|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No wiec ja zrobilam tak...
Po sąsiedztwie biega taki nastolatek z wymalowaną na bialo twarzą i czarnymi wargami, nazywa sie różnie, w jednym sasiedztwie tak , w drugim inaczej. No więc on ( i sporo jego rodzeństwa) jest spokrewniony z tą rodziną. W orginale nazywa sie ta rodzina Tricou i leżą na tych terenach trawiastych obok domu i na terenie parceli. Senior lezy chyba na cmentarzu ( obok domu) a jego wnuki na parceli. Więc ja tego mlodzieńca wysłałam na studia, potem jak skończył ,do pracy w paranormalności i zaraz po pierwszej dniówce dostał telefon do Smierci jako nagrodę. Zadzwonił i pokazała sie mu opcja wskrzeszenia seniora rodu. To go wskrzesił. Jonathan nastomiast po skontaktowaniu sie ze Śmiercią ma możliwość wskrzeszenia wszystkich. Problem w tym że telefon działa tylko 3 razy. Trzeba szybko skombinowac nowy! Po wskrzeszeniu jednego nastolatka z przydomowej parceli nagrobek naturalnie zniknął. Milego simowania. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ekhm, Nastolatek ? Czekaj no On ma jakieś powiązanie pewnie z tymi... no hmm Kosmokosami !
|
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
wie ktoś może?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jest różowy
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Różowy? U mnie jest niebieski. ![]() Jak mi się pojawił ten duch to była - kurczę - 1-dniowa burza. Ciągle lało i lało. No a z tych trumien ciągle wylatuje jakiś błękitny dym, ale to ciągle ! ![]() Myślę, że te trumny pochodzą od tej rodziny Lewusów. Ah, i bym zapomniała - Obok mojej rodziny na przedmieściu chodził wampir Kazimierz Lewus . To pewnie jakiś przodek tej rodziny. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
widziałem go byłem i wiem co tam jest ale niewiem do kogo należy być może to taka historia jakom mi kolega powiedział wiec tak te dom był 1 domem w którym żyły wampiry i juz nic niewiem wiecej
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dom należał chyba do Lewusów. A w tych trumnach są wampiro-nastolatkowie. 1 domem ? A skąd on to wie ?
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
hmmm.... moze za niedlugo pobawie sie kodami i powskrzeszam ich (sprobuje) i dam ich screeny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
E, tylko dom urządzony w ''mrocznym'' stylu i nagrobki, duchy mogą tylko przestraszyć (ewentualnie tan na śmierć xD). Liliana Kosmokos nie ma rodziny, a tamci dwaj z Lewusów są chyba kuzynami... Sama sprawdzałam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi Dom Upadłych Drzew tak się spodobał że od razu chciałam tam przenieśc moja rodzinkę z Werony a że łączyło się to z dużym awansem oby małżonków to idealnie pasowało. Usunęłam jednak wszystkie nagrobki oraz trumny. Usunełam schody oraz podniosłam teren żeby nie było tej strasznej piwnicy. Zasadziłam ładne drzewka i dom wygląda teraz przytulnie a nie strasznie
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|