|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Ten kosz z praniem może być tylko dekoracją. Nie dadzą basenów, a daliby pranie..? Wątpię... W TS3 też było parę obiektów tylko dekoracyjnych, choć na mój gust, o wiele za mało. Nie lubiłam nigdy pustych powierzchni w Simsowych domach. Wydawały się puste, nieprzyjazne, dlatego do TS2 i TS3 ściągałam CC z różnymi drobiazgami, choćby butelka ketchupu, nóż kuchenny, chleb, cokolwiek! Do trójki mam tego sporo, najbardziej podoba mi się zestaw drążków z przyprawami i "narzędziami kuchennymi", do powieszenia na ścianie (polecam stronę Around the Sims 3)
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
zakochałem sie w tej blondynce w szortach (ktora jest na prawie kazdym renderze xd), jak na poczatku wydawała mi sie brzydka to teraz marze by nia zagrac! lazienka wg mnie jest bardzo ładna! w ogole kazde wnetrze pokazane na zdjeciach mi sie strasznie podoba. Szkoda tylko, ze tworcy twierdzili, ze okolica bedzie bardzo "nowo orleanska", a ja procz kilku drzew - bagnistych, nie widze zadnego zwiazku z nowym orleanem ;/
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 14
|
2 września - dobrze być studentem
![]() Nie podoba mi się kolor włosów tej blondynki powyżej - strasznie sztuczny. Ale raczej bedzie go można zmieniać na zasadzie jak w TS3, wiec spoko. Na zdjęcia z facetem siedzącym na kiblu martwi mnie brak tekstury drewna na szafce - w ogóle na każdym screenie brak takich realistycznych tekstur, wszystko wyglada na takie namalowane Mam nadzieje, ze do premiery cos z tym zrobia...
|
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
|
|
|
|
#5 | |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
W sklepach internetowych można się spotkać z takim opisem:
Cytat:
Mogłam przeoczyć taką nowinkę wcześniej, to do mnie podobne..
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Dawno temu, na początku jak zaczęli się chwalić czwórką, to mówili o kilku miastach.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Całe szczęście, ze te zwierzęce kapelusze są takie badziewne (w trójce żaden mój sim nie nosił tego typu rzeczy), to przynajmniej nie będzie mi szkoda
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Była mowa o trzech miastach. Mam nadzieję, że to się nie zmieni, bo do tej pory pokazali tylko jedno miasto, tę wcześniej tzw. Dzielnicę Ogrodową.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Ja w ogóle nie widzę tam żadnych tekstur... są tylko jaskrawe kolorki.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
To są tekstury oldschoolowe. Rozmiar 16x16 i zero filtrowania. O normal mappingu już nie wspominając.
Gra ma styl retro, nie znacie się!
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|