Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.03.2004, 18:38   #141
likagirl
Guest

Domyślnie

Świetne opowiadanie Saper! Twoje Alicxjo tez ale może zrób czasem trochę dłuższy odcinek?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.03.2004, 21:06   #142
Z@GUBI()N@
Guest

Domyślnie

:o A ja wam powiem jedno Chcecie sobie poczytać mój serial, to wejdźcie do mnie na stronkę z serialem hehehe adres to: http://sims.mania.w.interia.pl heheh, mam nadzieje, że nie łamie regulaminu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.03.2004, 21:31   #143
agatka678
Guest

Domyślnie

Odc.1Po prostu gwiazdy.

W SimCity na ul.Gwiazdorskiej mieszkała pewne małżeństwo.Tata Marek grał w słynnym serialu "Simowskie życie".Mama Cecylia, słynna piosenkarka śpiewała same hity.
Pewnego dnia kiedy Marek wrócił z planu serialu, Cecylia powiedziała do niego:
-Będziemy mieć dziecko!!!
-To cudownie-powiedział Marek z radosną miną.
Po 9 miesiącach urodziła im się córeczka, którą nazwali Ania.Uczyli ją chodzić mówić aż wyrosła na dojrzałą 7-letnią dziewczynkę.
Ania właśnie miała zmierzała po raz pierwszy do prywatnej szkoły.Gdy szła sama podeszła do niej jakaś dziewczynka i powiedziała:
-Cześć jestem Martyna.Miło cię poznać.Usiądziesz ze mną?
-Tak.
Ania miała radosną minę, gdyż znalazła koleżankę, z którą może siedzieć.

CDN
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.04.2004, 11:25   #144
likagirl
Guest

Domyślnie

.........okazało się że Sara zostawiła klucze w domu rodziców.
-No cóż, chyba będziemy musiały pojechać w małe odwiedziny-powiedziała Sara
-No,niestety-odparła Kasia z przykra miną
-Czemu niestety?Nie lubisz moich rodziców?
-Nie, nie,lubie ale tak jakoś nie przepadam za tymi obiadkami twojej mamy
-Nie smakują ci?
-No nawet smakują ale tak dużo to nawet słoń nie je
-Dobrze skończ już!Masz jakiś inny pomysł?
-No......hm....zaraz wymyśle......no coż.... jednak pojedziemy do twoich rodziców
-Swietnie-szarpneła Kaśke i pobiegła na dół.Szybko poszły na przystanek autobusowy ale niestety sie spóźniły.-Może pojedziemy pociągiem?-zaproponowała Kasia.-Pojechałybyśmy gdyby był!,zobacz która godzina!-krzyknęła Sara.Kasia zauważyła że Sara coś jest bardzo nerwowa, ale o nic nie pytała.Wezwały taksówkę i pojechały....

CDN
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2004, 17:45   #145
dona
Guest

Domyślnie

"NOC SZATANSKIEJ GWIAZDY" odcinek 4.

To co planowała Kasalia , nikt nie mógł wiedziec .Nastepnego dnia jest w dzielnicy Showbiznesu i widzi staruszkę wydaję sie jej dziwna ,miała dułgie szare, roszczohrane włosy i wyglądała okropnie w optarganych, czarnych szmatach.
Staruszka podeszła do Kasaliji i wyglądało to tak jak by czciała jej zrobic coś bardzo złego.A tu ją zapytał czy ona to KAsalia ta gwiazda .
-TAK-powiedziała głupim tonem do staruchy i pomyslała ze znowu autograf......
Ale sie pomyliła ,starucha podniosł oblesną ,brudną rekę i uderzyła ją mocno w twaz starucha po chwili odeszła ,Kasalia czuła sie dziwnie i nogi sie pod nią łamały tak jagby ktos kradł jej nie czystą duszę kazdy widział to zdarzenie ,Kasalia po chwili zobaczył odchodzącą staruchę i upadła.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.04.2004, 17:42   #146
likagirl
Guest

Domyślnie

"Takie jest zycie" odcinek 4

Całą drogę przemilczały.Jechały póltorej godziny w ciszy.Nim się obejrzały były już w Simtrawis, mieście gdzie mieszkali rodzice Sary.Zapłaciły za taksówke i zapukały do domu.Drzwi otworzyła Marlena, matka Sary :
-Witaj kochanie!- i odrazu przytuliła córke
-Cześć mamo-odparła
-Witaj Kasiu. Ale co wy tu robicie?
-Dzieńdobry, przyjechałyśmy po klucze do mieszkania, Sara je chyba u państwa zostawiła
-Dobrze wejdźcie, właśnie robiłam kolację
Weszły do środka. Kasia przyglądała się wszystkim pieknym rzeźbom które zrobiła Marlena.Rzadko bywała w domu rodziców swojej przyjaciółki mimo że Sara wcześniej tam mieszkała.Po chwili poszły do jadalni i usiadły przy stole.
-Taty nie ma mamo?-zdziwiła się Sara
-No właśnie,coś długo nie wraca.Martwie się o niego
-Napewno za chwilkę przyjedzie-pocieszała Kasia
-Oby.O patrzcie na dworze pada deszcz.Hm.Myślę że przenocujecie tutaj, jest już późno, ciemno....
Tu przerwała Sara
-Nie mamo, dzięki że pozwalasz nam zostać ale my naprawde damy sobie rade
Szybko wstała od stołu, pozbierała talerze i poszła do kuchni.
-Nie ,zostaw to córeczko.Ja pozmywam
-Ale to naprawde żaden problem
-Tak wiem, przecież jeszcze tata przyjedzie to pozmywam odrazu wszystko razem.A tak wracając do poprzedneigo tematu to czemu nie chcesz zostać tu z Kasią?Czy to jakis problem?Chyba możesz jeszcze ten jeden raz przenocować u rodziców?A z resztą nie puszczę cię w taka pogodę.
-No dobrze , jak chcesz.Chodź Kasia pójdziemy na górę- odparła i poszły.
Położyły się spać. Ranem obudził je jakiś telefon.Zeszły na dół i zobaczyły Marlene rozmawiajacą przez telefon.Nagle szybko upuściła słuchawkę i krzyknęła-Nieeee!
Po chwili upadła na podłoge ..............

