|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Kiedys nawet uzylem dla proby tego czaru kilka razy pod rzad...i mialem cale stado tych darmozjadow - koszmar <_< Osobiscie wole juz Frankensteina
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja też użyłam kilka razy na raz tego zaklęcia i miałam mnóstwo dychów co nazywali się Wally Ognik i co jakiś czas któryś coś sprzatał ale głównie wszystkie stały za trzewami w rogu działki
ja tak raz sobie patrzę na te wszystkie duchy niby wszystko jest wporzo ale potem zaóważyłam że jeden z tych duchów ma oślą głowę a przecież sim co źle użyję zaklęcia piękna lub bestia ma oślą głowę czy to nie dziwne? |
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Mi stała się kiedyś taka sytuacja - Ćwirowie mieli dziecko, kołyska stała w sypialni koło łóżka. Obok stał stół alchemika. Henryk zrobił napój miłosny wypił go, i pojawiła się bezdomna Dorota Kumpel
Pocałowali sie, ale akurat przy kołysce była Majka Całowali się, całowali a Majka na to patrzyła karmiąc dziecko... Oczywiście potem była bójka
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
A ja miałam jakiegąś nadpobudliwą Simkę :lol: kiedyś zaprosiłam do mojego domu przyjaciela rodziny. Ten jadł sobie, pił [zepsuł ekspres do kawy]. W pewnej chwili moja Simka zaczęłą się całować z tym przyjacielem. Niestety, widział to jej mąż
Podszedł do niej i ją spoliczkował. A ona mu oddała! Mi osobiście nigdy tak się nie zdarzyło... Zawsze albo płakali albo nic nie robili Doszłam do wniosku, że mi nie przydarzają się takie sytuacje... mOje rodziny jakies spokojne są :lol: |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Kiedyś pojechałam na wakacje, zrobiłam piknik, poszłam. Jadłam, po jakimś czasie toalety (wszystkie!) się zatkały. A woźna Sonia stoi i nic. Moi simowie nie mogli jeść aż po jakimś jedli stojąc. Potem wyjechałam.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
na wakacjach czesto sa problemy z takimi rzeczami.. ^_^
mi kiedys simka sie zaciela w namiocie i nie mogla z niego wyjsc
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
A mi w wannie. Zostawiłam grę i tak po 30 minutach się dopiero odblokował.
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
KIedyś do mojej sims-rodzinki przyszli państwo Ćwir.Mój sim zaczoł prawić komplementy Majce,I wtedy zaczeła się awantura.Podczas nie Majka wyjawiła zazdrość o miłość Męża do...Kasandry,czyli ich córki!!!!!!!Była zazdrosna o własną córkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
a oto moja zwariowana rodzinka ![]()
|