-1M_BBfI
zauroczyłam sie ![]() Te wózki są super. ![]() |
![]() |
![]() |