CDN
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2004, 07:37   #147
dona
Guest

Domyślnie

niechce mi sie juz pisac tej nocy szatanskiej gwiazdyzakoncze telelowele ale napisze drugą
"Co to znaczy byc człowiekiem ?"
Pewna rodzina cieszyła sie z dziecka ,które zostało narodzone było najpiękniejszym bobaskiem na swiecie.
Agnieszka miała wtedy 10 lat.agnieszka to dziewczyna fajna ,miła i rozrywkowa .
-Agniesiu popatrz co kupilismy tobie -krzyknęła mama w dzrzwiach.
-KOMPUTER!!!!!!-wydarła sie agnieszka .
-Ale fajnie ze kupiliscie mi ten komputer-powiedziała.
-bo mam zadanie domowe ze szkoły -powiedziała agnieszka .
Rodzice z agą zjedli obiad i rozmawiali przez chwile ,aga wykorzystała czas i poszła zagrac na komputerze w trakcie granie przyszedł do niej emil niewiedziała zupełnie od kogo

cdn
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2004, 08:51   #148
Z@GUBI()N@
Guest

Domyślnie

Ludzie macie talent!!!!!!!!!!! Więc mam dla was propozycje: chcecie, zeby wasze superowe seriale byly na stronie? To piszcie do mnie na maila ( ja wybiore najlepsze 2 seriale heheh ) i wam wszystko powiem również przzez maila

Ps... Chyba nie łamie regulaminu, nie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2004, 09:11   #149
szampan0
Guest

Domyślnie

Wariatki cz. 1
-Pewnego dnia, dwie siostry powiedziały:
-Ty Hanka, choćmy na spacer
-Jessika, nie chce mi się ^_^
-Ale Hanka....pójdziemy do Roberta
-Do ROBERTA? OCZYWIŚCIE!!! A CZY BĘDZIE MÓGŁ BYĆ MOIM MĘŻEM? ^_^
-Nagle oczy Jessiki się przeraziły.
Nie wiedziała co powiedzieć.
W końcu po długim myśleniu powiedziała:
-Wariatka...
-ALE ON JEST TAKI FAJNY - Odrzekła Hanka
-OK, zobaczy się
-HANKA, JESTEŚ SPOKO! ^_^
-Ale nie mówię że w końcu za niego wyjdziesz! Mówię że się zobaczy
-Nagle Jessika rozpłakała się i powiedziała:
-Hanka, nie wiedziałam że taka jesteś!!!
-W tej chwili weszli rodzice, którzy zobaczyli że Jessika płacze!
-Hanka, na miłość Boską! Co ty jej zrobiłaś?!
-Te..no...ee.... - Hanka nie chciała powiedzieć że Jessika chce się zaręczyć z Robertem, wrogiem rodziców.
-Hanka! Za karę tracisz kieszonkowe i masz szlaban na komputer!
-O nieeee! Tylko nie to mamo! -Krzyknęła i tym razem ona ryknęła płaczem...
-Nie! Ma być jak jest

CDN
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2004, 11:37   #150
likagirl
Guest

Domyślnie

"Takie jest życie" odcinek 5

Sara szybko podbiegła i próbowała ją ocknąć.
-Kasia!Dzwoń na pogotowie!- krzyknęła.Łzy spłynęły jej po policzkach ale szybko je wytarła by Kasia nie zobaczyła.Po chwili przyjechało już pogotowie.Zabrali Marlenę do szpitala a wraz z nią Kasię i Sarę.Po paru godzinach Marlena odzyskała przytomność.
-Nic jej nie jest, tylko coś ją bardzo zmartwiło-powiedział lekarz-ale może już wracać do domu.
-Mamo, co się stało?Powiec-spytała się Sara.
-Dzwonili z...praa...z pracy taty-nie umiała wydobyć z siebie słów-tata miał wypadek samochodowy i prawdobodnie nie żyje-powiedziała Marlena i zaczeła płakać.
-Ale mamo, skąd wiadomo że to tata?Moze to ktoś inny?To napewno nie on!!To nie możliwe!-krzyknęła i szybko wybiegła z sali wycierając łzy.
-Sara!-wybiegła za nią mama.Tylko Kasia została w sali i niewiedziała co ma zrobić.Czy pociesszać czy też wrócić do domu?W koncu wyszła ze szpitala.Sara z mamą niewiedziały co zrobić.Domyśliły się ze Kasia już poszła.Postanowiły pojechać do pracy taty czyli na komisariat.Przywitał ich zastępca Mirka(tak nazywał się tata) i zaprowadził do małego pokojiku.Ktoś siedział w fotelu.Nie widziały dokładnie kto ponieważ siedział on tyłem.Gdy tylko sie odwrócił.Marlena zowu wybuchła płaczem.
-Proszę powiec co z moim mężem!
-Niestety miał wypadek i.....
Marlena nie chciała już nic słyszeć, wybiegła z komisariatu, siadła na chodniku, zakryła twarz w łzach i nie wiadomo czemu spytała-Dlaczego?!!

CDN

Ps. Wielkanocne ślę życzenia, marzeń życzę wam spełnienia,kolorowych pisanek i na stole baranek, mokrego śmingusa i odemnie całusa!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości)

Zasady Postowania