![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
Mam je, ale radzê po¿yczyæ do instalacji od kogo¶, bo gra siê p³yt± wcze¶niej zainstalowanej cze¶ci. Jest fajna pozytywka (taki ba³wanek
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
A czy w ogóle op³aca siê to kupowaæ :con:
|
![]() |
![]() |
#145 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#146 |
Sk±d: Somewhere On The Ocean
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
![]()
Godzinê temu kurier przywióz³ mi Zestaw ¦wi±teczny. Sprawdzi³em, pogra³em, LUDZIE! NO PEWNIE, ¯E WARTO KUPIÆ! (sory, ¿e krzycze, ale musze w jakis sposob wyrazic moja aprobate
![]() ![]() Pozdrawiam Nakrêcony ¦wi±tecznie Sahem xD
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
Jak kto¶ ma zamiar jeszcze kupiæ: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74510698
szczerze? nie polecam- czyta³em posty Eveline [alegro=oszu¶ci] *ile ta gierka kosztuje? poka¿e siê w Wadowicach jak my¶licie bo du¿e miasto to nie jest a podobno to seria limitowana pzdr all |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
heh ja chyba kupuje, ale mam pytanie.... czy jesli teraz gram sobie w na studiach, i pozycze od kolezanki nocne zycioe, a pozniej zainstaluje dodatek swiateczny, to bede se gral normalnie na plycie od swiat? tak?
|
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Nie, grasz wk³adaj±c p³ytkê od N¯
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]()
napewno? a skad Ty wiesz ?:/
no to jaki jest sens kupowanie tego dodatku, jak i tak na nim sie nie gra :/ wystarczy ze ktos sobie kupie, a ja pozycze i juz.... :/ tylko jest jeden problem.. ja chce miec nocne zycie!!!!!!!! Ostatnio edytowane przez berata : 03.12.2005 - 14:16 |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|