![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
Pieknie,cudownie,nareszcie!
![]() Juz myslalam,ze nie bedzie wiecej dodatkow!!! Wyglada fajnie ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
EA nie przesuneło premiery która jest 26 sierpnia po co taki kit wciskacie niepoinformowanym ???
a co do ts3 nie kupie na 200% bo to badziewie, wogóle zapowiada się mega nudnie a co do plastelinowej twarzy to sobie skiny pościągaj i takie różne z neta i będzie git co do tego że dodatek z osiedlami i z magią powiniem być oddzielny mi to tam bez różnicy i tak kupię ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Reputacja: 11
|
![]()
Coś mi się zdaje że na tych osiedlach gra się będzie czasem zacinać tak jak na dużych parcelach publicznych...mi się zawsze tnie jak jest duża parcela.
Czy kupię zależy od wymagań sprzętowych i albo czeka mnie reinstalka i podrasowanie mojego starego PC albo cała nadzieja w laptopie. Ale raczej chcę kupić tym bardziej że dla wszystkich którzy nie mieli zaszczytu grać w jedynke (zaliczam się do nich), Osiedlowe Życie będzie rewelacją dzięki magii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
Mi też się zacina gra na 5X5,
Ja czesto gram na 2X2 (dochodzi ta parcela w na studiach), Mi już się nie chce kupuwać simsów 2 bo wydałem na 1 sporo i teraz czekam na 3 ![]() Głupio jest... tak późno... |
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, czy mój komp udźwignie kolejny dodatek. Zapowiada się średnio, ale się jeszcze zobaczy.
3 na pewno nie kupię, bo znając życie, musiałabym odinstalować pół, jak nie wszystkie sims2. Więc? |
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
Ogladalam obrazki-wyglada fajnie-na filmikach video tez widac wystarczajaco,zeby sie przekonac!
![]() Pasuje mi! Kupie na 1000[...]0000000000000000000% ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Rocket: więcej zer się nie dało? Ostatnio edytowane przez Rocket : 05.07.2008 - 21:33 |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
Juz te dodatki robią na siłe :/ Ale zgadzam się z tym że co ma magia do osiedlowego życia :/ Kompletny bezsens
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
A co ma Zombi do studiów? Co ma robot do prowadzenia przedsiębiorstw? Resztę wątków nierealnych jakoś się pod tematykę podciągnie.
I nie narzekać! Jak na tak złożony świat gry, to Simy na prawdę są lekkie i zajmują mało miejsca. A dodatki też po to są dodatkami(poza tym, że EA ma zarobić), żeby można było ich nie instalować i mieć lżejszą grę. Jak dla mnie magia może właśnie ten dodatek uratować od klapy. Na prawdę, nie narzekajcie. ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]()
No ale to co innego bo tak samo co ma czarownica do życia osiedlowego ?
To nie jest to samo bo tu to jest juz pomieszanie z poplątaniem |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|