|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jaki jest najlepszy wiek u simów? | |||
| Bobas |
|
42 | 5.62% |
| Dziecko |
|
20 | 2.68% |
| Nastolatek |
|
281 | 37.62% |
| Dorosły |
|
378 | 50.60% |
| Staruszek |
|
11 | 1.47% |
| Młody dorosły |
|
15 | 2.01% |
| Głosujących: 747. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
nastolatkowie i dorośli
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Dorośli, dorośli i jeszcze raz dorośli
. Dlaczego? Tak jak wszyscy - dużo możliwośći. Chociarz i nastolatkowie są też dobrzy
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Najlepsze są bobasy,przy nich nie trzeba sie męczyć,prawie cały czas leżą w łóżeczku,wyjatkiem jest tylko czas karmienia.Mi najlepiej się gra bobasami,młodymi dorosymi i dorosłymi,również nastolatkami,ale cóz szkoła...lekcję,ale za to maja fajne ciuchy.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Moja ulubiona to nastolatek i takie małe dziecko
które trzeba nauczyć chodzić i mówic i korzysta.c z toalety.. A nie lubie emerytów ..A wy??berata edit: Połączyłam tematy, bo już to było... Ostatnio edytowane przez berata : 04.10.2005 - 23:04 |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja bardzo lubię grać dziecmi w wieku szkolnym.Powód?Robią różne śmieszne rzeczy i mają fajne głosiki.Np.żeby odebrać telefon lub umyć ręce stoją na zielonym stołeczku a to jest takie fajniuuutkie!
a po nich lubię nastolatków.Dorośli.....Hmm to zalezy jak wyglądają bo brzydkich nie lubię! A bobasów i małych dzieci nie cieeeerpie.Co chwilę sim ma opcje :Weź dziecko.Ile możnno!Zamiast swoimi sprawami dzieciakiem, się zajmuje.A właściwie to nie zajmuje tylko trzyma przez cały dzień na rekach xP Uff,ale się rozpisałam
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Dorosły. Nastolatki też są okej, ale mojej młodej simce niemiłosiernie spada zabawa i towarzystwo i nie mam jak tego pogodzić, żeby jeszcze robiła zadania...
A dorosły nie musi chodzić do szkoły I może więcej
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
dorośli są najlepsi. mogą już normalnie pracować i wogóle mogą robić wszystko. najgorsze są dzieci, nic ciekawego się nie da nimi robić:/
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja najbardziej lubie garć dorosłymi bo jak by to powiedzieć "mogą wszystko"
Jak już ostatnio pisałam najbardziej lubie grac dorosłymi ale ostatnio spodobał mi sie też wiek nastolatka ![]() Lea EDIT: Nie pisz posta pod postem tylko uzywaj opcji "Edytuj" Ostatnio edytowane przez Lea : 06.05.2006 - 23:08 |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Nastolatek? Dlaczego? Bo lubię nastoletnie życie, a potem staje się dorosłym i to też mi się podoba
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|