![]() |
#141 |
Guest
|
![]()
Chcę stworzyć sobie nową miejscowość wakacyjną (konkretnie nad morzem) i właśnie jestem na etapie budowania domków letniskowych i parceli publicznych i nie wiem czy będzie wśród nich jakaś ukryta parcela (jak np. domek Wiedźmy Twardziel na Wyspie Twikki) A może sama bym mogła sobie taką stworzyć. Chociaż nie, to zbyt piękne zeby było prawdziwe xD. A może jest tak, że do każdej lokacji jest przyporządkowana jakaś ukryta parcela
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
Parsley> raczej nie. tzn. nie jestem pewna na stopro. a więc prosze mnie nie zjeżdżać jak źle powiem.
|
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
Nie, na 99,9 % nie.!
No bo na pewno simowie nie mogli by mapy wykopać do tego, więc jak ją znaleźć.? POszukaj info w necie. Ale wątpie. Nie rób sobie nadziej, tak powiem. x.D |
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
SimPe.
wysżło już? >< |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
a JA mam pytanie dotyczące nijni. Mam podróże od świąt (prezent ta gwiazdke) i jeszcze do tej pory nie mogę NIGDZIE znaleść nijne. Nie przepraszam raz ją znalazłam tam przy tym najwyższym budynku ale zanim do niej podeszłam to znikała (teleportowała się). Jak można ją znaleźć i wkońcu nauczyć się tej teleportacji. (pomijam fakt że moje simy mają wszystkie pragnienia(?) wakacyjne zapełnione opróćz TEGO JEDNEGO!) Dziękuje.
|
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]()
Było troche taich tematów... Wystarczy poszukać. Ninje fakt, trudno jest znaleźć...
Masz tu poradnik jak znaleźć ninje nie wychodząc z domu ![]() Jak nauczyć się teleportacji nie wyjeżdżając do Wioski Takemizu? Więc Ninje chyba najczęściej znajdziesz we Wiosce Takemizu ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie czy jest jakikolwiek sposób aby nauczyc się przyrządzania potraw które są w miejscach wakacyjnych (np. ta niespodzianka ananasowa czy jakos tak) i przyrządzenie je w domu ? Jeśli tak to jak to zrobic
|
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
Ja nic o tym nie wiem, nawet sie nie zastanawiałam nad tym o__O
no, z tego co wiem, too VHYBA ńe można... chyba, że są ajakieś kody czy hacki, w co wątpie... ;o |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Czy wielka stopa moze miec dzieci
|
![]() |
![]() |
#150 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czy jest jakiś limit użycia laleczki vodoo, czy tez można używać jej nieskończoną ilość razy. Czy po przekazaniu jej innemu simowi laleczka nadal będzie mieć swoją moc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|